x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 10-16 iunie 2024. Mihai Voropchievici: Leii au parte de o protecție puternică. Fecioarele vor avea reușite extraordinare

Horoscop săptămânal, 10-16 iunie 2024. Mihai Voropchievici: Leii au parte de o protecție puternică. Fecioarele vor avea reușite extraordinare

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   16:45
Horoscop săptămânal, 10-16 iunie 2024. Mihai Voropchievici: Leii au parte de o protecție puternică. Fecioarele vor avea reușite extraordinare
Sursa foto: Captură Adevăruri Ascunse

Această săptămână este una plină de evenimente neprevăzute, în care unele semne zodiacale vor fi provocate dar și recompensate. 

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri ascunse cum vor evolua zodiile în săptămâna 10-16 iunie 2024.

Berbec

Aveți forța activă, dominați situația din jurul vostru. Sunteți plin de dinamism și combativitate, iar acest lucru va aduce în săptămâna următoare reușite.

Taur

Sfârșitul unei situații care pentru voi a fost undeva, un eșec. Sfârșitul acestei situații impune o transformare radicală, pentru că dacă nu acceptați schimbarea în profunzime, veți trăi tot cu angoase, tot cu ofuri şi suspine. Dacă veţi reuși să faceți schimbarea în profunzime, pentru că voi sunteți prea conservatori, veți trăi un nou suflu.

Gemeni

S-ar putea să mai aveți ceva reminiscențe de la săptămâna precedentă când ați avut dispute, un pic de furie, orgoliul vostru a fost rănit și ați fost un pachet de nervi. Săptămâna asta, dacă n-ați făcut trăsnăile negative săptămâna trecută și n-ați exasperat pe cei din jurul vostru, e bine... că dacă vă potoliți, evitați o ruptură care poate fi chiar violentă. Că e un prieten, că e o rudă sau, doamne ferește, chiar partenerul vostru de viață.

Rac

Să reflectați înainte de a acționa. De ce? Pentru că sunteți un pic ezitanți, plini de îndoială. Dualitatea e la cote mari la voi și va trebui să faceți o alegere până la urmă. Deci, aveți grijă înainte de a face alegerea, reflectați de două sau de trei ori.

Leu

Aveți o protecție puternică, foarte puternică, dar nu neapărat o protecție divină, ci o protecție a unei persoane cu o influență extraordinară. Fiți încrezători, sunteți pe calea cea bună în tot ceea ce faceți.

Fecioară

Reușita voastră în săptămâna următoare va fi una excepțională, orice ați întreprinde și oricând. Nu contează momentul, locul, tot ce faceți voi, aveți deznodământ fericit în orice ați întreprins.

Balanţă

E o săptămână când bună, când vrea pentru Balanțe, așa că încercați pe cât e posibil să scoateți din suflet tot ce înseamnă posesivitate, gelozie și duritate, iar dacă cineva a solicitat o sumă de bani, încercați să-i manevrați cu încredere, dar numai după ce primiți informațiile de rigoare, nu-i aruncați la întâmplare.

Scorpion

O săptămână în care să dați dovadă de răbdare și receptivitate și să aveți grijă pentru că e o săptămână în care dragostea la voi e la cote ridicate, dar e o săptămână și cu fecunditate prolifică. Aveți grijă că sunt niște secrete care urmează să fie sau să vi se destăinuie. Luați-le și selectați-le bine. O întâlnire călduroasă vă face să evoluați lent, dar sigur.

Săgetător

Aveți putere de refracție. Aveți o săptămână de liniște, dar petrecută în singurătate, alături de niște persoane mai vârstnice, bunicii voștri sau părinții. E o situație puțină ambiguă pentru voi, care sunteți firi libertine. E  o săptămâna în care trebuie să vă odihniți pentru a vă încărca bateriile.

Capricorn

Încercați pe cât e posibil, să nu vă faceți iluzii, deoarece în jurul vostru iluziile vizavi de o anumită persoană s-ar putea să se materializeze cu rea-credință, cu trădare și vă pune situația de a fi prizonierul unei situații din care nu puteți ieși în săptămâna următoare, așa că nu puteți face nici mare lucru pentru oameni în săptămâna următoare. Încercați să abandonați sau să părăsiți acea persoană care a fost lângă voi și care v-a abandonat atunci când v-a fost mai greu. Prietenii la nevoie să-i cunosc sau anevoie să cunosc.

Vărsător

Au schimbări rentabile, sentimente altruiste şi pozitive, dar au și multe influxuri benefice. Relațiile amicale între voi și persoane care au apărut pentru puțin timp sau sunt noi în viața voastră vă obligă, dacă vreți neapărat să obțineți o relație de durată, să faceți voi primul pas.

Pești

Au un echilibru bun şi sunt stăpâni pe situație. Urmează să faceți o călătorie, posibil în străinătate pentru un schimb de experiență de vreo câteva zile. De aici aveți parte de descoperiri pasionale. Înaintați cu siguranță încet, deoarece succesul e de partea voastră. Dacă aveți și printre nativii Pești și oameni de afaceri, e o săptămână în care puteți semna un contract foarte benefic vouă.

×