x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 11-17 decembrie 2023. Berbecii sunt interesați de dragoste. Scorpionii au nevoie de răbdare

Horoscop săptămânal, 11-17 decembrie 2023. Berbecii sunt interesați de dragoste. Scorpionii au nevoie de răbdare

de Moira Dună    |    07 Dec 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 11-17 decembrie 2023. Berbecii sunt interesați de dragoste. Scorpionii au nevoie de răbdare
Sursa foto: Hepta

Luni, 11 decembrie, Mercur din Capricorn face sextil cu Venus în Scorpion. Luna nouă are loc marți, 12 decembrie, în Săgetător. Mercur este retrograd în Capricorn.

Berbec

Evadare romantică

Te gândești la dragoste așa că planifică o evadare romantică.  Sau te-ai putea scufunda într-un roman siropos sau într-un film..

Planurile distractive și interesante pot avea loc odată ce responsabilitățile sunt îndeplinite. Acesta este un aspect „muncă înainte de distracție”. Găsește o modalitate de a te motiva să finalizezi rapid proiectele de lucru și e-mailurile. 

Taur

Parteneriate și colaborări

Poți găsi pe cineva care te ajută pentru a avansa în proiectul tău. Este un moment bun pentru a te conecta cu o persoană care te îndrumă sau să urmărești videoclipuri despre ce te interesează. 

Odată ce ți-ai terminat temele, este timpul să te joci. Îndepărtează-ți obligațiile pentru a te bucura de tine. Ceva din trecutul tău ar putea reveni pentru a fi reluat sau refăcut, dar odată ce ai terminat, este timpul să te distrezi.

Gemeni

Comunicare 

Ss-ar putea să descoperi o metodă bună pentru a investi sau a obține venituri pasive. Aceasta este o oportunitate pe care ar trebui să o analizezi. Fă-ți timp pentru a înțelege cu adevărat această activitate și ai putea descoperi comori.

Cineva ar putea veni să-ți bată la ușă, cerând să revină în viața ta. Aceasta ar putea fi o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme sau cineva de care te-ai despărțit recent. Este momentul să vezi cum poți face lucrurile într-un mod diferit.

Rac

Conexiuni grozave

Ai ocazia pentru o întâlnire romantică. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi grozavă pentru a merge la o primă întâlnire. Dacă te afli deja într-o relație de dragoste, gândește-te la ce poți face pentru a pune un zâmbet pe chipul partenerului tău.

S-ar putea să te reconectezi cu un coleg de afaceri sau ai o oportunitate de colaborare. Acest lucru ar putea fi foarte benefic pentru afacerea ta sau deschide o ușă către un nou loc de muncă.

Leu 

Încredere în instinctul tău

Ai putea găsi un coleg care este dispus să te susțină. Îți poți găsi un prieten la serviciu.

În timp ce vrei să începi ceva nou, există treburi neterminate de care să te ocupi. Este timpul să te întorci și să te asiguri că proiectele sunt finalizate înainte de a te lansa în ceva nou.

Fecioară

Energie

Unele mesaje romantice te-ar putea ajuta să obții o întâlnire fierbinte. Voi doi s-ar putea să vă exprimați prin emoji-uri și gânduri fanteziste, ducând la o seară sexy și distractivă. 

Ai putea avea mai multe obligații decât de obicei, implicând copii sau rude mai tinere. Ar putea exista proiecte de artă sau spectacole. S-ar putea să te dedici unor activități familiale. Ești foarte ocupat.

Balanță

Activități

Ai putea să mergi la cumpărături cu fratele tău sau să iei o nepoată sau un nepot la mall. Dar acesta este și un moment în care puteți vorbi despre moșteniri și articole de epocă cu membrii familiei. Ați putea decide cine va fi îngrijitorul unor obiecte prețioase care reprezintă moștenirea familiei.

Ceva despre care credeai că a fost reparat acasă are nevoie din nou de atenția ta. Este posibil să trebuiască să găsești o persoană care se pricepe sau un articol să fie înlocuit. Este posibil să trebuiască să vorbești mai mult la telefon pentru a rezolva problema.  

Scorpion

Oportunități financiare 

Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să te conectezi cu cineva care are o voce grozavă sau un râs contagios. Alți oameni ți-ar putea complimenta atmosfera. 

Lucrurile se mișcă încet și se pare că ești dispus să plătești pentru a accelera ceea ce vrei. Dar înainte întreabă-te de ce ești atât de nerăbdător. Încearcă să nu fii frustrat de faptul că oamenii sunt înaintea ta sau că așteptarea este lungă.

Săgetător

Încredere

Poți câștiga niște bani în plus. S-ar putea să ai vânzări bune online pentru afacerea ta. S-ar putea să găsești niște bani, să câștigi un mic premiu sau să primești un cadou.

Ar putea fi niște suișuri și coborâșuri pe piața investițiilor. Amână luarea oricăror decizii financiare până când energia se aliniază în favoarea ta.

Capricorn

Dragoste veche 

Încrederea este foarte sexy, iar acum ai mai multă prezență și carismă pentru a atrage admiratori. Dacă ești în căutarea dragostei, aceasta este o zi grozavă pentru a merge la o primă întâlnire.

S-ar putea să primești un telefon de la un iubit din trecut. Cineva vrea să reaprindă o flacără veche. Sar putea să te întâlnești cu fostul tău prieten când ieși la cumpărături. Trecutul ar putea deveni prezentul tău.

Vărsător

Vise

Este un moment bun pentru a-ți aduna instrumentele magice și pentru a-ți stabili intențiile. Ai putea folosi cristale sau ierburi pentru a vă stimula mesajul către Univers. Ai putea aprinde lumânări pentru a-ți trimite dorințele în eter. Acum poți țese o vrajă.

Ai putea avea un vis recurent, iar acum poți obține câteva informații despre acest vis. S-ar putea să găsești pe cineva care cunoaște foarte mult acest domeniu sau o carte de referință care explică simbolismul. S-ar putea să începi să ții un jurnal de vise.

Pești

Realizări

S-ar putea să-ți faci un nou prieten alături de care să desfășori activități interesante. 

Ai putea fi în pragul unei realizări în carieră atunci când dintr-o dată apare o pauză. S-ar putea să fii aproape de o promovare. Sau poate obții echipamente noi care te vor ajuta în munca ta.  

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop