x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 13-19 noiembrie 2023. Leii renunță la rutină. Fecioarele trebuie să fie atente la cheltuieli. Săgetătorii au idei geniale

Horoscop săptămânal, 13-19 noiembrie 2023. Leii renunță la rutină. Fecioarele trebuie să fie atente la cheltuieli. Săgetătorii au idei geniale

de Moira Dună    |    09 Noi 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 13-19 noiembrie 2023. Leii renunță la rutină. Fecioarele trebuie să fie atente la cheltuieli. Săgetătorii au idei geniale
Sursa foto: Hepta

Luna Nouă are loc în Scorpion pe 13 noiembrie. Soarele din Scorpion face opoziție cu Uranus din Taur. Venus din Balanță face careu cu Jupiter din Taur.

Berbec

Încetinește

Ești atras de oameni puternici care te-ar putea ajuta să-ți crești veniturile. Aceasta este o oportunitate bună de a aplica pentru un nou loc de muncă sau de a găsi un partener de afaceri. S-ar putea să te simți presat dar vrei să progresezi încet.

Tu și partenerul tău s-ar putea să aveți moduri diferite de a vă gestiona finanțele. Partenerul tău ar putea dori să economisească în timp ce tu vrei să profiti de oportunități. Pentru a ieși din impas, unul dintre voi va trebui să se adapteze.

Taur

Energie 

Acum există energie nouă în zona ta de parteneriate. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment excelent pentru a cunoaște pe cineva. Dacă te afli într-o relație, s-ar putea să vrei să schimbi puțin lucrurile, ieșind din rutină. Ar putea fi un moment bun pentru a merge la o întâlnire romantică.

S-ar putea să ai mult de lucru pe birou și mulți oameni care vor să te vadă. S-ar putea să lucrezi peste program sau s-ar putea să ai un termen limită. Îți dorești să te poți clona pentru a finaliza totul.

Gemeni

Găsești o cale mai bună

Eliberarea de un proces învechit vă poate oferi beneficii. Aceasta înseamnă să mergi împotriva curentului și să faci ceva nou. Acest lucru îți poate economisi timp, energie sau resurse sau banii companiei. 

Există o oportunitate de dragoste dacă vă puteți rezolva diferențele dintre programele voastre. Provocarea este că unul dintre voi va trebui să renunțe la ceva. Sau poate este posibil să vă întâlniți la jumătatea drumului. Dacă poți face acest lucru, ar putea fi magic.

Rac

Distracție

Vrei să faci ceva diferit, interesant și plăcut. Renunță la rutina obișnuită și luminează-ți starea de spirit și inima mergând într-o altă direcție.

S-ar putea să ai obligații familiale și lucruri pe care vrei să le faci cu prietenii tăi. Este posibil ca altcineva să-și ajusteze planurile. S-ar putea să ceri cuiva să-ți facă o favoare.

Leu

Faci ceva diferit

S-ar putea să vii dintr-o familie ciudată, iar excentricitățile lor te-ar putea încânta. Te poți întâlni cu membrii familiei care au vieți interesant. Vizitează un unchi care are o colecție de clanțe sau un văr care cântă la cimpoi.

Ai putea primi o comunicare de neînțeles pentru că cealaltă parte nu și-a făcut timp să explice ce era necesar. Dar înainte să te enervezi, ar fi mai bine să intrebi expeditorul. Este cu siguranță o practică mai bună să pui întrebări decât să continui cu prea puține informații.

Fecioară

Bucurie

Este posibil să aveți ocazia să testați o mașină nouă sau să conduci motocicleta unui prieten. S-ar putea să încerci o mâncare diferită astăzi, ceva atât de exotic încât nici măcar nu ești sigur cum să o pronunți.

Totul pare strălucitor și frumos, și ai chef să cheltuiești bani. Poate că prețurile sunt extraordinare în acest moment și, desigur, afacerea este doar pentru o perioadă limitată. Dar poate vrei să te gândești de două ori înainte de a-ți deschide portofelul.

Balanță

Magnet pentru bani

Vei fi nevoit să privești banii și activitățile generatoare de venituri într-un mod nou. Ai putea să-ți schimbi atenția de la speranța că banii vor veni și să fii hotărât să găsești surse noi. Sau ai putea obține o creștere bruscă a veniturilor dintr-o activitate secundară. S-ar putea să găsești o cale către prosperitate.

Ai carismă ăi farmec natural. Poți vedea efectul tău asupra oamenilor în timp ce vorbești despre câștigurile trimestriale sau citești poezie. Încrederea în tine îți permite să strălucești.

Scorpion

Semințe bune

Încerci să faci cât mai multe lucruri noi în următoarele câteva săptămâni. Acest lucru va planta semințe bune pentru o recoltă robustă în viitor.

Primești o invitație la o petrecere ori o întâlnire de grup dar preferi să nu te duci. Nu te simți foarte sociabili și vrei să dormi, să te uiți la filme sau să joci un joc video. Ești mai interesat să faci ceea ce vrei decât să fii afară pe vreme urâtă.

Săgetător

Idei geniale

Vrei să pleci de la serviciu pentru a viziona un film sau a merge la o piesă de teatru. Este o zi grozavă pentru a explora cu adevărat ideea unei cariere în industria de film, televiziune sau teatru. 

Jonglarea cu prietenii și munca ar putea fi problematică. Este posibil să ai un eveniment social important la care să participi, dar ai putea să lucrezi până mai târziu. S-ar putea să fie nevoie să schimbi favoruri cu un coleg, astfel încât să poți fi cu prietenii tăi.

Capricorn

O nouă cale

S-ar putea să ai un prieten care îți depășește limitele. Te-ar putea inspira să ieși din rutina ta.

S-ar putea să nu fii într-o poziție sau vocație care îți place. Te uiți la pașii pe care i-ar trebui să-i faci pentru a avansa în carieră. 

Vărsător

Reputație

Te-ai remarcat din mulțime, posibil datorită unui videoclip pe care l-ai postat, a ultimului episod de podcast sau a unui meme pe care l-ai trimis. S-ar putea să obții mai multă implicare cu publicul tă. 

S-ar putea să te confrunți cu un termen limită sau un test viitor. Cu toate acestea, obligațiile familiale sau zgomotul excesiv de acasă ar putea face dificilă concentrarea asupra muncii tale. Ia în considerare utilizarea căștilor pentru a crea un mediu propice. S-ar putea să-ți ajuți copiii să se pregătească pentru un test sau să îi ajuți pe alții în eforturile lor de învățare.

Pești

Munca te apropie de ceea ce dorești

S-ar putea să te simți neliniștit ș dornic să scapi de rutină. Este o zi grozavă pentru a porni într-o excursie spontană, fie că este vorba de o scurtă călătorie cu mașina sau de a explora un loc nou. Dacă călătorești deja, fii deschis să experimentezi lucruri noi și să cunoști oameni din culturi diferite. Chiar și întârzierile îți pot aduce oportunități.

Dacă  ai nevoie de finanțare trebuie să completezi unele documente. Deși poate părea copleșitor la început, procesul poate fi mai ușor și mai rapid decât anticipezi. Acesta este un moment favorabil pentru a obține împrumuturi sau pentru a explora opțiuni financiare, cum ar fi cardurile de credit fără dobândă. Între tine și rezultatul dorit se află câteva hârtii.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal