x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2024. Taurii se îngrijorează pentru bani. Racii ies din rutină. Leii au o săptămână romantică

Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2024. Taurii se îngrijorează pentru bani. Racii ies din rutină. Leii au o săptămână romantică

de Moira Dună    |    11 Ian 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 15-21 ianuarie 2024. Taurii se îngrijorează pentru bani. Racii ies din rutină. Leii au o săptămână romantică
Sursa foto: Hepta

Horoscop. Planeta dragostei, Venus, se află în Săgetător și face careu cu Uranus din Taur. Soarele din Capricorn face sextil cu Neptun din Pești.

Berbec

Un scop mai înalt

Ai putea avea o epifanie bruscă care te determină să regândești unele dintre ideile de bază după care îți trăiești viața. Asta ți-ar putea întoarce lumea peste cap. Este ca și cum ai realiza brusc că ai fost daltonist și acum poți vedea un curcubeu.

 S-ar putea să vrei să-i ajuți pe alții. Ai putea să analizezi modul în care vocația ta actuală servește lumea sau comunitatea ta. Poate cauți un alt loc de muncă care îți oferă posibilitatea să te exprimi creativ.

Taur

Oportunități

Aștepți bani care întârzie să sosească, așa că va trebui să dai niște telefoane sau să muți niște fonduri pentru a acoperi deficitul. Dar când se vor așeza lucrurile, vei descoperi că cineva îți este dator. Lucrurile vor fi bune pentru tine. 

E un moment bun pentru a-ți perfecționa unele dintre abilitățile creative. S-ar putea să ai ocazia să urmezi o idee interesantă pentru un proiect de muncă sau de școală. Este un moment bun pentru a reveni la un plan pe care l-ai abandonat. 

Gemeni

Energie

O neînțelegere poate duce la o izbucnire sau la o ceartă deschisă. Mai bine canalizează această energie și surprinde-ți iubita cu flori sau bilete la un eveniment la care vreasă participe. Pune un bilet de dragoste. Dacă întâlnești pe cineva nou, fii pregătit pentru ceva neașteptat și posibil magic.

Este un moment bun pentru a te pune în armonie cu energia prosperității. Acest lucru ar putea însemna meditație, afirmații sau vizualizare. Poți aprinde lumânări sau tămâie. Poți accesa fluxul de energie a prosperității și îl poții direcționa unde dorești.

Rac

Descoperire

Ieși din rutină. Te trezești cu un musafir neașteptat ori cățelul a vomitat pe covor. Poate vrei, totuși, să preiei controlul acestei energii. Trezește-te cu o oră mai devreme pentru a medita și poți da un ton pozitiv pentru întreaga zi.

Te dedici dragostei. S-ar putea să-ți petreci o seară ieșind cu iubitul la cină sau la un film romantic. Dacă ești în căutarea iubirii. ai ocazia să vorbești cu o persoană nouă. 

Leu

Dragoste și creativitate

Ar putea exista o întrerupere care devine romantică și incitantă. S-ar putea să te arunci în brațele iubitului tău, la un moment dat. Dacă ești în căutarea iubirii, ai putea întâlni pe cineva care arată de parcă ar fi ieșit dintr-un roman fantastic. O întâlnire romantică este foarte posibilă.

Este greu să te concentrezi pe sarcini, cu excepția cazului în care acele sarcini sunt creative și stimulante emoțional. Cauți artă sau muzică pentru a-ți face ziua mai bună.. Sau poate vei sări peste sarcinile de contabilitate, astfel încât să te dedici picturii sau muzicii.

Fecioară

Inspirație

Ai putea să te dedici unor proiecte de bricolaj prin casă. S-ar putea să schimbi decorul sau să agăți perdele noi. Sau s-ar putea să te simți confortabil, cu sunetul ploii afară sau zăpada care se adună la ușă. Acasă este locul unde îți este inima.

Ai un mare potențial creativ. Muza ta îți șoptește la ureche. S-ar putea să te simți inspirat să creezi artă sau meșteșuguri sau să cânți. S-ar putea să te apuci de un proiect de scriere la care ai lucrat de ceva vreme și să ai o descoperire despre cum să faci totul să se unească. 

Balanță

Sentimente

Deși ești diplomat și ai capacitatea de a comunica bine, acum faci un pas greșit. Evită să reacționezi exagerat. Ia o pauză și gândește-te cum să răspunzi înainte de a vorbi.

Ești foarte intuitiv cu membrii familiei. Simți când cineva este supărat sau are nevoie de spațiu. S-ar putea să știi la ce se gândesc. Acesta este, de asemenea, un moment în care ai putea fi în contact cu strămoșii,  pentru a parcurge fotografiile de familie sau pentru a gestiona obiecte care au fost transmise de-a lungul generațiilor.

Scorpion

Planuri

Achizițiile făcute astăzi ar putea fi dezamăgitoare. Este posibil ca articolul pe care îl primești să nu semene cu imaginea. Sau ai putea primi o versiune în miniatură a ceea ce te aștepți. Omai bună utilizare a acestei energii ar fi să cumperi un cadou surpriză pentru un prieten sau persoana iubită.

Fii foarte conștient de modul în care comunici cu tine însuți. Mută-ți gândurile la lucruri pozitive și acesteavor începe să se întâmple pentru tine. Ceea ce vizualizezi în mintea ta, îl poți manifesta în lume.

Săgetător

Frumusețe

Vrei să-ți schimbi aspectul fizic. Ai putea să te gândești să adaugi o notă de culoare, să-ți porți părul într-un stil diferit sau ceva mai radical, cum ar fi o operație estetică.

S-ar putea să apreciezi arta, muzica și experiențele sociale mult mai mult decât cheltuielile de zi cu zi, ceea ce înseamnă că vei cheltui bani pentru o excursie sau poți cumpăra niște bilete la concert.

Capricorn

Siguranță

Așteaptă-te la o schimbare de planuri astăzi. Ai putea primi o invitație sau un apel neașteptat de la serviciu. Sau este posibil să te simți neliniștit în timp ce încerci să te relaxezi, dar pur și simplu nu poți sta nemișcat. Cea mai bună utilizare a acestei energii este să mergi într-un loc nou. 

S-ar putea să descoperi că alți oameni te cred mai încrezător decât ești. Ar fi mai bine să începi să te vezi așa cum te văd alții. Oamenii din jurul tău au încredere în tine. Este timpul să ai și tu încredere în tine. Acest lucru îți va aduce noi oportunități.

Vărsător

Schimbare

Un prieten te poate suna dacă are nevoie de ajutorul tău sau te intivă la un eveniment. A-ar putea să simți presiune și nevoia să renunți la totul pentru a ajunge la timp. În general, poți fi foarte spontan, dar ești  mai puțin flexibil atunci când alții stabilesc agenda. 

Ai multă intuiție. S-ar putea să aveți o epifanie care vă face să-ți regândești multe dintre prezumțiile pe care le-ai susținut. 

Pești

Conexiuni 

S-ar putea să vrei să încerci o nouă profesie. Este un moment bun pentru a gândi nonconformist. Există o mulțime de moduri de a fi plătit în lume astăzi. Este foarte posibil să existe o intersecție între ceea ce îți place să faci și banii de care ai nevoie.

Te întâlnești cu prietenii și ar fi destul de ușor să pierzii noțiunea timpului. S-ar putea să doriți să anulați celelalte angajamente pentru a putea fi cu ei. Aceasta este o zi bună pentru a sărbători cu cei apropiați.
 

×