x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 16 - 22 septembrie 2024. Urmează o perioadă plină de surprize și schimbări

Horoscop săptămânal 16 - 22 septembrie 2024. Urmează o perioadă plină de surprize și schimbări

de Vali Deaconescu    |    14 Sep 2024   •   23:55
Horoscop săptămânal 16 - 22 septembrie 2024. Urmează o perioadă plină de surprize și schimbări
Sursa foto: Unsplash.com/horoscop

Horoscop săptămânal 16 - 22 septembrie 2024. Deși ai putea crede că anul 2024 și-a încheiat urcușurile și coborâșurile, această săptămână demonstrează că aventura continuă. Cu toate provocările din această perioadă, există oportunități pentru odihnă și recuperare, așa că încearcă să te sprijini pe lucrurile care te susțin.

Pe 17 septembrie, va avea loc o eclipsă de Lună – un moment extrem de puternic sub semnul Peștilor. Această lunare marchează începutul unui ciclu de creștere plin de compasiune, care se va desfășura în următorii ani, sub ciclul eclipselor Fecioară-Pești. Totuși, energia eclipsei poate fi epuizantă sau devastatoare în prezent, dar oferă o cale spre deschidere emoțională și vulnerabilitate sporită.

Mercur în Fecioară, în opoziție cu Saturn pe 18 septembrie, aduce blocaje și întârzieri în comunicare. Pe 21 septembrie, Mercur se va afla în cuadratură cu Jupiter, aducând speranță și optimism în ciuda obstacolelor anterioare.

Horoscopul săptămânii pentru fiecare zodie:

Berbec (21 martie - 19 aprilie):
Noi căi se deschid pentru a te conecta și a explora relațiile, dar ceea ce trebuie să lași în urmă devine evident. Această săptămână îți cere să găsești un echilibru între planificare și acțiune. 

Taur (20 aprilie - 20 mai):
Vești bune la locul de muncă îți ușurează programul și îți aduc o poziție de lider. Totuși, noile oportunități și conexiuni pot fi copleșitoare. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie):
Săptămâna aduce oportunități creative și romantice, dar și o posibilitate neașteptată în carieră. Fii precaut până când afli toate detaliile. 

Rac (21 iunie - 22 iulie):
Deși visul tău poate părea îndepărtat, această săptămână îți dezvăluie adevărata viziune și te îndrumă spre noi oportunități. 

Leu (23 iulie - 22 august):
Sprijinul prietenilor îți aduce bucurie, dar îți reamintește de poverile emoționale pe care le porți. Este timpul să renunți la relațiile care te trag înapoi. 

Fecioară (23 august - 23 septembrie):
Este o săptămână aglomerată în care îți pui rutina la punct. Eclipsele te fac să reflectezi asupra relațiilor tale și asupra sprijinului pe care îl primești. 

Balanță (23 septembrie - 21 octombrie):
Deși te simți copleșit de muncă, săptămâna aceasta te îndreaptă către o cale mai satisfăcătoare. Învață să te iubești pe tine însuți. 

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie):
Ai parte de o săptămână plină de realizări și calm, iar o idee sau o relație veche prinde din nou viață. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie):
Distracțiile de la începutul săptămânii sunt urmate de oboseală și stres acasă. Lipsa echilibrului între muncă și viața personală devine evidentă. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie):
Săptămâna începe cu vești bune financiare, dar în a doua parte a săptămânii apar schimbări bruste care îți dau peste cap planurile. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie):
Te simți pozitiv și susținut la începutul săptămânii, dar vei realiza că trebuie să îți clarifici obiectivele financiare. 

Pești (19 februarie - 20 martie):
Te afli într-o perioadă de expansiune personală și orice încercare de a te limita te deranjează. Ia o pauză și reflectează înainte de a lua decizii mari. 

×