x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 18-25 decembrie 2023. Berbecii și Vărsătorii fac schimbări. Fecioarele sunt apreciate

Horoscop săptămânal, 18-25 decembrie 2023. Berbecii și Vărsătorii fac schimbări. Fecioarele sunt apreciate

de Moira Dună    |    15 Dec 2023   •   17:30
Horoscop săptămânal, 18-25 decembrie 2023. Berbecii și Vărsătorii fac schimbări. Fecioarele sunt apreciate
Sursa foto: Hepta

Micul benefic, Venus, planeta dragostei și frumuseții, se află în Scorpion și face careu cu Chiron din semnul Berbecului. Planeta inteligenței și comunicării, Mercur, face trigon cu marele benefic, Jupiter, din Taur.

Berbec

Te schimbi în bine

Ceva pe care îți place să faci nu este chiar bun pentru tine și s-ar putea să decizi că nu vrei să repeți un comportament care nu pare să te avantajeze. Mergi pe drumul cel bun.

Acum faci planuri. Poți veni cu o strategie detaliată care te ajută să îți atingi obiectivele. Cauți metode testate de a economisi bani, cum ar fi păstrarea banilor cash sau notezi toate cheltuielile. Este o perioadă bună pentru afaceri și activități comerciale.

Taur

Acțiune

Vindecarea se poate întâmpla în relația ta atunci când faci o mică ajustare. Asta ar putea însemna să spui ceva pe un ton diferit sau să-ți schimpi puțin programul. O mică acțiune poate ajuta la vindecarea unei conexiuni.

Cauți multe informații. Este posibil să studiezi un subiect nou sau să-ți aprofundezi studiile. 

Gemeni

Vibrații bune

Este timpul să te întoarci la rutine de îngrijire personală. Ți-ar fi de folos să practici yoga ori  dansul. Și meditația ar fi bună. Sau pur și simplu stai unde este liniște, astfel încât să poți auzi mesajele din Univers.

Intuiția ta este corectă. E posibil să primeșto mesaje despre membrii familiei sau prieteni. Ai putea avea niște vise interesante. O privire asupra viitorului tău ar putea veni în prim-planul minții tale.

Rac

Echilibru

Ceva foarte plăcut, pe care îl faci regulat, ar putea să nu fie cel mai bun lucru pentru tine din punct de vedere fizic. Caută alte activități plăcute care te-ar putea ajuta să-ți îmntărești corpul și să-ți aducă un sentiment de bine.

Poți obține ajutor de la un prieten să traduci un e-mail sau poate este priceput la tehnologie și te poate ajuta cu site-ul tău. Prietenul tău poate fi un ascultător extraordinar și ai o poveste de spus.  Cunoști oamenii potriviți.

Leu

Sărbătorești

S-ar putea să-ți schimbi casa pentru a-ți ajuta sănătatea și bunăstarea. Este posibil să obții un nou echipament de antrenament sau o saltea mai bună sau să faci alegeri alimentare mai potrivite.

Ai putea primi o recunoaștere pentru munca bună pe care ai făcut-o. Un client îți poate oferi un cadou. S-ar putea să primești un bonus sau șeful tău ar putea fi dispus să vorbească despre o mărire de salariu. Dacă ai o afacere, aceasta ar putea fi o săptămână foarte bună.

Fecioară

Aprecieri

S-ar putea să auzi pe cineva spunându-ți că îi pare rău. Ai putea fi destul de surprins să primești scuze. Și acum vindecarea poate începe.

Ești pacifist și acest talent al tău te ajută să rezolvi multe situații. S-ar putea să ai o mulțime de lucruri de făcut, dar știi cel mai bun traseu și știi să ajungi la timp. Talentul tău pentru organizare strălucește.

Balanță

Vindecare

Poți vindeca unele probleme legate de finanțe. Acest lucru ar putea proveni din copilărie sau dintr-o experiență timpurie cu banii. Și acum poți nu numai să o rezolvi, ci și să o lași să plece.  Îți va fi astfel mai ușor să îți crești veniturile în viitor.

Ai mai multă putere decât crezi. S-ar putea să semnezi un contract sau să te angajezi într-o activitate de afaceri. Este posibil ca partenerul tău să aibă nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de el. Poți avea succes astăzi, mai ales dacă ești pregătit să faci o înțelegere.

Scorpion

Ai grijă de tine

Ai putea beneficia de un masaj. Timpul petrecut relaxându-se, dormind sau stând într-o saună îți poate face bine. 

Ești pe aceeași lungime de undă  cu partenerul tău de viață. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva interesant. 

Săgetător

Purificare

După câteva săptămâni agitate, este bine să te concentrezi. Ați putea face acest lucru arzând salvie sau tămâie. Ai putea medita. Îți poți vindeca corpul și spiritul.

Ai putea fi foarte ocupat și extrem de eficient astăzi. Vei rezolva multe lucruri. Simți un plus de energie și să-ți rezolvi lista de responsabilități nu este nicio problemă.

Capricorn

Rezolvare

Un prieten din trecutul tău ar putea veni la tine cu scuze. Poate că ați avut o ceartă cu ceva timp în urmă, sau poate nici măcar nu ți-ai dat seama că se simțeau rău. Dar acum este aici și âți iertare. Aai putea vindeca o prietenie.

Ai putea să faci un tur al obiectivelor turistice din  orașul tău împreună cu un prieten. Este un moment bun pentru a călători în locurile pe care le iubești sau pentru a explora ceva nou. Dacă eștiîn căutarea iubirii, aceasta este o zi excelentă pentru a merge la o primă întâlnire.

Vărsător

Schimbare majoră

S-ar putea să participi la un eveniment de caritate ori să regizezi o piesă de teatru la școală. 

Ai un plan bun pentru a transporta turiștii de la aeroport, a găsi locuri unde să stea și a pregăti mesele pentru un număr mare de persoane. Oricare ar fi sarcina, te poți descurca. 

Pești

Conexiune grozavă

Ai putea să te conectezi cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Sar putea să simtă că are loc o vindecare între voi doi. Până la sfârșitul acestei întâlniri, puteți fi gata să petreceți mai mult timp împreună.

Ești un maestru planificator. Poți duce oamenii la aeroport sau gară la timp, indiferent de trafic sau obstacole. Te ții de lista de cumpărături și achiziționezi tot ce ai nevoie. Ești eficient și productiv.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop