x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici. Capricornii sunt "loviţi" de săgeata lui Cupidon în prima zi a săptămâni

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici. Capricornii sunt "loviţi" de săgeata lui Cupidon în prima zi a săptămâni

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2024   •   15:40
Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici. Capricornii sunt "loviţi" de săgeata lui Cupidon în prima zi a săptămâni
Sursa foto: Captura video adevaruri ascunse

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, horoscopul celor 12 zodii pentru săptămâna 21-28 octombrie 2024.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Săptămâna aceasta, Berbecii vor fi concentrați pe prietenie și sentimente altruiste. Este un moment bun pentru a întări legăturile cu cei apropiați și pentru a face primul pas într-o relație, dacă doresc să o ducă la următorul nivel. Nu trebuie să aștepte ca partenerul să inițieze schimbările, ci să ia ei inițiativa.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Taur 

Taurii se vor confrunta cu schimbări benefice, iar șansa va fi de partea lor. Vor avea oportunitatea de a se mișca rapid și de a fi la locul potrivit la momentul potrivit. Deplasările mici sau întâlnirile neașteptate pot aduce oportunități favorabile, dar este necesar să fie mai dinamici și mai rapizi în reacții.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână plină de energie și dinamism. Vor reuși în tot ceea ce își propun datorită forței lor active și a abilității de a domina situațiile. În viața personală, raporturile pasionale se intensifică datorită magnetismului personal, ceea ce favorizează relațiile afective.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Rac 

Pentru Raci, săptămâna aceasta este marcată de comunicare și schimburi de idei. O deplasare neașteptată ar putea apărea, fie pentru o reuniune de familie, fie pentru una amicală. Pe plan sentimental, vor fi mai atrași de intelectul partenerului decât de aspectele fizice.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leii încep o perioadă favorabilă pentru noi începuturi și succes profesional. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă le poate oferi stabilitate și le va ajuta să pună bazele unei relații de durată sau să progreseze în carieră. Realizările materiale vor fi importante în această săptămână.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioarele vor străluci în această săptămână, având parte de reușite pe toate planurile. Vor avea multă energie, vitalitate și succes în tot ce întreprind, atât profesional, cât și în viața personală. Este o perioadă favorabilă dragostei, iar o mare iubire ar putea apărea la orizont.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță 

Balanțele vor trebui să fie răbdătoare în această săptămână. Vor avea parte de momente de relaxare în natură, care le vor ajuta să se reîncarce cu energie pozitivă. O întâlnire plăcută ar putea evolua încet, dar într-un mod favorabil, pentru cei care sunt deschiși noilor oportunități sentimentale.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpionii vor avea o săptămână de succes și de descoperiri pasionale. O călătorie, chiar și în străinătate, este posibilă, ceea ce poate aduce noi perspective și oportunități în viața personală și profesională. Este o perioadă în care se vor simți încrezători și vor avansa cu succes.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetătorii se află într-o perioadă de noi începuturi. O oportunitate importantă, fie profesională, fie materială, le va permite să facă un pas înainte. O persoană cu experiență din viața lor îi va ajuta să-și consolideze relațiile sau să demareze un proiect important.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricornii vor experimenta o renaștere în această săptămână. O întâlnire neașteptată poate declanșa o iubire fulgerătoare sau revenirea unei persoane importante din trecut. Pentru cei singuri, o nouă relație ar putea începe într-un mod surprinzător și intens.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsătorii vor încheia o situație pe care nu au agreat-o și vor avea parte de o transformare profundă. Aceasta va aduce schimbări importante în viața lor, mai ales în plan personal. Este momentul să renunțe la ceea ce nu le mai folosește și să adopte o nouă perspectivă pentru a progresa.

Horoscop săptămânal 21-28 octombrie cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Peștii vor avea o săptămână mai introspectivă și pasivă. Emoțiile puternice legate de evenimente din trecut vor ieși la suprafață, ceea ce poate duce la o stare de reflecție. Este important să se detașeze de iluzii și să fie realiști pentru a putea face față provocărilor din prezent.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa: Antena3/CNN

×