x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 23-29 octombrie 2023. Gemenii, Scorpionii și Vărsătorii avansează în carieră

Horoscop săptămânal, 23-29 octombrie 2023. Gemenii, Scorpionii și Vărsătorii avansează în carieră

de Moira Dună    |    19 Oct 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 23-29 octombrie 2023. Gemenii, Scorpionii și Vărsătorii avansează în carieră
Sursa foto: Hepta

Mercur, planeta inteligenței și comunicării, se află în Scorpion și face trigon cu Saturn din Pești. Totodată, Soarele din Scorpion face trigon cu Saturn.

Berbec

Bani

Mintea ta este concentrată pe subiecte serioase. Această energie se pretează analizei financiare, cântărind diferite oportunități de investiții sau dezvăluind misterul echilibrării portofoliului tău de investiții. Nu-ți fie teamă să faci niște calcule. Vei descoperi că este mult mai ușor decât crezi.

Orice se află pe lista ta de priorități, poți să faci, mai ales dacă implică chestiuni importante creferitoare la bani, servicii bancare, asigurări, împrumuturi sau carduri de credit. Acesta este un moment bun pentru a găsi o rată a dobânzii mai bună, pentru a solicita un împrumut de consolidare a facturilor sau pentru a solicita o nouă linie de credit. 

Taur

Conexiuni 

Ai putea avea o discuție cu partenerul tău despre viitor. S-ar putea să dai importanță ideilor dar și viitorului ideal pentru voi doi. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment excelent pentru a te implica în grupuri sau pentru a-ți face relații. Ai putea întâlni pe cineva astăzi.

Este foarte ușor pentru tine să cunoști oameni acum, mai ales în scopuri de afaceri sau profesionale. Poți găsi astfel un partener de afaceri, un mentor sau un ghid care să te ajute să avansezi în carieră. 

Gemeni

Schimbări

Ai multe idei despre cum să faci lucrurile mai eficient sau chiar să nu le mai faci deloc. S-ar putea să elimini unele sarcini sau să schimbați modul în care le faci pentru a simplifica procesul. Odată ce pornești pe această cale creativă, poți vedea câte lucruri diferite vei schimba în viața ta.

Poți prelua conducerea într-o situație la locul de muncă. S-ar putea să ți se ceară să conduci o echipă pentru un nou proiect sau să informezi conducerea cu privire la progresele pe care le-a făcut echipa ta. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul pentru un interviu.

Rac

Strategii

Vrei să te petreci. Este ca și cum ai juca un joc de șah. Este distractiv cu reguli și chiar cu un cronometru, dar este totuși un joc care îți dezvoltă capacitatea de a elabora strategii, de a gândi în viitor și alte abilități importante. S-ar putea să joci un joc mental care îți întărește capacitățile.

Dacă ți-ai dorit să călătorești, acesta este momentul în care s-ar putea să te gândești să găsești un loc de muncă în străinătate sau să aduni niște oameni pentru a face un tur în străinătate. Te gândești la modalități de a face ceva ce îți dorești, cum ar fi călătoriile.

Leu

Lansare

S-ar putea să te ocupi de organizarea casei. Acest lucru ar putea însemna să construiești un sistem de dulap pentru dormitorul tău sau să-ți reorganizezi bucătăria și să scapi de acel aragaz vechi. 

Stai cu un membru al familiei pentru a discuta despre investiții pe termen lung, moșteniri sau planificarea sfârșitului vieții. Evaluezi moștenirea pe care vrei să o lași copiilor, ori un plan de asigurare pe termen lung. Ești disciplinat și poți să îți asumi o listă cu lucruri de făcut. 

Fecioară

Organizare

Este posibil să obțineți un scaner și să încarci toate documentele de hârtie în cloud, cu nume de fișiere adecvate șicuvinte cheie. S-ar putea să distrugi înregistrări vechi pe care nu trebuie să le ții în scopuri fiscale sau financiare. S-ar putea să-ți vinzi vechile dulapuri.

Stai cu partenerul tău sau cu un alt membru al familiei și să discuți despre planuri pe termen lung. Acest lucru ar putea însemna să ajungeți pe aceeași lungime de undă când vine vorba de investiții și economii pentru pensii. Asta ar putea însemna că vă puneți unul pe celălalt în polițele de asigurare. Sau poate vreți să  cumpărați împreună o proprietate, așa că veți analiza documentele pentru un credit ipotecar. 

Balanță

Finanțe

Chiar dacă nu ești la birou, s-ar putea să-ți organizezi materialele sau să găsești o modalitate mai bună de a duce lucrurile la bun sfârșit. Aai putea să eficientizezi procesele sau să descoperi niște calcule complexe.

Soarele îți luminează casa de bani, astfel încât să poți vedea ce a funcționat pentru tine în ceea ce privește bugetul, cheltuielile și sursele de venit. Când pui totul cap la cap, îți dai seama dacă te descurci bine sau dacă trebuie să acorzi mai multă atenție aacestui domeniu. Este un moment bun pentru a vedea ce se întâmplă cu banii tăi.

Scorpion

Putere

Abilitățile tale de gândire critică, de calcul metodic și de bun raționament sunt foarte puternice astăzi. Este o zi grozavă pentru o muncă profundă la ceva care este dificil de făcut. 

Îți apar oportunități de afaceri ori un alt loc de muncă. Ceilalți de  văd încrezător. Acesta este un moment bun pentru a-i convinge că te pricepi. Trimite CV-ul la companiile unde vrei să lucrezi și mergi la interviuri. 

Săgetător

Schimbări

Simți că vrei cu adevărat să-ți perfecționezi abilitățile spirituale. S-ar putea să mergi la un curs. Este  un moment bun pentru a lua în serios eventuale studii mistice. 

Dacă ai fost interesat să începi o afacere legată de artă, vei d escoperi că ai un cumpărător. Acest lucru ar putea face un început grozav.

Capricorn

Conexiuni

S-ar putea să decizi să înveți programare. Este un moment bun pentru a folosi tehnologia pentru a-i oferi un avans explorând noi aplicații sau platforme software.

Conexiunile sunt evidențiate, iar soarele strălucește asupra rețelelor, grupurilor și organizațiilor. Poți întâlni oameni care te ajută să avansezi în carieră, ori să-ți faci noi prieteni sau chiar o relație de dragoste.  

Vărsător

Reputația ta este puternică. Postezi pe rețelele sociale și poți întâlni o persoană cu aceleași interese ca tine. 

Cariera ta este  bine aspectată, așa că abilitățile tale sunt văzute de alții. Aceasta înseamnă că ai oportunități de a obține un nou loc de muncă, o promovare sau de a-ți extinde afacerea. APoi obține mai multă atenție pe măsură ce îți trimiți CV-ul și îți faci cunoscute interesele. 

Pești

Productivitate

Indiferent cât de complicat este un contract, îl poți descifra. S-ar putea să trebuiască să parcurgi rând cu rând dar aveți tenacitatea și atenția la detalii necesare pentru a face acest tip de muncă.

Te descurci bine la școală sau te concentrezi mai mult pe ceea ce te interesează. S-ar putea să te gândești să faci studii aprofundate ori să predai. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal