x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 24-31 decembrie 2023. Berbecii și Fecioarele sunt eficienți. Vărsătorii primesc un cadou pe care l-au dorit de mult timp

Horoscop săptămânal, 24-31 decembrie 2023. Berbecii și Fecioarele sunt eficienți. Vărsătorii primesc un cadou pe care l-au dorit de mult timp

de Moira Dună    |    21 Dec 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 24-31 decembrie 2023. Berbecii și Fecioarele sunt eficienți. Vărsătorii primesc un cadou pe care l-au dorit de mult timp
Sursa foto: Hepta

Soarele se află în Capricorn și face sextil cu Saturn din Pești. Micul benefic, Venus, din Scorpion face trigon cu Neptun din Pești.

Berbec

Nimic nu te încetinește

Poți aborda sarcini mari. Niciun detaliu nu trece neobservat de tine. Ești punctual și rezolvi totul cu ușurință. 

Energia din jurul tău este plăcută.  S-ar putea să dormi și apoi să stai în pijamale toată ziua. Nu e nevoie să te grăbești. Nimic nu te va deranja și te vei bucura din plin de  perioada sărbătorilor de iarnă. 

Taur

Energii armonioase

Poți face față obstacolelor din calea ta. Concentrarea ta este bună și planificarea impecabilă. Îți poți găsi drumul spre  destinație ori iei un prieten de la aeroport.  

Toată lumea pe care o întâlnești te salută. Un străin în trecere își înclină pălăria. Un vecin îți face cu mâna de peste drum. Te simți în contact cu lumea din jurul tău. 

Gemeni

Conexiune grozavă

Tu ești cel cu planul. Lucrurile se fac în clipă. Poți să atribui sarcini, să aduni oamenii împreună și să verifici lucrurile din lista de sarcini. Tu ești maestrul organizator.

Poți fi în vârful lumii. Postările tale pe rețelele sociale ar putea fi distribuite de multe persoane. Primești complimente. S-ar putea să primești mesaje și e-mailuri de la oameni care îți trimit urări de bine. Steaua ta strălucește puternic.

Rac

Energie pozitivă

Există energie favorabilă pentru tine și partenerul tău. Vă înțelegeți într-o chestiune importantă și acum puteți lucra împreună aproape fără probleme. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea găsi pe cineva care să fie destul de serios în privința unei relații pe termen lung. S-ar putea să simți bucurie datorită oamenilor care te susțin. S-ar putea să-i vezi făcând fapte bune sau își arată aprecierea că ești în viața lor. Primești multe complimente și îmbrățișări. 

Leu

Un impuls bun te duce înainte

Rezolvi toate lucrurile de pe lista de sarcini. Ai puterea de a te concentra, abilitatea de a rezolva probleme și o stare de spirit excelentă.

S-ar putea să găsești oameni care vor să ofere, așa că deschide-ți brațele pentru a primi. Ai putea primi cadourile pe care le-ai dorit. Banii ar putea veni în calea ta. S-ar putea să deschizi un cadou care este exact ceea ce sperai.

Fecioară

Rezolvi problemele

Ai putea rezolva o enigmă creativă. S-ar putea să-ți dai seama cum să faci un sufleu, să coșio mânecă sau să schiezi. Ai abilități bune de rezolvare a problemelor.

Tu și partenerul tău aveți o perioadă foarte romantică. Voi doi s-ar putea să stați lângă foc și să vorbiți despre viitor. Ai putea primi un cadou dulce de la iubitul tău.

Balanță

Echilibrul revine în viața ta

Aranjeți o casă elegantă. Ești eficienta în rezolvarea sarcinilor și ai putea chiar sa fluieri în timp ce lucrezi.

Ești plin de voie bună. Întâlnirile tale sunt plăcute și aproape vindecătoare. Lucrurile simple îți ridică moralul, cum ar fi un scaun confortabil, un mesaj drăguț sau un desert.

Scorpion

Conexiuni pozitive

S-ar putea ca distracția să fie pe ordinea de zi, dar ești încărcat și cu responsabilități. S-ar putea să fii responsabil de ținerea evidenței hainelor sau cu împărțirea facturilor. Din fericire, te descurci.

Ești încântat să vezi lumea prin ochii unui copil. Acesta ar putea fi unul dintre copiii tăi, prietenii copiilor tăi sau poate că există un nou venit în familie. Ceva care este o rutină, acum pare proaspăt și interesant.

Săgetător

Închei o înțelegere.

Poți face o afacere excelentă. S-ar putea să vrei să faci un pas înainte și să fii responsabil de negocieri, mai ales dacă acesta este un articol de mare interes. Ai cuvintele potrivite pentru a obține o afacere grozavă.

Sentimentele calde și dragostea familiei te copleșesc. Toată lumea se simte bine acum. Aceasta include vecinii, colegii de serviciu și oamenii pe care îi cunoaști de o perioadă scurtă de timp. Toți sunt acum bineveniți la masa ta. De asemenea, este posibil să ai un nou venit în familie, cum ar fi un cățel sau un papagal.

Capricorn

Primire călduroasă

S-ar putea să ai multă energie pentru a te ocupa de sarcini, a alerga prin oraș sau pentru a saluta vizitatorii. Puterile tale de concentrare sunt puternice. Dacă energia ta scade, s-ar putea să te plictisești.

Ai parte de conversații încântătoare. S-ar putea să stai lângă foc și să-i asculți pe alții țesând povești, în timp ce le împărtășești ce se întâmplă în viața ta. Ai putea avea un apel lung cu un prieten sau un membru al familiei. 

Vărsător

Bucurie și râsete

Ai putea fi ocupat cu pregătirile pentru un eveniment mare. Te concentrezi bine și poți să faci treaba.

Ai putea primi un cadou. Acest lucru ți-ar putea pune un zâmbet pe buze, deoarece devine posibil ceva ce ți-ai dorit de multă vreme. Sau s-ar putea să primești o sumă de bani. Poți obține ceva ce îți dorești cu adevărat.

Pești

Comunicare ușoară și plină de satisfacții

Ai putea fi foarte ocupat să-ți ajuți prietenii, să lucrezi la o organizație comunitară sau să faci voluntariat la o activitate de caritate. Alții se bazează pe tine și tu nu ai probleme să ajungi la ei. Ești organizat și eficient. 

S-ar putea să te simți foarte relaxat. Multe dintre lucrurile la care ai lucrat sunt finalizate. Ai putea primi musafiri. Dacă ești la serviciu, oamenii din jurul tău sunt într-o dispoziție bună, ceea ce se armonizează cu propria ta energie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal