x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Berbecii au abilități excelente de comunicare. Gemenii sunt preocupați de dragoste. Vărsătorii își valorifică talentele

Horoscop săptămânal, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Berbecii au abilități excelente de comunicare. Gemenii sunt preocupați de dragoste. Vărsătorii își valorifică talentele

de Moira Dună    |    23 Noi 2023   •   17:30
Horoscop săptămânal, 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Berbecii au abilități excelente de comunicare. Gemenii sunt preocupați de dragoste. Vărsătorii își valorifică talentele
Sursa foto: Hepta

Planeta comunicării, Mercur, se află în Săgetător și face trigon cu Nodul Nord din Berbec. Mercur îl încadrează pe Neptun din Pești.

Berbec

Mesaj

Ai abilități excelente de comunicare, folosești cuvântul potrivit la momentul potrivit. Ai putea construi o punte care să te conecteze cu cineva la un nivel mai profund decât ai experimentat înainte. Discursul tău este inspirat.

Tehnicile, vocabularul și modul tău de exprimare nu mai funcționează. Vei avea nevoie de puțină răbdare.

Taur

Oportunități financiare

Îți poți da seama de o strategie de investiții care să te facă să te simți confortabil și are potențialul de a fi profitabilă. Ai putea face acest lucru împreună cu cineva care este destul de bine informat sau ai putea dobândi cunoștințe studiind informațiile.

Este foarte ușor să ratezi o întâlnire. Poate că ai notat greșit data sau locul. Verifică din nou detaliile dacă vrei să participi la acest eveniment.

Gemeni

Romantism

Te sincronizezi cu partenerul tău. Terminați propozițiile unul celuilalt și ascultați cu atenție cuvintele. Vă susțineți reciproc. Dacă ești singur, acesta este un moment excelent pentru a merge la o primă întâlnire sau cel puțin pentru a avea prima conversație.

S-ar putea să  faci schimb de informații cu colegii și afli lucruri pe care nu le-ai știut. Este posibil să descoperi toate informațiile de care ai nevoie. Oamenii se deschid din neatenție față de tine astăzi și s-ar putea să nu-și dea seama că o fac.

Rac

Comunicare

Indiferent ce trebuie să faci - comisioane, să înveți ceva nou, să asamblezi o piesă de mobilier, vei reuși. Ești pragmatic și de neoprit. 

Informațiile pe care le primești par să nu aibă sens. Profesorul ar putea fi la fel de bine unul dintre acei adulți dintr-un desen animat. Supraveghetorul tău pare că vorbește aramaică. Această energie este neclară și este ușor să te simți distras. Nu lupta cu fluxul. În schimb, găsește în mod intuitiv informațiile importante.

Leu

Progres

Ai putea simți că tu și partenerul tău sunteți sincronizați. Vă îndreptați către aceleași obiective mari. Dacă ești singur, acum este momentul pentru a avea o primă întâlnire. Ai putea cunoaște o persoană de care te îndrăgostești. 

Ești preocupat de investiții, așa că poți vedea imaginea de ansamblu, dar când vine vorba de elemente individuale, nimic nu se adaugă. Este în regulă să pictezi o imagine generală a finanțelor tale, dar păstrează contabilitatea pentru o altă zi.

Fecioară

Vizibilitate

Exisăt armonie în problemele de familie. Asculți părerile altora și nevoile tale sunt ascultate. Acesta este un moment bun pentru a-ți exprima opiniile, deoarece ați putea ajunge la un acord reciproc satisfăcător.

Când interacționezi cu cineva, s-ar putea să observi că vorbele lui nu se potrivesc cu ceea  ce simți. Acțiunile și declarațiile ar putea fi nepotrivite. Este important să acorzi atenție acestor indicii, deoarece ele te pot conduce la o mai bună înțelegere a motivațiilor acestei persoane. Cineva își dezvăluie adevăratele sentimente.

Balanță

Burete informațional

Te-ai putea angaja în negocieri foarte reușite. Ai putea avea discuții la nivel înalt cu un potențial partener de afaceri sau ai rezolva ceva cu un frate sau cu copilul tău de 5 ani. 

Rutina ta s-ar putea dizolva. Dar în loc să încerci să lupți cu curentul și să te ții de lista ta, eliberează-te și mergi cu fluxul. Ai putea fi ghidat spiritual să faci ceva diferit.

Scorpion

Afaceri

Banii ți-ar putea veni dintr-o tranzacție de afaceri de succes, vânzări bune din munca ta secundară sau un cadou de la cineva cunoscut. Ete o zi bună pentru a trimite facturi sau pentru a contacta pe cineva care îți datorează bani.

Tu și iubita ta ai putea petrece cel mai romantic timp sau s-ar putea dizolva în confuzie. Dacă vă concentrați pe gânduri frumoase și sentimente minunate, s-ar putea să dansați unul în brațele celuilalt. Dar dacă încerci să te concentrezi pe idei concrete, s-ar putea să ajungi doar prin a înnoroi apele.

Săgetător

Lansare

Ai putea primi o oportunitate demnă de talentele tale. Cortina este pe cale să se deschidă și este timpul să intri pe scenă. Este o energie grozavă pentru o lansare.

Este posibil ca familia ta să nu înțeleagă toate planurile tale. Le poți oferi o viziune asupra spre care te îndrepți și să vezi dacă o pot înțelege. Dacă nu, s-ar putea să fie nevoie să vorbești despre altceva.

Capricorn

Ajutor

Îngerii și ghizii tăi sunt activi. Poți să pui întrebări, să afli informații și să obții ajutor real. Aceasta este o perioadă bună pentru a exprima ceea ce ai nevoie, în tărâmurile superioare.

Mintea ta este în altă parte , așa că dacă mergi la o prelegere, s-ar putea să vrei să o înregistrezi.

Vărsător

Talente

Un prieten îți cunoaște talentele și ți-ar putea deschide ochii asupra unei oportunități pe care ai ratat-o anterior. Ai putea fi surprins de ceea ce nu ai văzut. Acesta este un moment bun pentru a întreba un prieten ce părere are.

S-ar putea să ai o viziune despre locul în care vrei să fii, din punct de vedere financiar. Este un moment bun pentru a face puțină magie pentru bani. Ia în considerare să meditezi asupra obiectivelor tale și să ceri îndrumare cu privire la pașii necesari pentru a ajunge la destinație.

Pești

Miezul problemei

Este un moment bun pentru a face conexiuni. Ai putea găsi pe cineva care să-ți deschidă o ușă care a fost închisă de ceva timp. Poți căuta un loc de muncă.

Abilitățile tale de comunicare sunt foarte clare. Poți ajunge la miezul problemei. Înțelegi motivațiile oamenilor și ce se întâmplă în culise. Este o pereioadă bună pentru negocieri.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal