x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Taurii vor mai mulți bani. Racii își fac planuri de carieră. Peștii sunt vizionari

Horoscop săptămânal, 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Taurii vor mai mulți bani. Racii își fac planuri de carieră. Peștii sunt vizionari

de Moira Dună    |    25 Oct 2024   •   12:49
Horoscop săptămânal, 28 octombrie-3 noiembrie 2024. Taurii vor mai mulți bani. Racii își fac planuri de carieră. Peștii sunt vizionari
Sursa foto: Hepta

Horoscop săptămânal. Planeta Mercur din Scorpion face inconjuncție cu Jupiter din Gemeni. Marte din Rac face trigon cu Neptun din Pești.

Berbec

Putere personală

S-ar putea să ratezi un detaliu important care te face să pleci în direcția greșită. Verifică planurile de două ori, revizuieește-ți programul și planifică traseul înainte de a părăsi casa. Acest lucru te va scuti de frustrare pe termen lung.

Ești combinația perfectă de gândire idealistă și implementare. Berbec, poți să concepe ceva și să-l construiești. Poți avea o viziune și o poți crea. Aceasta este o zi bună pentru a începe un proiect.

Taur

Popularitate

Te raportezi diferit la bani. Ai o perspectivă care elimină blocajele pe care le-ai avut în trecut. Devine clar ce trebuie să faci și cum să faci. De asemenea, ai putea obține informații valoroase pentru a-ți spori veniturile. 

Aceasta este combinația perfectă de energii pentru a concepe un plan și a contura implementarea lui. Este ca și cum planurile ar fi în capul tău și știi pașii pe care trebuie să îi faci pentru ca asta să se întâmple. Stabilește-ți obiectivele.

Gemeni

Cuvinte

Cei din jur caută lumina ta și vor să fie cu tine. Dar ești ocupat și poate prea distras ca să-i observi. Ai putea să te miști atât de repede încât să nu vezi că oamenii vor să comunice cu tine.

Gândește-te la ceea ce îți dorești și concepe un plan practic pentru a realiza acest lucru. Apelează la resursele de care ai nevoie.

Rac

Acțiune

Îngerii tăi păzitori sunt destul de activi. S-ar putea să te blocheze sau să te împiedice să faci ceva ce vrei. Există un motiv bun pentru asta, deși s-ar putea să nu îl vezi. Acesta este un test de încredere. 

Ești maestrul arhitect și poți proiecta ceva pentru viața ta. Acesta ar putea fi un plan de carieră, o cale financiară de urmat sau un curs spiritual.

Leu

Viitor

S-ar putea să petreci timp cu unii dintre prietenii tăi mai creativi, aventuroși și sălbatici. Și când vine vorba de un proiect sau ceva la care lucrezi, este posibil ca acești prieteni să-ți sugereze să te arunci cu toate resursele. Alții îți spun să arunci prudența în vânt și s-ar putea să fii de acord cu ei.

Poți crea o foaie de parcurs perfectă. Gândește-te unde te afli acum și unde vrei să fii peste o lună, un an sau un deceniu și concepe un plan.

Fecioară

Claritate

Ieii în considerare explorarea altor modalități de a face bani. S-ar putea să găsești informații despre o nouă carieră sau o modalitate de a-ți urma chemarea. S-ar putea să explorezi cum să începi o afacere. Interesele tale personale te pot conduce pe un nou drum.

Ești un expert cartograf și poți crea o hartă a comorilor. Imaginează-ți cum vrei să fie viața ta. 

Balanță

Deschidere

Procesezi o mulțime de date. Unele dintre ele nu sunt ceea ce te așteptai și asta necesită unele ajustări în planurile tale sau recalibrarea programului. S-ar putea să fii atât de ocupat cu chestii de administrare încât să nu te distrezi prea mult.

Beneficiezi de o energie minunată pentru a smulge idei din Univers și a face un plan pentru a le implementa. S-ar putea să vezi planurile în mintea ta pentru a-ți îndeplini obiectivele și a găsi o comoară. 

Scorpion

Plan

Există resurse disponibile acum, dar s-ar putea să nu provină de la sursa la care te așteptai. Acesta este un moment bun pentru a vedea că Universul te sprijină în moduri surprinzătoare și asta înseamnă că ai multe oportunități acum.

Uneori ai un obiectiv, dar nu ai un plan pentru a-l realiza, dar acum există ceva diferit. Ia în considerare ce vrei și schemele par să se formeze în mintea ta. 

Săgetător

Acuzație

Cineva ar putea dori să te vadă după ce te-ai hotărât să stai acasă. S-ar putea să fii invitat la o întâlnire după ce ai decis că vei rămâne singur. În momentul în care faci o alegere, Universul îți oferă ceva diferit.

Concepe un plan solid și concret pentru a-ți realiza visele. Alcătuiește o listă de verificare detaliată pentru a ajunge de unde ești acum până unde vrei să fii.

Capricorn

Carieră

S-ar putea să fii la locul de muncă, încercând să ajungi din urmă sau să te pregătești pentru zilele următoare. Sau s-ar putea să lucrezi cu sârguință la o afacere secundară. 

Ai o combinație excelentă de energii pentru a crea un plan solid. S-ar putea să-ți cunoști obiectivele, dar acesta este momentul să creezi o hartă care să te ghideze către acel obiectiv. Acest lucru ar putea însemna să-ți actualizezi programul sau să faci liste de verificare.

Vărsător

Fapte

 Ai putea avea o întâlnire spontană cu partenerul tău. Amândoi s-ar putea să fiți mai îndrăgostiți și mai interesați decât de obicei. Dacă ești în căutarea dragostei, poți găsi pe cineva cu care ai o bună chimie sexuală.

Este un set excelent de energii pentru a lua o idee și a proiecta un plan. Ai multe idei dar poate că nu lucrezi la diagramele, schemele sau listele de verificare necesare pentru a le realiza. Toată această energie se adună pentru a te ajuta să faci un plan, notează astrology.com.

Pești

Calea bună

S-ar putea să negociezi ceva cu rudele. Acesta ar putea fi despre o proprietate comună, o afacere de familie sau cine te poate ajuta cu copiii. Ai putea vorbi cu un membru al familiei care vrea sa se mute cu tine.

Înțelegerea ta este foarte puternică. Poți să te uiți la lucrurile pe care le faci zilnic și să vezi ce va aduce acestea în viitor. Poți vedea dacă planurile tale se vor îndeplini sau dacă ești pe drumul greșit. Ești un vizionar.
 

×