x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 3-10 decembrie 2023. Gemenii ies din rutină. Leii își asumă riscuri. Scorpionii câștigă un premiu

Horoscop săptămânal, 3-10 decembrie 2023. Gemenii ies din rutină. Leii își asumă riscuri. Scorpionii câștigă un premiu

de Moira Dună    |    30 Noi 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 3-10 decembrie 2023. Gemenii ies din rutină. Leii își asumă riscuri. Scorpionii câștigă un premiu
Sursa foto: Hepta

Războinicul Marte se află în Săgetător și face careu cu Jupiter din Taur. Venus din Scorpion face trigon cu Saturn din Pești.

Berbec

Extreme

S-ar putea să simți o mare dorință de a dovedi că poți face ceva, mai ales o activitate legată de libertatea ta personală, cum ar fii să cumperi impulsiv un bilet către locul în care vrei să ajungi. Sau faci planuri de călătorie fără să iei în considerare ce se întâmplă când aterizezi. Lucrurile s-ar putea să nu meargă conform planului, dar ar putea fi totuși entuziasmant.

În timp ce mulți oameni te solicită acum, totul stă în puterea ta. Poți gestiona orice sarcină ficient și elegant. 

Taur

Depășești granițele

Aventura te cheamă. S-ar putea să cauți să te eliberezi de o rutină  astfel încât să poți face ceva care te împinge puțin spre limite. S-ar putea să fii atras de jocurile de noroc.

O relație importantă este o binecuvântare, deoarece îți oferă un sentiment de stabilitate și un umăr pe care să te sprijini. Această persoană este pregătită să discute probleme, să asculte și să ofere soluții, dar numai dacă o întrebi. 

Gemeni

Curaj

Ești gata să încerci ceva nou. Dar există și o energie temerară, ceea ce ar putea însemna că ești dispus să sari fără plasă. Este grozav să vriști, dar ai grijă să nu sari peste margine.

Găsești colegi care te vor ajuta cu problemele. Poți găsi șefi care au soluții. Acesta este un moment bun pentru a te concentra asupra carierei tale. Trimite-ți CV-ul sau vorbește cu șeful tău despre obținerea unei măriri de salariu.

Rac

Îmbunătățiri

Cineva te-ar putea scoate din rutină iar acest lucru îți oferă ocazia de a examina ceea ce faci pentru a vedea dacă sunt necesare ajustări. Poți descoperi că ești mai productiv și ai mai mult timp liber.

Dacă te întâlnești cu partenerul tău s-ar putea să ai acea discuție importantă despre viitor. Vorbiți despre viața voastră împreună, discutând subiecte cruciale precum atitudinile despre bani, îngrijirea copiilor, religie și politică. Ai putea duce această relație pe o bază mai solidă. Dacă ești în căutarea dragostei, provoacă-te să cunoști pe cineva nou, chiar dacă nu crezi că este genul tău.

Leu

Riscuri

Când ești nesigur, uneori cel mai bun lucru de făcut este să te uiți în viitor, să vezi ce se întâmplă. Ai putea întâlni pe cineva nou. Această persoană ar putea deschide noi oportunități pentru tine. Ar putea fi foarte distractiv.

S-ar putea să ai de a face cu o problemă de familie, dar acum ai capacitatea de a te detașa și de a o privi lucrurile în mod practic.Ai putea negocia o înțelegere între părțile în conflict din familie sau ai putea să te asociezi cu veri și frați pentru a ajuta o rudă mai în vârstă.

Fecioară

Motivații

Oportunitatea este în fața ta, dar s-ar putea să nu simți energia necesară pentru a o stăpâni. Așteptând să te simți motivat, nu vei obține ceea ce îți dorești. De fapt, motivația vine în general după ce ai avut câteva mici succese. Șansele ar putea fi foarte valoroase pentru viitorul tău.

Concepe o propunere sau un contract care va finaliza o vânzare. Acesta este un moment bun pentru a aborda corespondența, a citi mesaje mai vechi și a răspunde la ele. Ai cuvintele potrivite și poți transmite mesajul astfel încât să fie înțeles.

Balanță

Comunicare

S-ar putea să fii foarte ocupată, dar calea ta spre succes este prin comunicarea directă. S-ar putea să fii reticent în a spune ceea ce dorești, așa că te poți pregăti pentru ceea ce este un simplu text sau e-mail.

Vrei să-ți cumperi o ținută nouă, un smartphone sau chiar o mașină din economiile tale. Și s-ar putea să cauți alte modalități de a economisi bani. Poți face o afacere bună cu condiții excelente.

Scorpion

Reușite

De obicei faci planuri foarte precise și ești conștient de energia depusă pentru a rezolva sarcinile. Dar obstacolul în calea succesului tău este că s-ar putea să fi subestimat ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să se întâmple. S-ar putea să trebuiască să regândești strategia. 

Ai putea primi recunoaștere de la șeful tău pentru munca grozavă pe care ai făcut-o. S-ar putea să câștigi un premiu sau să ai numele evidențiat în buletinul informativ al companiei. Este posibil să obțini o promovare acum. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, s-ar putea să ținești sus. Exceleți la negocierile salariale.

Săgetător

Energie

Ești foarte activ, neliniștit și dornic să acționezi dar s-ar putea să te simți blocat. Acesta este momentul să vă ajustați planurile.

Îngerii și ghizii tăi ascultă. Săgetător, acesta este un moment bun să meditezi pentru a descoperi mesajele din Univers. Gândește-te la visele tale și la ce spun cărțile de Tarot. Multe mesaje devin clare.

Capricorn

Talente

S-ar putea să simți că este timpul să nu te mai ascunzi de lume. Este un moment pentru a dezvălui la ce ești bun, chiar dacă simți că îți asumi un risc. Aceasta este o energie bună pentru a ieși în afara zonei tale de confort.

S-ar putea să te conectezi cu oameni online care îți pot deschide porți către noi locuri de muncă sau oportunități de afaceri. S-ar putea să te alături unei organizații pentru a te ajuta cu investițiile imobiliare. Acesta este un moment bun pentru a te alătura unui grup care îți sprijină profesia.

Vărsător

Ieși în evidență

S-ar putea să ai o idee despre ce dorești să faci în viitor dar vei găsi mai puțin sprijin din partea membrilor familiei decât ai sperat. Dacă vrei încurajare, ar putea fi mai liniștit și mai puțin entuziast în acest moment. Dacă vrei ajutor, ar fi înțelept să mai aștepți.

S-ar putea să fii desemnat cel mai bun agent de vânzări sau o stea în ascensiune în compania ta. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, poți avea un interviu grozav, poți obține o ofertă sau poți negocia pentru beneficii suplimentare. Aceasta este o zi excelentă pentru a începe o afacere sau a-ți comercializa produsele și serviciile.

Pești

Rezolvare

Înțelegi rapid ce stă în calea succesului tău. S-ar putea să realizezi că pentru a merge înainte trebuie să-ți asumi un risc. Asta nu înseamnă să-ți riști banii, ci să înveți să crezi în tine. 

Dacă ești la școală, s-ar putea să obții un A+ pentru proiectul tău. În afaceri, ai răspunsurile corecte. Te poți descurca bine cu contracte, acorduri și calcule complexe. 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop