x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 30 octombrie - 5 noiembrie 2023. Berbecii au idei noi. Săgetătorii vor să iasă din rutină

Horoscop săptămânal, 30 octombrie - 5 noiembrie 2023. Berbecii au idei noi. Săgetătorii vor să iasă din rutină

de Moira Dună    |    26 Oct 2023   •   16:00
Horoscop săptămânal, 30 octombrie - 5 noiembrie 2023. Berbecii au idei noi. Săgetătorii vor să iasă din rutină
Sursa foto: Hepta

Planeta inteligenței și comunicării, Mercur, se află în Scorpion și se unește cu războinicul Marte. Venus din Fecioară face trigon cu Uranus din Taur.

Berbec

Idei noi

Ești inteligent și foarte nerăbdător. Aștepți ca cineva să-și îndeplinească promisiunea față de tine sau să-ți facă o ofertă. Dar cea mai bună utilizare a acestei energii ar fi să faci altceva în timp ce aștepți, mai degrabă decât să-ți verifici în mod constant telefonul.

Vrei să te distrezi în oraș dar ești blocat la birou. Ești dornic să faci ceva creativ și neobișnuit și nu vrei să mai aștepți. 

Taur

Admirație

S-ar putea să fii foarte nerăbdător în problemele relaționale. După ce te-ai hotărât asupra propriilor sentimente, ești gata ca cealaltă persoană să apară și să spună ce dorește. Din păcate, nu totul se întâmplă după voia ta. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea simți o oarecare frustrare din cauza ritmului lent de a-ți găsi perechea. Dar o astfel de energie este menită să te ajute să persiști în căutarea iubirii.

Vrei să faci ceva diferit, capricios sau magic.Poți căuta oameni care sunt dispuși să iasă în afara rolurilor lor obișnuite. Caută ceva nou de făcut.

Gemeni

Magie

Chiar și cea mai mică sarcină poate fi iritantă și este mai rău dacă ceva nu merge bine. Dacă trebuie să repari aparate electrocasnice, ți-ai putea pierde răbdare. Așa că mai bine mergi la sală. 

Vrei să faci ceva diferit cu casa. Poate că decorezi și alegi o temă interesantă (și poate macabră). Aceasta ar putea fi o schimbare de o zi sau ceva pe care îl păstrezi pentru lunile următoare. 

Rac

Explorezi noi drumuri

Ești un iubit nerăbdător. S-ar putea să aștepți lângă telefon ca iubita ta să te sune sau să vină mai repede acasă Dacă ești în căutarea dragostei, ai oportunități bune în jurul oamenilor care sunt foarte energici. Mergi la evenimente sportive sau la sală și a-i putea întâlni pe cineva pentru o relație de dragoste.

Vrei să încalci niște reguli și să mergi într-o nouă direcție. Ai putea participa la o petrecere cu oameni nonconformiști. Sau s-ar putea să te costumezi doar pentru a te simți ca altcineva.

Leu

Obiective

Ai putea fi puțin frustrat de lucrurile din casa ta. O scurgere care funcționează lent și zgomotele ciudate făcute de mașina de spălat ar putea fi doar o parte din lista lucrurilor care te deranjează. Ai putea să treci în acțiune și să începi să le repari. Poți face o listă cu tot ce trebuie făcut. 

S-ar putea să vrei să cumperi ceva, dar folosește numerar și limitează-te doar la acel singur lucru. Dacă vrei să te răsfeți cu ceva dulce, ia-ți o înghețată mare ori o cutie cu bomboane. Doar fii atent la cheltuieli. 

Fecioară

Schimbi direcția 

Faci multitasking. S-ar putea să fii extrem de ocupat, în timp ce abordezi sarcini acasă și termini un proiect de lucru. Ai putea să faci ceva pentru școală sau să trimiți niște Aaci munca a doi oameni – poate trei – și ești iritat de orice îți stă în cale.

S-ar putea să simți că ești altcineva. Poate vrei să te îmbraci și să faci ceva foarte diferit. Ai putea să participi la o petrecere sau să mergi la serviciu cu o pălărie amuzantă. S-ar putea să fii încântat să-i vezi pe alții exprimându-se prin culori și costume.

Balanță

Te conectezi cu natura

Ai putea fi foarte iritat de tranzacțiile financiare. Cea mai bună utilizare a acestei energii este să te concentrezi pe a recupera împrumuturile pe care le-ai dat, trimiți facruti sau faci activități legate de vânzări. Ai putea să încerci să-ți echilibrezi contul.

S-ar putea să aprofundezi în artele magice, să citești viitorul în palmă sau să pui pe cineva să citească frunze de ceai pentru tine, ori să cghicești în cărți de tarot. 

Scorpion

Următorul nivel

S-ar putea să ai multă energie astăzi. Totul durează mai mult decât ți-ai dori. Simți că oamenii merg mai încet în fața ta sau că stai foarte mult trafic. Dar poți folosi această energie pentru ceva productiv și profitabil. Dacă te simți  iritat, înseamnă că încă nu te-ai decis ce vrei să realizezi.

Tu și prietenii tăi vreți să faceți ceva diferit. Ai putea merge într-un oraș din apropiere pentru a participa la o petrecere. Sau să mergi la un eveniment la care nu ai mai fost niciodată. Este posibil să vrei să te îmbraci și să faci ceva care nu îți este caracteristic.

Săgetător

Ieși din rutină

Indiferent ce este pe agenda ta astăzi, nu vrei să faci. Vrei să trăiești o viață diferită în altă parte, așa că s-ar putea să-ți găsești evadarea într-un joc video, un film ori un roman. Ori mergi într-o drumeție. Ai nevoie de o schimbare de peisaj.

S-ar putea să te îmbraci sau ai putea face ceva foarte diferit de rutina ta obișnuită. Cauți să faci ceva nou și nu-ți pasă ce spun alții. Acest lucru ar putea însemna că ești pe scenă cu un microfon în mână.

Capricorn

Vezi viitorul

Unul dintre prietenii tăi ar putea întârzia. S-ar putea să fie dintr-un motiv perfect legitim, dar ești nerăbdător. Cea mai bună soluție este să te angajezi într-o activitate fizică care consumă o parte din această energie. În loc să te enervezi, mergi la alergat.

Vrei să încalci regulile, să faci ceva diferit iar asta ar putea include să te îmbraci sau să fii în preajma unor oameni excentrici. Cauți să depășești granițele pe care le-ai stabilit.

Vărsător

Carieră

Dacă încerci să fii mai vizibil pe rețelele sociale, ai putea fi frustrat că durează prea mult. Dar dacă acesta este un obiectiv demn, merită efortul.

S-ar putea să te gîndești să încalci regulile. Dar simți că vrei să depășești granițele, s-ar putea să mergi mai departe decât te gândeai. Va fi o provocare să-ți păstrezi inteligența cu privire la tine atunci când apare ocazia de a te distra.

Pești

Aventură

Dacă ești la școală, ai putea fi foarte ocupat să susții un test ori să termini un proiect. Înveți rapid. 

Ai putea intalni pe cineva pentru o relatie de dragoste. Dar această persoană s-ar putea să nu fie cine crezi. Acestea fiind spuse, ar putea fi distractiv să te conectezi cu cineva care este atât de interesat de tine. Dacă ești deja într-o relație, acesta este un moment grozav pentru a ieși din rolurile tale normale și a face ceva diferit în cuplu.

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal