x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Rememorarea trecutului și cinstirea strămoșilor

Horoscop săptămânal 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Rememorarea trecutului și cinstirea strămoșilor

28 Oct 2022   •   09:05
Horoscop săptămânal 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Rememorarea trecutului și cinstirea strămoșilor

Al doilea sfert de Lună călătorește prin semnul Vărsătorului. Venus din Scorpion se unește cu Nodul Sud. Este o perioadă de alungare a spiritelor rele dar și de rememorare a trecutului și de cinstire a strămoșilor.

Berbec

Faci o plimbare în trecut

Este o perioadă despre sfârșituri, renunțare și pregătire pentru un nou început. Eliberează amintirile, obiceiurile și blocajele din trecut. Relaxează-te cu o baie spumantă și lumânări parfumate, Curăță-ți organismul cu sucuri de fructe. Acordă atenție confortului.

Totodată, s-ar putea să reiei o relație mai veche, în speranța că cealaltă persoană s-a schimbat. Ai grijă să nu te păcălești din nou. 

Taur

Aduci fericirea în viața ta

Sărbătoarea Halloween-ului este despre sfârșitului și a spune adio trecutului. Eliberează-te de emoțiile nedorite și obiceiurile proaste. Poate vrei să scrii la ce dorești să renunți și să găsești un loc pentru a îngropa bucata de hârtie. Poate fi într-un parc sau în propria ta curte. Marchează momentul încheierii unei relații dificile sau a unui moment jenant.  Acum s-a terminat și gata. Esti liber.

Te gândești la cineva din trecutul tău. S-ar putea să te întrebi dacă există un cordon energetic între voi doi. Gândește-te la ceea ce v-ar putea conecta și trimite un mesaj. 

Gemeni

Te poți îndepărta de tot ce este vechi

Renunță la obiceiurile proaste sau amintirile negative din trecut. Poate vrei să tai firul care te leagă de experiențele anterioare. Poți fi liber. S-ar putea să  vrei să renunți la dieta și ai un motiv bun. Poate fi o ocazie specială, așa că există un tort, sau cineva ți-a adus ceva ce nu mănânci în mod normal, dar nu poți refuza pentru că este un cadou. Doar pentru că mănânci o felie de tort, nu înseamnă că ai renunțat la dietă. Un răsfăț din când în când nu strică. 

Rac

Primești ajutor de la famili

Este un moment în care spiritele pot merge printre cei vii și s-ar putea să-ți amintești de oameni care au plecat de cealaltă parte.Ai putea să scoți o poză veche dintr-o generație trecută, să pui mâna pe imagine și să discuți cu această rudă. S-ar putea să ceri ajutor sau protecție. Și este probabil că în următoarele câteva zile vei simți mâna călăuzitoare în viața ta.

S-ar putea să fii prins într-o situație romantică cu cineva pe care l-ai întâlnit recent. O prietenie s-ar putea transforma destul de repede în iubire și poate simți că ai scăpat lucrurile de sub control. Sau s-ar putea să găsești romantism într-un roman pe care îl citești și te simți conectat la personaje.

Leu

Împletești puțină magie

Oamenii din trecut sărbătoreau recolta și se pregăteau pentru iarna care urma. Poate vrei să sărbătorești pentru a ajuta la atragerea abundenței. Pune bucăți de morcov, nuci și semințe pe o farfurie și las-o afară pentru ca păsările și animalele să le mănânce. Aceasta este ofranda ta care arată reverența și recunoștința ta pentru ceea ce ai. Tu comunici cu sufletul lumii.

Ai putea vorbi cu unele rude mai mult decât până acum. S-ar putea să primești mesaje din străinătate. Cineva ar putea lucra la arborele genealogic și te întreabă dacă ai cunoștințe despre anumite rude. Sau ai putea începe propriul proiect de genealogie, ceea ce îți oferă un motiv bun pentru a vorbi cu verii tăi.

Fecioară

Desparți vechiul de nou

Notează pe o hârtie ce vrei să eliberezi, cum ar fi o relație dificilă, kilograme în plus sau datorii. Pe o altă foaie de hârtie, notează lucrurile pe care le dorești, cum ar fi o relație fericită, sănătate, copii. Ia lista cu lucrurile pe care le dorești, pune-o subpernă și dormi pe ea. IA cealaltă listă și arde-o, împrăștiind cenușa în vânt.

 Ai putea avea o conversație lungă și frumoasă cu o rudă apropiată. Ați putea vorbi despre trecut, despre cum ați crescut împreună sau în locuri diferite, dar sunteți atât de asemănătoare. S-ar putea să vorbiți despre relațiile din trecut și despre cum v-ați ajutat reciproc de-a lungul anilor. Acesta este un moment bun pentru a depăna aminti cu cineva apropiat.

Balanță

Scapi de necazuri

Te detașezi de poverile emoționale care te-au bântuit în ultimele săptămâni, luni sau ani. S-ar putea să vrei să iei o mătură, un simbol al credinței străvechi, și să mături necazurile din casa ta. Mătură veranda, de la ușa din față spre exterior și vizualizează negativitatea în curs de curățare. Apoi ia un vârf de scorțișoară și așează-l sub covorașul tău de bun venit pentru a atrage prosperitatea.

S-ar putea să fi căzut din nou într-un vechi obicei de a cheltui. Poate ai uitat să-ți plătești niște datorii. Din cauza fluctuațiilor de pe piață, s-ar putea să fi economisit bani în cont sau sub saltea iar acum ești tentat să-i cheltuiești. Poți observa orice fel de schimbări financiare pe care vrei să le faci. S-ar putea să mergi până acolo încât să anulezi o achiziție recentă sau să strângi produsele cumpărate pentru a le returna. Te întorci pe drumul cel bun.

Scorpion

Atragi oamenii potriviți

Este momentul în care vălul dintre cei vii și cei morți este cel mai subțire, așa că oamenii își pun măști pentru a speria spiritele rele. Este un moment bun pentru a-ți proteja casa. Poți face acest lucru aprinzând salvie. Fumul de curățare respinge negativitatea și salută bucuria și abundența. Acesta este ceva pe care îl poți face în orice moment al anului.

Ai putea atrage pe cineva dintr-o viață trecută. Ar putea fi cineva pe care simți că l-ai cunoscut înainte. Sau este ceva familiar în felul în care vorbește și râde. Te poți înțelege destul de bine cu această persoană. Este un moment bun pentru a întâlni oameni noi, pentru că ai putea găsi pe cineva pe care îl cunoști de foarte mult timp, de fapt.

Săgetător

Înveți să mergi cu fluxul și refluxul

Dovleceii se spune că sporesc gradul de conștientizare a lumii spiritelor. Se spune că nucile pecan atrag bani și le poți pune în miere, care ajută la sănătate și viață lungă. Spală cu niște cidru de mere, care poate atrage dragostea, mai ales când amesteci scorțișoară, ghimbir și zahăr. 

Vei fi tentat să te uiți la o emisiune veche de la televizor și să fii atât de prins de amintiri, astfel încât să pierzi noțiunea timpului. Din când în când, este bine să te gândești la trecut.

Capricorn

Ieși din umbră și mergi spre lumină

S-ar putea să sculptezi un felinar și să-l pui pe verandă sau pe masa de la intrare pentru a-ți proteja casa, familia și norocul.

Ai putea să te reconectezi cu cineva cu care nu ai mai vorbit de mult. Acesta ar putea fi un prieten de la facultate sau chiar de la liceu. S-ar putea să vă redescoperiți unul pe celălalt prin intermediul rețelelor sociale. Ai putea invita această persoană să doarmă pe canapea, dar ați putea ajunge să stați treji toată noaptea vorbind despre trecut.

Vărsător

Este momentul în care poți alunga negativitatea din viața ta prin efectuarea de mici ritualuri. Poți scrie la ce vrei să renunți pe bucăți mici de hârtie și să le arunci în foc. În timp ce le privești cum ard și fumul se ridică, simți energia eliberându-se. 

S-ar putea să ai fani care te urmăresc pe rețelele sociale. Sau acesta ar putea fi cineva cu care te-ai întâlnit cu mult timp în urmă. Nici măcar nu-ți amintești de ei, dar ei își amintesc de tine. AI făcut impresie în mintea  și în inima lor, iar acum vor să te cunoască.

Pești

Observi și eliberează obstacolele

Este un moment bun pentru a-ți aminti de strămoși. Ai putea să scoți fotografii ale bunicilor și străbunicilor și să te uiți la ele. O să-i simți aproape de tine. Mănâncă-ți cina în tăcere în timp ce te gândești la rudele și prietenii tăi din lumea spiritelor.

S-ar putea să te simți nostalgic după școală. Acest lucru s-ar putea întâmpla atunci când îți ajuți copiii cu temele școlare. Un prieten de la liceu ar putea să te contacteze, anunțându-te despre reuniunea care va avea loc anul viitor. Acesta este un timp pentru rememorare, mai ales a colegilor de școală.

×