x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 6-12 noiembrie 2023. Berbecii și Vărsătorii primesc bani. Leii se află în centrul atenției

Horoscop săptămânal, 6-12 noiembrie 2023. Berbecii și Vărsătorii primesc bani. Leii se află în centrul atenției

de Moira Dună    |    02 Noi 2023   •   11:45
Horoscop săptămânal, 6-12 noiembrie 2023. Berbecii  și Vărsătorii primesc bani. Leii se află în centrul atenției
Sursa foto: Hepta

Marele benefic, Jupiter, se află în Taur și face semicareu cu Neptun din Pești. Planeta frumuseții, Venus, din Fecioară face trigon cu Pluto din Capricorn.

Berbec

Istețime

Ai putea face o ofertă tentantă. Abilitățile tale de vânzări sunt foarte bune. Poți arăta clientului că ceea ce vinzi îi va îndeplini visele. Fii atent, însă, pentru că acest aspect funcționează în ambele sensuri.

A-ar putea să ai sentimente intense pentru cineva cu care lucrezi sau pentru un prieten. Aceste sentimente au început ca o iritare, dar acum simți o atracție clară pentru această persoană interesantă și intrigantă.

Taur

Frumusețe

Un pic de amăgire este utilă întrucât este destul de  întâlnit la superstaruri, sportivii olimpici și directorii executivi de succes. Acim te simți foarte încrezător și îți dai un impuls mental și emoțional.

Inima ta ar putea bate mai repede pentru cineva din apropiere. Dacă ești la școală, acesta ar putea fi un student sau poate un asistent didactic. Sau ar putea fi cineva de la serviciu. Este posibil să fie cineva din cercul tău de prieteni, iar o sămânță de romantism ar putea fi plantată acum.

Gemeni

Sentimente

Ești tentat să sari peste meditație, yoga sau scris în jurnalul. Cu toate acestea, poți face o descoperire mistică. Chiar dacă nu ai chef, ia în considerare să urmezi practica spirituală obișnuită.

O persoană apropiată are sentimente sincere și profunde pentru tine. Ori vrea să repară situații dificile din trecut și să aveți un nou început. S-ar putea să te simți puțin copleșit de acest lucru. Tu decizi ce vrei să se întâmple. 

Rac

Îți dezvălui sufletul

S-ar putea să ajuți un prieten dar ești și susceptibil la influența lui. Dacă se află pe calea greșită, nu îți place. Această persoană te încurajează să faci cumpărături, să mănânci în exces sau să te angajezi în alte activități pe care nu vrei să le faci. Poate  vrei să păstrezi puțină distanță față de cineva care are o influență proastă.

Ai putea deveni prea emoțional atunci când te exprimi. Deși acest lucru ar putea fi acceptabil pentru chestiuni personale, s-ar putea să fie nevoie să atenezi lucrurile în negocieri sau în situații legate de muncă. Înainte de a trimite e-mailuri de afaceri, verifică din nou pentru a te asigura că transmiți informațiile dorite și că nu dezvălui detalii neintenționate.

Leu

Dorințe împlinite

Ai putea obține ceva ce ți-ai dorit de mult timp. Ești dezamăgit de autorități, de felul cum este condusă țara, așa că evită știrile și concentrează-te pe gânduri mai pozitive. Nu fi obsedat de lucruri care scapă de sub controlul tău. 

S-ar putea să fii obsedat de un obiect și vrei să-l cumperi. chiar acum.  O parte din obsesia ta este gândul la emoțiile pe care ți le va aduce acest lucru. Înainte de a-ți cheltui banii, gândește-te dacă aceste emoții ar putea fi satisfăcute într-un alt mod.

Fecioară

Lucruri noi

Nu ai un bun simț al timpului. S-ar putea să te înșeli dacă vrei să finalizei un proiect într-o singură seară. Pe de altă parte, aceasta este o energie bună pentru a studia.

Ai putea avea o perspectivă psihologică profundă asupra tuturor oamenilor din jurul tău. Le vezi motivațiile și secretele. Este posibil ca cineva să-ți mărturisească un secret fără să-și dea seama că o face. 

Balanță

Apropiere

Ai putea crede că ai mai multă energie, bani sau timp, dar aceasta este o iluzie. 

Poți auzi gândurile altora la fel de clar ca și ale tale. Ești empatic față de ceilalți și îi poți ajunge la un nivel foarte profund și personal. Este un moment grozav pentru a sta cu un prieten apropiat sau cu un potențial partener pentru a-l cunoaște cu adevărat. 

Scorpion

Rezolvare

Tu și iubita ta puteți avea un timp magic. Aceasta este o energie bună pentru romantism. Nu este atât de bun pentru respectarea unui termen limită sau pentru a ajunge undeva la timp.

S-ar putea să te întâlnești cu unul dintre cei mai puternici prieteni ai tăi. Această persoană ți-ar putea deschide mintea către câteva idei extraordinare. S-ar putea să  fie vorba despre  investiții ori oportunități de afaceri. Sau ar putea să-ți spună ceva despre tine care îți oferă un nou nivel de conștientizare.

Săgetător

Calea ta

S-ar putea să-ți spui că organismul tău poate suporta atât de mult zahăr sau că îndulcitorii artificiali sunt în regulă pentru tine, dar în sinea ta știi că nu este în regulă.

Ai putea să stai cu șeful tău și să vorbiți despre avansarea ta cîntr-o poziție mai bună. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a aplica pentru un nou post. 

Capricorn

Avansare

Ai putea face ceva care este cu adevărat unic, senzual și distractiv dacă poți să-ți aliniezi programul cu cel al iubitei tale. Asta va fi ceva ce va necesita efort. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment bun pentru a întâlni pe cineva cu care ai o atracție fizică puternică.

Ai o memorie foarte bună. Acesta este un moment bun pentru a studia pentru un test sau pentru a lucra intens la un proiect de educație. Ai putea ajuta si pe altcineva sa studieze.

Vărsător

Treci peste obstacole

Un membru al familiei îți poate spune că totul este în regulă dar este mai bine să verifici, mai ales că nu l-ai mai văzut de mult timp.

Ești extrem de eficient astăzi. Nu contează ce faci, poți obține rezultate mai bune cu această energie. Asta înseamnă că ești un bun negociator, artist, planificator și strateg. Ai putea atinge apogeul experienței creative și ai putea aduce o contribuție substanțială în viața cuiva.

Pești

Adevărul

Totul este foarte fluid astăzi și s-ar putea să nu te poți concentra. Intuitia ta este mai puternica decat de obicei, iar abilitatile tale creative este ridicată. Pictează, cântă, dansează. 

Ai putea fi obsedat de relația ta de dragoste. Dacă ai un partener, s-ar putea să simți o mare iubire pentru această persoană. În același timp, s-ar putea ca și celălalt să-ți spună cât de mult ține la tine. Dacă ești singur, este o perioadă excelentă să găsești persoana potrivită. 

 

 

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal