x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 8-14 ianuarie 2024. Taurii aleg un nou drum. Gemenii și Leii se îndrăgostesc

Horoscop săptămânal, 8-14 ianuarie 2024. Taurii aleg un nou drum. Gemenii și Leii se îndrăgostesc

de Moira Dună    |    05 Ian 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 8-14 ianuarie 2024. Taurii aleg un nou drum. Gemenii și Leii se îndrăgostesc
Sursa foto: Hepta

Planeta inteligenței și comunicării, Mercur, se află în Săgetător și face careu cu Neptun din Pești. Soarele din Capricorn face trigon cu Uranus din Taur.

Berbec

Noi culmi

Plănuiești cum să transformi un vis în realitate. Analizezi zborurile spre destinații exotice ori faci socoteli cu privire la pensionarea anticipată. Acum îți faci planuri îndrăznețe.

S-ar putea să fii surprins să primești niște bani. Poți câștiga un premiu sau primești un bonus. Dacă este afacerea ta, s-ar putea să înregistrezi vânzări foarte bune. În plus, poți obține o anumită recunoaștere.

Taur

Un nou drum

Tot ceea ce a fost creat pe acest pământ a început mai întâi cu o imagine în mintea cuiva, așa că folosește această energie pentru aă-ți imagina ceea ce dorești. Apoi imaginează-ți călătoria de unde te afliacum până unde vei merge în viitor. 

Simți că este timpul pentru o schimbare. Acest lucru ar putea avea de-a face cu modul în care te prezinți lumii. Decizi că vrei să porți culori mai strălucitoare sau pălării unice, dar ceea ce văd alții în tine este mai multă încredere. Ei văd hotărâre și putere.

Gemeni

Mesaje interesante

Te simți îndrăgostit dar asta are mai puțin de-a face cu cealaltă persoană și mai mult cu imaginația ta. Ai capacitatea de a crea imagini mentale care îți fac inima să bată cu putere. Persoana din fața ta probabil că nu s-a schimbat deloc, dar o vezi cu alți ochi.

S-ar putea să ai impresii psihice bruște. Intuiția ta este foarte puternică. Ai putea fi inspirat de univers când vine vorba de comunicare și unde ar trebui să mergi. Îngerii și ghizii tăi stau aproape de tine.

Rac

Echilibru

S-ar putea să știi intuitiv că ai nevoie de mai multă odihnă sau de anumite alimente. Ai putea simți că trebuie să faci mai multe exerciții fizice, să mergi pe jos sau să respiri profund. Intuiția te ajută să fii bine.

Ai putea cunoaște o nouă persoană interesantă. Aceasta ar putea deveni un prieten sau ceva mult. Dacă ești în căutarea dragostei, ai putea întâlni pe cineva care îți stîrnește interesul. Și, dacă vrei doar prietenie, ai putea întâlni o persoană extraordinară.

Leu

Oportunități 

Cineva îți stârnește interesul. Ai putea fi uimit de inteligența sau farmecul ei. S-ar putea să nu-ți poți scoate această persoană din minte. Îți invadează gândurile și visele. Te îndrăgostești.

Ar putea fi o mare schimbare de planuri. Indiferent de ceea ce ai pe agenda ta, este posibil să se schimbe. Ar putea exista întârzieri din cauza vremii sau cineva ar putea anula întâlnirea în ultimul moment.

Fecioară

Percepție

Planurile cu familia ta s-ar putea dizolva. Este posibil să aibă alte priorități sau să existe probleme cu vremea. Adevărata dificultate este că s-ar putea să nu primești mesajul, așa că verifică înainte de a pleca din casă.

Ai putea avea o descoperire intelectuală. S-ar putea să rezolvi o problemă foarte dificilă sau să ai o idee care merită un brevet. Ești un mic Sherlock Holmes. 

Balanță

Surpriză 

S-ar putea să-ți petreci o parte din zi căutând o bucată de hârtie sau un e-mail. Este o zi bună pentru artă, dar nu este o zi bună pentru acte

S-ar putea să ai un oaspete surpriză acasă. Cineva ți-ar putea bate în mod neașteptat la ușă sau s-ar putea să dai de cineva când ești la cumpărături. Ai putea merge pe un culoar într-un magazin și ai putea să dai de fostul tău iubit. Ceva s-ar putea întâmpla din senin.

Scorpion

Conexiune 

Ești tentat să aprofundezi chestiunile financiare dar este dificil să faci ca cifrele să aibă sens. Ar putea părea că banii lipsesc sau ai putea crede că ai mai mulți decât ai de fapt. Păstrează socotelile contabile pentru o altă zi.

Ai ocazia să cunoști pe cineva care este foarte puternic în industria ta sau un influencer. Acesta este un moment bun pentru rețeaua ta socială. Dacă ești interesat să lucrezi cu o persoană din acest grup, acum este un moment bun pentru a le trimite un mesaj direct.

Săgetător

Finanțe

Ai putea fi confundat cu o celebritate. S-ar putea să atragi multă atenție fiind pe scenă. Acesta este un moment bun pentru a te prezenta lumii.

Niște bani neașteptați ar putea ajunge la tine. Acesta poate fi un cadou de la o rudă sau un mic premiu. În același timp, ești cu ochii pe cheltuieli. Ceva strălucitor ți-a atras atenția.

Capricorn

Direcția bună

Ai putea fi atras de științele oculte. Ai putea vedea mesajele în cifre în viața ta de zi cu zi.

S-ar putea să primești un compliment extraordinar. Acest lucru ar putea veni de la o persoană cu autoritate sau un părinte. Un prieten îți poate spune cât de mult te admiră. Ai putea primi un premiu surpriză. Sau un străin s-ar putea să te complimenteze pentru zâmbetul tău.

Vărsător

Noi perspective

S-ar putea să faci ceva pentru o cauză caritabilă. Ai putea ajuta comunitatea prin biserică sau altă organizație. Poți participa la o strângere de fonduri sau poți contribui cu bani pentru cauza cuiva. Aceasta este o zi bună pentru a ajuta străinii.

Intuiția ta este foarte puternică. Ai putea primi câteva impresii interesante de la persoana care stă vizavi de tine. Sau ai putea avea niște vise interesante, pline de simboluri și mesaje. Să vorbești cu îngerii sau ghizii tăi este un lucru bun acum. 

Pești

Preiei conducerea

Cu abilitățile tale naturale de schimbare a formei, oamenii te văd așa cum vrei să fii văzut. Ai ocazia să fii remarcat.

S-ar putea să te fi gândit că vrei mai mult spațiu și libertate chiar atunci când ți se cere să preiei conducerea unui proiect sau într-o organizație din care faci parte. Ar putea exista o modalitate de a le face pe amândouă. Acesta este un moment bun pentru a cere exact ceea ce iti doresti. Nu te concentra pe aspectele negative. Caută oportunitățile. Ai putea fi surprins de modul în care totul merge în favoarea ta.

×