x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Sezonul Săgetătorului ne ajută să ne bucurăm la maximum de viață

Horoscop. Sezonul Săgetătorului ne ajută să ne bucurăm la maximum de viață

21 Noi 2018   •   09:56
Horoscop. Sezonul Săgetătorului ne ajută să ne bucurăm la maximum de viață

Pe 22 noiembrie, vom spune bun venit unui nou capitol din viețile noaste – sezonul Săgetătorului, iar influențele se vor simți atât pe plan amoros, cât și pe plan profesional, potrivit Your Tango.

În astrologie, Săgetătorul este cunoscut ca fiind un spirit liber, iar acest sezon va fi despre aventuri, despre noi perspective și despre bucuria fiecărui moment. Fiecare semn zodiacal va îmbrățișa dorința de libertate absolută, până la sfârșitul lunii decembrie, când Soarele tranzitează Capricornul.

Săgetătorul este unul dintre cele mai fericite semne zodiacale, din moment ce se bucură din plin de viață și este caracterizat de curiozitate.

În ceea ce privește viața amoroasă, Săgetătorul ne va oferi puterea de a renunța la relațiile toxice, la care nu am avut curajul să renunțăm până acum, în ciuda faptului că nu ne ofereau siguranță. În această nouă perioadă a vieții, fiecare semn zodiacal își va dori ce e mai bun și va renunța la orice compromis în acest sens.

Săgetătorul vrea să ne bucurăm de viață, să călătorim, să punem întrebări mărețe, să ne gândim la sensul vieții și să ne trăim viața la maximum. Astfel, tot acest entuziasm pe care îl vom simți în această nouă etapă ne va ajuta pe plan profesional.

×
Subiecte în articol: horoscop sagetator 22 noiembrie