x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic joi, 1 februarie 2024. Gemenii se subestimează, Balanțele fac progrese, iar Săgetătorii sunt convingători

Horoscop zilnic joi, 1 februarie 2024. Gemenii se subestimează, Balanțele fac progrese, iar Săgetătorii sunt convingători

de Andreea Tiron    |    31 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic joi, 1 februarie 2024. Gemenii se subestimează, Balanțele fac progrese, iar Săgetătorii sunt convingători
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic joi, 1 februarie 2024. Leii culeg informații importante, Scorpionii trebuie să se abțină de la critici, iar Vărsătorii sunt ambițioși

Berbec

Această perioadă a lunii nu este lipsită de complicații. Vă doriți să urmăriți obiectivele, dar și să aveți timp mai mult pentru odihnă și recuperare. În timp ce ambele nevoi sunt importante, este prudent să scapi de unele dintre responsabilitățile tale acum. După aceste zile pline de incertitudine, vei deveni mai încrezător sau curajos.

Taur

Ești pregătit din punct de vedere emoțional să ajuți oamenii din jurul tău astăzi, dar nici nu ți-e teamă să mergi pe drumul tău. Ești capabil să lași deoparte problemele și emoțiile personale, astfel încât să te poți ocupa de afaceri. Ești mai sensibil la blocaje. Probabil că te vei simți mult mai bine dacă îți îndeplinești îndatoririle decât să le amâni. Folosește acest timp pentru a avea grijă de partea practică a lucrurilor.

Gemeni

Cauți inspirație în interacțiunile tale cu ceilalți. Încă nu este momentul pentru mișcări îndrăznețe, deoarece judecata este puțin neclară. Te subestimezi din cauza influenței Marte-Saturn. Vă simțiți împovărat de responsabilitățile și îndatoririle de care trebuie să vă ocupați astăzi.

Rac

Disecați problemele și lucrați la rezolvarea unor chestiuni dificile astăzi. Puteți ajunge să supraanalizați situațiile, nereușind să vedeți imaginea de ansamblu așa cum o faceți de obicei. Tot ce îți dorești este să te ascunzi în confortul propriului cămin. Un conflict Marte-Saturn poate stârni unele resentimente, mai ales dacă simțiți că alții vă blochează calea sau vă restricționează.

Leu

Încercați să culegeți informații importante astăzi despre chestiunile care vă interesează. Vă confruntați cu întârzieri, dar aceste încetiniri vă oferă șansa de a vă recalibra. Dezacordurile de astăzi tind să se datoreze competitivității. Este prea devreme pentru a împărtăși planurile pe care le aveți cu ceilalți.

Fecioară

Energiile de astăzi favorizează încetinirea activităților. Concentrează-te și recapătă puterea interioară. Activitățile reconfortante și familiare te ajută cel mai mult acum. Sunteți într-o formă bună pentru a vă organiza lucrurile și pentru a pune baze solide pentru viitor.

Balanță

Atragi o energie pozitivă astăzi. Puteți experimenta un semnal de trezire care vă stârnește curiozitatea și vă motivează să învățați ceva nou. Este un moment bun pentru a face progrese subtile, dar importante. Nevoia ta de a rezolva problemele poate fi în contradicție cu dorința ta de confort și predictibilitate, dar dacă te concentrezi, vei găsi modalități de a răspunde ambelor nevoi.  

Scorpion

Astăzi vei fi mai retras. Cu Luna care intră în semnul tău mai târziu pe parcursul zilei, ai nevoie de o pauză pentru reîncărcarea bateriilor înainte de începerea unui nou ciclu. Abține-te de la critici inutile sau sfaturi nesolicitate. Căutați modalități pentru a face pace cu trecutul, iar odată cu trecerea Lunii în Scorpion, accentul este pus pe tine, pe planurile tale și pe nevoile tale emoționale.

Săgetător

Astăzi ești mai convingător decât de obicei. Este un moment bun pentru a ajuta pe cineva să rezolve o problemă. Luna se mută mai târziu în sectorul tău de confidențialitate, subliniind nevoia de pace pe frontul emoțional. Acest tranzit aduce un mesaj de odihnă suplimentară, de consolidare a puterii și de a lua o pauză de la situațiile solicitante sau competitive.

Capricorn

Astăzi ești mai sensibil la ceea ce se spune despre tine. Încearcă să îți economisești  energia. Este mai bine decât să urmărești piste false. O influență Marte-Saturn poate duce la un sentiment de frustrare în interacțiunile tale cu ceilalți.  

Vărsător

Vă concentrați pe imaginea de ansamblu astăzi. Luna se deplasează în partea de sus a hărții tale solare, punând responsabilitățile tale pe primul loc. De asemenea, intră în joc un conflict Marte-Saturn care poate provoca o oarecare frustrare, deoarece s-ar putea să vă simțiți restricționați când încercați să vă atingeți obiectivele. Oricât de ambițios vă simțiți acum, trebuie să stabiliți un ritm constant pentru a rezolva probleme și a face planuri pe termen lung.

Pești

Sunt multe lucruri de observat și de luat în calcul astăzi.  Sunteți înclinat să cercetați și să concepeți strategii pentru obiective pe termen lung. Relațiile de prietenie vă dau de gândit. Dacă vă puteți concentra, este un moment minunat pentru a revizui deciziile și ideile recente. Din fericire, Luna se mută în sectorul tău al minții superioare și ești gata să analizezi imaginea de ansamblu.

×