x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 1 iunie 2024. Taurii cunosc oameni noi. Gemenii își descoperă un talent neașteptat. Scorpionii vor să călătorească

Horoscop zilnic, 1 iunie 2024. Taurii cunosc oameni noi. Gemenii își descoperă un talent neașteptat. Scorpionii vor să călătorească

de Moira Dună    |    31 Mai 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 1 iunie 2024. Taurii cunosc oameni noi. Gemenii își descoperă un talent neașteptat. Scorpionii vor să călătorească
Sursa foto: Hepta

Berbecii au musafiri, Racii și Leii sunt intuitivi, Fecoarele sunt preocupate de cauze umanitare, Balanțele se gândesc la o nouă carieră, Săgetătorii au vise profetice, Capricornii își idealizează partenerii, Vărsătorii fac schimbări, iar Peștii iau o hotărâre.

Berbec

O serie de evenimente importante ar putea crește nivelul de iubire și energie pozitivă în casa ta Vizitatori cu preocupări spirituale sau metafizice ar putea aduce informații noi și interesante. Vești bune la care nu te-ai așteptat ar putea ridica moralul tuturor. Comunicarea cu un scop umanitar sau spiritual poate avea loc. Orice ar fi, așteaptă-te la vibrații pozitive în casa ta.

Taur

S-ar putea să comunici cu oameni noi care par interesanți și îți incită curiozitatea. Conversațiile spirituale sau metafizice ar putea avea loc prin telefon sau chat video. Conceptele ar putea fi profunde, exaltate și inspiratoare dar aduc mai multe întrebări decât răspunsuri. Cărțile pe această temă s-ar putea dovedi lămuritoare. Poate vrei să îți scrii gândurile sau să le desenezi.

Gemeni

Ai parte de experiențe neașteptate. Un talent pe care nu știai că îl ai ar putea ieși la iveală. Acest lucru ar putea implica o combinație de arte și tehnologie, cum ar fi grafica pe computer sau animația, sau ar putea implica muncă spirituală sau umanitară. Poți încerca strângerea de fonduri pentru o organizație caritabilă sau pentru o cauză socială sau politică. 

Rac

Ai tendința spre moduri de gândire raționale și științifice dar astăzi s-ar putea să fii atât de intuitiv încât este mai probabil să-ți folosești abilitățile psihice. Aceasta poate fi o binecuvântare. Natura ta rațională te protejează de a te identifica prea mult cu cei mai puțin norocoși ai lumii. Această protecție este acum mult redusă, așa că fii pregătit să te identifici emoțional cu toată lumea.

Leu

În mod normal ești intuitiv dar astăzi puterile tale psihice sunt mai puternice. Informațiile primite din mass-media te-ar putea face să înțelegi gândurile și sentimentele oamenilor pe care nu i-ai întâlnit niciodată. Acest lucru poate fi copleșitor din punct de vedere emoțional, așa că protejează-te. Canalizează-ți gândurile și sentimentele în artă. 

Fecioară

Ești mai intuitivă și mai sensibilă decât oricând la condițiile sociale și politice inacceptabile. Ți-ar putea veni idei pentru noi obiective, poate umanitare. Ești într-o dispoziție idealistă, așa că s-ar putea să vii cu posibilități minunate care nu sunt funcționale acum. Notează-ți ideile și discută-le cu cineva care îți împărtășește interesele. Apoi decideți cum să procedezi.

Balanță

S-ar putea să gândești la ideea de a face ca artele și umanitarismul sau din răspândirea unei conștiințe superioare opera vieții tale. Afacerile și banii sunt bine aspectate  și s-ar putea să te gândești la un viitor în care să-ți scrii propria carieră. Deși nu este timpul potrivit pentru a o face efectiv, ar trebui să formulezi un plan de acțiune pentru viitor.

Scorpion

Mintea ta ar putea fi concentrată pe concepte spirituale exaltate. Aț putea decide să încercațsă studiezi materiale spirituale sau metafizice sau să participa la o prelegere virtuală, un atelier sau o sesiune de meditație cu oameni care împărtășesc acest interes. De asemenea, s-ar putea să vrei să călătorești într-o țară cu tradiție spirituală specifică, cum ar fi Israel, Egipt sau India, la un moment dat în viitor.

Săgetător

Deși, în mod natural, ai tendința de a fi sensibil la sentimentele altora, astăzi s-ar putea să fii atât de în contact cu nevoile și dorințele celor din jurul tău, încât simți ceea ce își doresc ei chiar înainte ca ei să-și dea seama. Perspectivele spirituale, emoționale sau psihologice ar putea veni la tine pe parcursul zilei. S-ar putea să ai niște vise profetice. Notează tot ceea ce pare important. 

Capricorn

S-ar putea să te simți idealist în ceea ce privește relațiile tale. Probabil îi vei vedea pe cei mai apropiați de tine în cea mai bună lumină a lor. Partenerii romantici pot părea personaje dintr-un basm. Acesta este un moment bun pentru a trece o relație de dragoste la următorul nivel de angajament, atâta timp cât nu uiți slăbiciunile partenerului tău. Este ușor să iubești pe cineva care pare perfect, dar mai realist să-i iubești și defectele.

Vărsător

S-ar putea să simți nevoia de a fi de folos celorlalți. Instinctele tale umanitare sunt mari, deși s-ar putea să fii cam idealist. Este minunat să îi ajuți pe cei mai puțin norocoși, dar adesea procesul implică un angajament intens de timp și energie. Dacă vrei să faci acest lucru, îți poate transforma viața într-un mod profund. Fii pregătit pentru unele schimbări destul de grele.

Pești

Visele tale ar putea fi vii, plăcute și pline de informații care să te ajute să iei o decizie. Contacte noi și interesante ar putea apărea în viața ta astăzi, și ar putea fi de ajutor în a-ți arăta modalități de a-ți crește veniturile. Noile cariere, linii secundare și investiții par promițătoare și demne de luat în considerare. Profită la maximum de orice îți iese în cale. Ar putea face diferența.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic