x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 11 decembrie: Racii își asumă o relație pe termen lung

Horoscop zilnic 11 decembrie: Racii își asumă o relație pe termen lung

10 Dec 2017   •   19:50
Horoscop zilnic 11 decembrie: Racii își asumă o relație pe termen lung

Berbec

Fiţi mai prudent la locul de muncă şi nu vă complicaţi cu lucruri pe care nu le veţi putea duce la bun sfârşit. Spre seară,  primiţi o veste de la o persoană dragă.

Taur

Vă simţiţi liber, detaşat de toate, dar, în acelaşi timp, vreţi să arătaţi înţelegere faţă de alţii. La locul de muncă au loc unele schimbări care stârnesc discuţii.

Gemeni

Aveţi destul de multe probleme pe plan financiar. Este momentul să priviţi lucrurile realist şi să luaţi măsuri. Este momentul să consolidaţi relaţia de cuplu.

Rac

Dacă în ultima perioadă v-a stat capul numai la aventuri, acum simţiţi nevoia de ceva stabil. Astrele spun că asumare unei relaţii pe termen lung este bine aspectată.

Leu

Astăzi va trebui să vă ocupaţi serios de bani. S-ar putea să fie nevoie să negociaţi cu unele persoane străine.Dacă nu luaţi măsuri, s-ar putea ca situaţia să scape de sub control.

Fecioara

Este vremea să vă daţi seama ce vreţi cu adevărat, nu ceea ce vi se pare că vă place pe moment. Evitaţi pe cât posibil să daţi sau să luaţi bani cu împrumut astăzi.

Balanţa

Cel mai bun lucru pe care-l constataţi odată cu trecerea timpului este că puteţi să faceţi mai uşor diferenţa între problemele reale şi micile iritări zilnice.

Scorpion

Sunteţi pregătit să faceţi eforturile necesare pentru a duce la bun sfârşit toate planurile profesionale. Încercați să doptaţi metode de lucru mai performante.

Săgetător

Cineva este atât de posesiv cu dumneavoastră, încât devine enervant. Dacă luaţi măsuri, faceţi-o ferm, însă aveţi grijă să nu deveniţi violent, nici măcar verbal.

Capricorn

Treceţi printr-o situaţie mai dificilă şi vă vin în minte tot felul de soluţii, care de care mai năstruşnice. În viaţa sentimentală, viitorul cuplului depinde de voi.

Vărsător

Dacă simţiţi că aveţi o existenţă anostă, în care zilele se scurg fără micile bucurii care fac viaţa frumoasă, nu mai staţi pe gânduri, amuzaţi-vă făcându-vă câteva mofturi.

Peşti

Sunteţi plin de idei originale pe care le puteţi pune în practică dacă vă rupeţi de activităţile mondene şi vă concentrati asupra propiilor interese.

 

×
Subiecte în articol: horoscop