x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2022. Totul este perfect în dragoste

Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2022. Totul este perfect în dragoste

10 Noi 2022   •   11:55
Horoscop zilnic, 11 noiembrie 2022. Totul este perfect în dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Scorpionii își manifestă iubirea, Taurii sunt neliniștiți în dragoste, Gemenii sunt aventuroși, Racii trebuie să fie mai sociabili, Leii sunt prea raționali, Fecioarele au o întâlnire romantică, Balanțele se distrază, Săgetătorii sunt realiști, Capricornii își arată sensibilitatea, Vărsătorii preiau conducerea iar Peștii sunt favorizați.

Berbec

Tu ești bijuteria secretă. Ești extrem de iubitor și devotat celor apropiați. Nu există niciun motiv să dai înapoi și să te ascunzi. Afișează-ți aerul regal. Natura ta liniștită și fermecătoare strălucește astăzi și radiezi calitățile pe care le ai în interiorul tău. Persoana cu care îți petreci seara este foarte norocoasă. Asigură-te că merită. 

Taur

S-ar putea să te simți blocat de emoții  și atitudini încăpățânate cu prietenii apropiați sau cu persoana iubită. Poate că îți este greu să spui ceea ce simți cu adevărat. S-ar putea să ai impresia că ești testat și judecat de toți ceilalți. Încearcă să nu-ți lași ego-ul să stea în calea unui moment bun. Spune ceea ce simți fără să te îngrijorezi cum vor reacționa alții.

Gemeni

S-ar putea să te simți plin de o energie extraordinară pe parcursul zilei. Simțul tău de aventură este ridicat și sunt foarte puține lucruri care te dezamăgesc. Un domeniu dificil în acest moment este dragostea. S-ar putea să simți că acesta este singurul domeniu în care lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. Răbdarea este secretul.

Rac

S-ar putea să simți că aluneci într-o înțelegere mai profundă cu un prieten apropiat sau cu cineva drag. Situațiile romantice se încălzesc și lași inhibițiile tale să dispară, astfel încât acestea să fie complet absente. Îți dai seama de entuziasmul care apare atunci când ieși din ascunzătoare și lași spiritul tău jucăuș să farmece lumea. Lasă subiectele serioase deoparte și fă-ți timp să te distrezi și să fii mai sociabil.

Leu

De cele mai multe ori este bine să ai păreri puternice și să fii independent și voinic. Dar există și alte momente în care această atitudine îi îndepărtează pe oameni. Există o atitudine încăpățânată, dar sensibilă în dragoste. Poate că ai o abordare mai rațională a lucrurilor, în timp ce persoana iubită adoptă una mai emoțională.

Fecioară

Fecioarele senzuale și pasionale sunt cu siguranță pe agenda activităților din această seară. Distracția, entuziasmul și dragostea sunt teme cheie care probabil vor avea prioritate dacă ai ceva de spus despre asta. Nu lăsa pe altcineva să-ți dicteze calea. Știi ce vrei, așa că nu spune că nu-ți pasă. Dragostea vine în calea ta. Învață cum să o primești.

Balanță

S-ar putea să simți că frânele au fost trase în dragoste. Realizează că asta nu înseamnă că trebuie să încetezi să te distrezi. Râsul și vremurile bune îți sunt rezervate astăzi, atâta timp cât nu te agăți de ritmul lent al vieții tale amoroase. Poți să te distrezi în timp ce faci lucrurile pas câte un pas. Savurează fiecare moment. 

Scorpion

Stelele indică faptul că stai bine cu dragostea. Îți copleșești partenerul cu afecțiune dar nu-l răsfăța până în punctul în care devine egoist și ajunge să-ți ignore toate dorințele și nevoile.

Săgetător

Partea ta sensibilă și senzuală este scoasă în evidență. Ești ca un dansator pe scenă și accepți acest rol cu plăcere! Există o combinație grozavă de energii la lucru, permițându-ți să devii mai realist în ceea ce privește iubirea. Fii mai expresiv când vine vorba de nevoile și dorințele tale.

Capricorn

Ieși din carapacea ta și fii mândru de latura ta sensibilă. Deși te poți simți vulnerabil când vine vorba de dragoste, asta nu înseamnă că trebuie să le ascunzi. S-ar putea să crezi că toți ceilalți sunt mai siguri pe ei decât ești tu dar nu te lăsa păcălit. Sunt la fel de nesiguri ca tine! Lasă această latură a personalității tale să strălucească. Recunoașterea vulnerabilității este atractivă.

Vărsător

Este timpul să preiei conducerea. Din păcate, este posibil să existe o parte importantă a vieții tale care nu va fi tocmai planificată, și aceasta este dragostea. Este probabil să te întâlnești cu o atitudine extrem de încăpățânată pe care parcă nu o poți străbate. Ar putea fi vorba chiar de tine.

Pești

Distrează-te alături de cei dragi. Lasă-ți grijile deoparte. Nu te gândi la posibilele consecințe negative ale petrecerii timpului. Concentrează-te pe distracția și emoția momentului. Ai capacitatea de a crea legături puternice între tine și persoana iubită. Dragostea este în favoarea ta, așa că acționează cu încredere. Nu există niciun motiv să te simți prost sau nesigur. Ține-ți capul sus.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic