x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 decembrie 2023. Racii își reanalizează atitudinea. Săgetătorii și Capricornii sunt încrezători

Horoscop zilnic, 12 decembrie 2023. Racii își reanalizează atitudinea. Săgetătorii și Capricornii sunt încrezători

de Moira Dună    |    11 Dec 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 12 decembrie 2023. Racii își reanalizează atitudinea. Săgetătorii și Capricornii sunt încrezători
Sursa foto: Hepta

Horoscop 12 decembrie 2023. Berbecii și-au învățat unele lecții, Taurii știu ce vor, Gemenii au alte dorințe, Leii s-au schimbat, Fecioarele sunt interesate de jobul lor, Balanțelor le merge mai bine în relație, Scorpionii renunță la îndoieli, Vărsătorii sunt energici iar Peștii renunță la incertitudine.

Berbec

Energiile planetare se aliniază pentru a sparge ceața mentală pe care ați experimentat-o anterior. Ultimele zile te-au făcut să te gândești foarte mult și ai învățat câteva lecții, care ar trebui să fie evidente astăzi. Acum depinde de tine să aplici acele lecții în viața ta.

Taur

Ai avut senzația că proiectele tale profesionale într-adevăr nu sunt ale tale, ci pe care părinții tăi, în special mama ta, le-au dorit pentru tine. Acum ți-ai analizat cariera din toate unghiurile și ai încercat să-ți dai seama ce vrei cu adevărat. Astăzi ar trebui să poți vedea mai clar.

Gemeni

Ai dorințe noi, mai modeste, dar asta nu înseamnă că nu vor fi importante. Ceea ce te motivează pe plan profesional va fi mai sănătos și mai puțin egoist. În cele din urmă, va fi o evoluție pozitivă.

Rac

Iată ziua în care s-ar putea să accepți în sfârșit, că ai tendința de a juca rolul de părinte în relațiile tale sentimentale. Tu ești cel care stabilește limite, organizează lucrurile și își asumă responsabilitatea. Partenerul tău ar trebui să încerce să te deschidă către partea ta mai sensibilă și mai fragilă.

Leu

Ți-e teamă că oamenii nu te vor mai înțelege? Te-ai schimbat prea mult? Ai senzația că ai lăsat unii oameni în urmă? Da, se poate, dar ce poți face? Nu toată lumea se poate schimba în același ritm cu tine. Prietenii tăi nu au nicio problemă cu schimbările prin care ai trecut.

Fecioară

Nu ai aceleași păreri ca toți ceilalți. Desigur, acesta este cazul fiecăruia dintre noi. Poți decide că este timpul să-ți proiectezi propriul job, unde singurul șef cu care să nu fii de acord ești tu! Acest lucru va aduce unele riscuri, dar recompensele sunt mari.

Balanță

O pauză în relația ta este o tranziție necesară în călătoria ta către o intimitate sporită. Începând de astăzi, relația voastră este din nou pe drumul cel bun și va continua să progreseze fără probleme. Fă efortul de a observa ce s-a schimbat.

Scorpion

Există o oarecare probabilitate ca emoțiile tale să se fi schimbat în ultimele 6 săptămâni. Nu mai ești atras de aceiași oameni. Nu ești sigur de tine la serviciu. Începând de astăzi, aceste îndoieli vor fi însă risipite.

Săgetător

Se pare că emoțiile tale s-au întors în sfârșit în afaceri! Ai ezitat în ultimele 6 săptămâni, incapabil să iei nicio decizie. Te simțeai nesigur, de parcă nu mai poți avea încredere în tine. Nu arunca precauția în vânt, dar încrederea în sine îți va reveni.

Capricorn

Există o oarecare posibilitate ca în ultima lună să fi ezitat în privința angajamentelor tale. Poate ai devenit conștient de erorile pe care le-ai făcut în trecut și ți-a fost teamă că le vei repeta. Acum că ești conștient de trecut, poți și vei înfrunta viitorul cu mai multă încredere.

Vărsător

Ce ușurare! Energia ta revine, mai ales în sentimentei. Astăzi vei fi eliberat de îndoielile cu privire la judecată ta. La tine, îndoiala de sine este un subiect deosebit de delicat. Fluxul de energie a fost restabilit, deși mai poate dura câteva zile pentru a te recupera complet din calvarul din ultimele săptămâni.

Pești

Ziua de astăzi este promițătoare! Aspectele dau un impuls vieții tale emoționale și ar trebui să te elibereze din perioada recentă de incertitudine care te-a afectat. Nu ai putut să ai încredere în propria ta judecată. Oricât de dificil a fost, îndoiala trebuie să fi servit unui scop. Poate că ar trebui să-ți folosești claritatea nouă pentru a-ți evalua experiențele.

×