x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 13 octombrie 2021. Săgetătorii își revin după o petrecere. Peștii devin geloși

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2021. Săgetătorii își revin după o petrecere. Peștii devin geloși

12 Oct 2021   •   14:02
Horoscop zilnic, 13 octombrie 2021. Săgetătorii își revin după o petrecere. Peștii devin geloși
Sursa foto: Isaac Burke Unsplash.com

Berbec

Aceasta poate fi una din acele zile în care nu ai chef să faci nimic și nici nu te poți forța. Vei face doar cumpărături esențiale, iar acasă vei vegeta în fața televizorului. Liniștește-te, relaxează-te și vei fi din nou în formă, mâine.

Taur

Conceptele spirituale pot părea astăzi evazive și de neînțeles. S-ar putea să ai dificultăți de concentrare și mintea ta va rătăci. Conversațiile ar trebui să te lămurească asupra lucrurilor care nu-ți sunt clare. Dacă nu, bucură-te măcar de discuție. 

Gemeni

Cineva a spus odată că niciodată nu poți fi prea bogat, dar astăzi crezi că această afirmație este falsă, cel puțin când vine vorba de un prieten. Este posibil ca această persoană să aibă acum mulți bani și să nu știe ce să facă cu ei. Îți poate cere sfatul dar probabil nu-l va urma. Nu te s upăra, cel puțin știi să-ți gestionezi propriile venituri.

Rac

Un iubit poate părea mai preocupat de afaceri decât de tine. Unele decizii trebuie luate, iar prietenul tău se va gândi la ele în cea mai mare parte a serii. Pasiunea pentru tine continuă să fie puternică, dar pentru moment are alte treburi de rezolvat. Nu dispera. Așteaptă până mâine și totul va reveni la normal.

Leu

Te simți puternic, sănătos și energic. Vrei să-ți asumi sarcini uriașe, dintre care unele sunt potrivite pentru trei persoane. Atenție! Este mai mult decât poți ducec. Puterea și energia pe care o simțiți acum, va trece, așa că liniștește-te.

Fecioară

Astăzi ești fi obsedat de romantism. Romanele îndrăznețe ar putea fi deosebit de atrăgătoare și vrei să arăți cât mai bine. Însă dacă vrei să ieși la o întâlnire romantică, ai putea întâmpina unele obstacole, cum ar fi faptul că acesta are de lucru. S-ar putea să trebuiască să aștepți până mâine!

Balanță

Casa ta ar putea fi un loc fericit în seara asta. Mâncarea bună și conversația plină de viață fac atmosfera plăcută, pe măsură ce vizitatorii și membrii familiei se bucură de companie. Toată lumea se distrează, chiar dacă este într-un mod mai liniștit.

Scorpion

Ai prea multe de făcut în jurul casei și asta te va surmena. Va trebui să vorbești mult la telefon, te vei întâlni cu mulți oameni ori vei analiza documente destul de obositoare. Asta te va enerva foarte tare, așa că ia o pauză de câteva minute la fiecare două ore. Ieși afară în aer curat. Te va calma.

Săgetător

Ai sărbătorit aseară? Ai capul greu, stomacul te doare din cauza consumului excesiv de alimente și băuturi! Însă ai avut parte de conversații interesante. Odihnește-te astăzi, iar dacă nu poți, atunci stai cât de liniștit poți.

Capricorn

Acum este greu să rămâi concentrat pe treburile de serviciu. Tocmai ți s-a realizat o dorință și nu-ți vine să crezi! În cele din urmă trebuie să cobori în realitate și să înfrunți din nou realitatea, dar nu este nevoie să o faci acum. Lucruri de acest fel nu se întâmplă foarte des.

Vărsător

Vei participa la o întâlnire cu vecinii unde se bârfește, lucru care ție îți displace profund. Te întrebi dacă nu cumva vor vorbi și despre tine după ce pleci. Discuțiile astea îți vor da dureri de cap. 

Pești

Despărțirea temporară între tine și iubitul tău te va face să experimentezi sentimente mixte. Ai nevoie de timp pentru tine, dar îți va fi dor de prietenul tău! Devii nesigur și începi să te întrebi dacă nu cumva și-a găsit pe altcineva. Concentrează-te asupra proiectelor tale și bucură-te de liniște și pace. 

×