x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 12 octombrie. Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune

Horoscop zilnic, 12 octombrie. Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune

11 Oct 2016   •   19:50
Horoscop zilnic, 12 octombrie. Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune

Berbec

Stăpânirea de sine nu este punctul tău forte astăzi. Din fericire, colegii de serviciu şi prietenii vor fi ocupaţi cu ce au de făcut şi nu vor observa lipsa ta de diplomaţie.

Taur

Preferi să iei decizii bazate pe fapte simple şi sigure. Cu toate astea, logica îţi este afectată şi s-ar putea ca ceea ce vezi, să nu fie şi ceea ce vei obţine.

Gemeni

Nori de nesiguranţă încep să se adune, creând o instabilitate emoţională puternică. În mod surprinzător, te simţi creativ şi te refugiezi în activităţi care te liniştesc.

Rac

Eşti disperat să îndeplineşti promisiunile pe care le-ai făcut când erai sub presiune. Trebuie să-ţi planifici foarte bine acţiunile şi să munceşti din greu.

Leu

S-ar putea să vezi un potenţial în orice persoană şi orice activitate pe care ţi-ai dori să o începi, dar vei exagera şi vei ajunge mult prea departe cu iluziile.

Fecioară

Vei aborda diferit relaţiile cu persoane dragi din jurul tău, datorită unor dorinţe care te inspiră să faci nişte schimbări în comportamentul tău.

Balanţă

Nevoia ta de echilibru şi stabilitate va intra în conflict cu dorinţele de libertate ale persoanei iubite, mai ales pentru că aveţi probleme de comunicare.

Scorpion

Vâltoarea sentimentală în care eşti prins te poate pune în pericol, dar este singura cale prin care mai poţi scăpa de rutină şi de stresul cotidian.

Săgetător

 Este momentul să mai faci lucruri care să-ţi aducă alinarea sufletească, dar nu-ţi pune aşteptări prea mari pentru că este posibil să fii dezamăgit.

Capricorn

Te simţi puţin plictisit şi vrei să modifici ritmul din viaţa ta, dar cu toate astea, frica de necunoscut te poate ţine pe loc.

Vărsător

Dorinţa de adrenalină te conduce pe căi greşite. Creativitatea te poate scoate din starea de frustrare şi te poate feri de pericole dacă eşti atent.

Peşti

 Ca şi Vărsătorii, laşi deoparte raţiunea şi începi să adaugi detalii, care nu sunt adevărate, poveştilor cu care vrei să încânţi colegii de muncă.

×