x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 iunie 2024. Racii se ocupă de casă. Balanțele se dedică familiei. Vărsătorii socializează

Horoscop zilnic, 14 iunie 2024. Racii se ocupă de casă. Balanțele se dedică familiei. Vărsătorii socializează

de Moira Dună    |    13 Iun 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 14 iunie 2024. Racii se ocupă de casă. Balanțele se dedică familiei. Vărsătorii socializează
Sursa foto: Hepta

Berbecii, Taurii și Gemenii sunt atrași de spiritualitate, Leii se apropie de partener, Fecioarele sunt intuitive,Scorpionii își scriu gândurile, Săgetătorii sunt romantici, Capricornii intuitivi iar Peștii sunt preocupați de finanțe.

Berbec

A-ar putea să primești un apel telefonic de la un prieten pe care nu l-ai văzut de ceva vreme. Ar putea urma o conversație intensă și emoționantă. Veștile te-ar putea preocupa pentru o vreme. Activitățile spirituale îți pot ocupa, de asemenea, o mare parte din timp. Ascultând pe cineva vorbind, te-ar putea face să te simți mai perspicace decât de obicei. Acest lucru îți va permite să aplici bunul simț la concepte abstracte.

Taur

Îți plac filosofia, metafizica și alte forme de gândire superioară  dar astăzi tești aproape obsesiv în privința lor. Ai putea decide să te concentrezi asupra acestor concepte. Este o zi grozavă pentru a face acest lucru deoarece intelectul se combină cu intuiția pentru a-ți permite să înțelegi ideile abstracte. Le poți aplica în viața ta de zi cu zi. 

Gemeni 

Discuțiile care implică un grup din care faci parte ar putea duce la unele subiecte profunde, cum ar fi filozofia, metafizica, știința - sau toate trei. Mintea ta ar trebui să fie rapidă și ascuțită astăzi, atât la nivel logic, cât și la nivel intuitiv. Probabil vei absorbi aproape tot ce auzi. Ai putea să te gândești mult la asta și da, ar trebui să poți înțelege totul.

Rac

S-ar putea să decizi să faci niște reparații sau decorațiuni în casa ta. Vei avea o mulțime de idei bune și vei fi suficient de priceput pentru a le pune în practică. Totuși, s-ar putea să nu ai chef să vorbești. Vu fi surprins dacă comunicarea este mai mult subtilă astăzi.

Leu

Comunicarea cu iubitul tău ar putea implica găsirea unei modalități de a te bucura de compania celuilalt, fără a divulga prea mult. Probabil că te vei simți pasionat astăzi. Ai grijă de sănătatea ta. Simțul tău estetic este deosebit de ridicat acum. Ai putea să te gândești și la proiecte artistice. Inspirația ar putea fi peste tot în jurul tău.

Fecioară

O conștientizare psihologică crescută și o intuiție sporită te pune în acord cu gândurile și sentimentele membrilor familiei înainte ca aceștia să știe ce vor. S-ar putea să reușești să captezi gândurile străinilor. Aceasta este ziua în care să ai încredere în vocea ta interioară, mai ales când vine vorba de a face planuri cu ceilalți. Cât timp durează această atmosferă, s-ar putea să nu fie prea comunicativi sau înclinați să spună ce vor.

Balanță

Accentul se pune pe familie, în special pe copii. S-ar putea să-ți petreci timp spunând povești astăzi. Cineva cu care ești în contact ar putea avea de-a face cu probleme emoționale puternice și să nu-și dorească companie. Nu poți face mare lucru. Spune-i că ești acolo și apoi las-o în pace. Între timp, alții sunt într-o dispoziție festivă. Distrează-te.

Scorpion

Pare că toată lumea aleargă dar nu împărtășește ceea ce are în minte. Va trebui să ai încredere în intuiția ta când trebuie să știi ce fac ei. Este un moment potriivit să scrii poezii, romane sau scrisori. Folosește acest dar spiritual și sapă mai adânc.

Săgetător

Comunicarea, în special cu membrii familiei și cu partenerii romantici, ar putea avea loc mai mult subtil. Cu toate acestea, vei simți dragoste puternică și sprijin din partea tuturor. Romantismul ar trebui să fie intens și senzual, așa că aceasta este o zi grozavă pentru a programa o seară cu un iubit. 

Capricorn

Ești intuitiv, în special în ceea ce privește membrii familiei. Cu siguranță nu va fi ușor pentru nimeni să te mintă. S-ar putea să faci niște reparații în casă, pe care este posibil să le fi amânat. S-ar putea să-ți petreci cel puțin o parte din zi singur, meditând sau contemplând la viitorul tău. Mintea ta este limpede și activă.

Vărsător

Te întâlnești cu un grup din care faci parte. Ar trebui să te concentrezi mai mult pe ascultarea a ceea ce au de spus ceilalți decât pe participarea activă la discuții. Când comunici, ar trebui să o faci liber și deschis. Mintea ta este atât intuitivă, cât și logică, așa că așteaptă-te să înveți multe.

Pești

Ai discuții despre  ecnomia mondială și cum  se va reflecta ea asupra oamenilor. Te gândești să discuți și despre viitorul tău financiar. Acesta este un moment bun pentru a face astfel de planuri deoarece mintea ta este logică și intuitivă astăzi. Scrie orice idei sau perspective îți ies în cale. Vei dori să ți le amintești mai târziu.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic