x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 14 mai 2024. Berbecii și Capricornii vor să facă schimbări. Balanțele iau hotărâri

Horoscop zilnic, 14 mai 2024. Berbecii și Capricornii vor să facă schimbări. Balanțele iau hotărâri

de Moira Dună    |    13 Mai 2024   •   13:45
Horoscop zilnic, 14 mai 2024. Berbecii și Capricornii vor să facă schimbări. Balanțele iau hotărâri
Sursa foto: Hepta

Taurii sunt atrași de cunoaștere, Gemenii vor recunoaștere socială, Racii acceptă mai multe opinii, Leii sunt preocupați de propriul ego, Fecioarele au probleme în viața personală, Scorpionii sunt neliniștiți, Săgetătorii au probleme de rezolvat, Vărsătorii au o zi agitată iar Peștii își schimbă valorile sociale.

 Berbec

Te gândești să schimbi cariera sau să călătorești în cealaltă parte a lumii? Sau poate vrei să stai acasă cu perdelele trase. O serie de mici incidente pe care le-ai experimentat recent la locul de muncă este probabil să-ți inspire cele mai ciudate idei. Simți nevoia de a schimba scena.

Taur

Tema zilei este cunoașterea și învățarea. Ai studiat domeniul la care visezi? Ți-e rușine că nu ai urmat o școală sau un program? Dacă astfel de probleme sunt cele mai importante în mintea ta, amintește-ți că inspirația ta are puțin de-a face cu diplomele pe care le deții și mai degrabă cu modul în care îți folosești abilitățile și cunoștințele pentru a îmbunătăți lumea.

Gemeni

Un aspect important a trecut iar tu ești pe cale să culegi beneficiile. Era doar o chestiune de a deveni conștient și de a soluționa anumite chestiuni legate de nevoia ta de recunoaștere socială. Nu fi atât de flămând de aprobare. Majoritatea oamenilor au o figură de autoritate interioară severă și pot supraviețui confortabil și autosuficient. De fapt, este cea mai mare putere a ta.

Rac

S-ar putea să fii atras de modelele pe care societatea le oferă în prezent. Pe măsură ce te străduiești să-ți găsești propria definiție a ființei umane moderne, oamenii din jurul tău critică uneori atitudinea ta. Dacă ideile tale sunt puțin prea radicale, ale lor sunt prea convenționale. Există loc pentru ambele puncte de vedere.

Leu

Aspectele de astăzi sugerează că te uiți bine la starea ego-ului tău. Ești prea mândru sau prea umil? Potrivit budiștilor, calea către împlinirea spirituală constă în a ști cum să construiești un ego sănătos și, în același timp, să dezvolți o parte din sine complet străină de ego. Lucrezi la asta?

Fecioară

O mică criză este încă o criză, nu-i așa? Așteaptă-te la unul în viața ta personală astăzi. Deoarece nu lași problemele nerezolvate, nu vei mai putea amâna gestionarea problemelor tale. Întrebările abundă. Munca și responsabilitățile sunt împărțite în mod egal cu partenerul tău? Faceți amândoi un efort egal pentru a menține armonia relației? A pune întrebările este primul pas pentru a răspunde la ele.

Balanță

Ceva trebuie să se schimbe. Ai știut de îndată ce te-ai trezit azi dimineață. Oglinda ta oferă impulsul pentru unele rezoluții importante. Este timpul să încep o dietă, să faci mai multă mișcare sau să-ți întărești hotărârea de a renunța la fumat? Orice faci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea te va face să te simți mai bine cu tine însuți. Cumpără haine noi sau tunde-te! Vor observa și alții!

Scorpion

Singurul lucru bun în a fi pe un roller coaster emoțional este că nu te simți niciodată la fel pentru mult timp. Într-o clipă ești sus, în următoarea ești jos. Nu poți să-ți dai seama ce vrei azi. În loc să-i aduci pe cei dragi în această plimbare sălbatică, de ce să nu stai departe de mediul tău obișnuit? Vei fi mult mai bine singur. Cine ştie? Din aceste momente de singurătate poate ieși ceva important!

Săgetător

Poate vrei să-ți verifici ceasul cu alarmă pentru a fi sigur că te-a trezit în această dimineață. Tendința ta va fi să rămâi în coconul propriei tale lumi de vis, adâncit în propriile gânduri. Gândurile obsesive, în special, vor încerca să alunge unele probleme mai presante din trecut, care trebuie rezolvate. Este timpul să te trezesti!

Capricorn

Există ceva în aer astăzi care te împinge către schimbare sau reînnoire. Este timpul să-ți schimbi garderoba sau să redecorezi casa? Dacă da, aceasta este ziua. Dacă ai restricții legate de bani, eliberează-ți casa de toate lucrurile care nu te mai reprezintă și înconjoară-te cu lucrurile pe care le iubești.

Vărsător

Vestea bună este că nu poate decât să fie mai bine. Pentru astăzi, totuși, ar putea fi niște momente de încercare în magazin. Dacă ești părinte, copiii vor dpri ceva la fiecare cinci minute. La serviciu vei simți presiune din toate părțile. Nici măcar viața ta amoroasă nu este imună la îndoiala care pare să planeze asupra ta. Niciun compromis nu este posibil astăzi. Stai liniștit, vin zile mai calme.

Pești

Astăzi este ziua în care să regândești toate acele valori sociale pe care le-ai învățat. La fel ca noi ceilalți, le știi de la o vârstă fragedă și le-ai acceptat fără să gândești. Conceptele consacrate de corectitudine merită atenție. După ce am auzit ani de zile despre toate acele lucruri care „pur și simplu nu trebuie făcute”, nu este reconfortant să te gândești că poate ar trebui făcute până la urmă?

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic