x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 16 februarie 2024. Taurii au probleme în relație. Gemenii vor să călătorească singuri. Săgetătorii sunt obosiți

Horoscop zilnic, 16 februarie 2024. Taurii au probleme în relație. Gemenii vor să călătorească singuri. Săgetătorii sunt obosiți

de Moira Dună    |    15 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 16 februarie 2024. Taurii au probleme în relație. Gemenii vor să călătorească singuri. Săgetătorii sunt obosiți
Sursa foto: hepta

Horoscop 16 februarie 2024. Berbecii, Balanțele și Capricornii au o zi iritantă, Racii au parte de blocaje, Leii și Vărsătorii au obligații acasă și la muncă, Fecioarele sunt atrase în două direcții diferite, Scorpionii se ceartă cu partenerul, iar Peștii au parte de schimbări.

Berbec

S-ar putea ca unele chestiuni minore de bani să fie rezolvate astăzi, și s-ar putea să ți se pară iritant, deoarece probabil ai alte lucruri pe care vrei să le faci. Situația ar putea provoca mici fricțiuni cu membrii familiei, dar asta va trece. Cu toate acestea, vei putea să-ți aduni toate abilitățile înnăscute și să rezolvi chestiunile legate de bani, ceea ce va lăsa restul zilei pentru a face ce vrei. 

 Taur

Vindecarea unei rupturi temporare cu partenerul tău este probabil să aibă loc astăzi, cu multă comunicare sinceră și cu scuze. S-ar putea să descoperi că o mulțime de probleme au ieșit la iveală și că există o nouă înțelegere între voi doi. vor fi  schimbări în casă.

Gemeni

Dorința de a pleca singur este în conflict cu realitatea obligațiilor tale. Nu poți să te concentrezi asupra sarcinilor. Unele mesaje iritante sau apeluri telefonice ar putea veni în calea ta, dar nimic să nu poți face față. Vezi un film interesant în seara asta.

Rac

Nu te aștepta ca proiectele creative să meargă fără probleme astăzi. Ai putea experimenta blocaje mentale pe care ți-ar fi greu să le depășești. Lasă proiectul deoparte și revino la el mai târziu. Un apel telefonic de la un prieten ar putea aduce o veste care te intrigă. Înainte de crede, asigură-te că este adevărată.

Leu

Obligațiile față de ceilalți te determină să stai acasă dar problemele importante ale carierei te-ar putea trage la muncă. Acest lucru va provoca unele conflicte interioare și este posibil să fii nevoit să faci o alegere. Ai grijă să fii obiectiv și să iei în considerare toate faptele. Nu deveni emoțional. Acest lucru nu va face decât să agraveze situația.

Fecioară

Te simți atras în două direcții diferite. O parte din tine ar putea dori să te închizi undeva și să citești, în timp ce o altă parte din tine simte că ar trebui să ieși, să mergi undeva și să faci ceva. S-ar putea să fii mai nerăbdător decât de obicei cu certurile între colegi sau membri ai familiei. Ar putea fi o idee bună să fați niște exerciții în timpul zilei pentru a elimina tensiunile interioare. 

Balanță

Dificultăți minore legate de bani te-ar putea aduce într-o stare de frustrare. Problemele nu sunt grave dar  trebuie rezolvate și ar putea dura mult timp, pe care l-ai prefera să-l petreci făcând altceva. dacă cedezi frustrării tale vei pierde mai mult timp decât gestionarea situației. Păstrează-ți calmul. Ia-ți problemele în ambele mâini, rezolvă-le și mergi mai departe.

Scorpion

O ceartă cu partenerul tău te-ar putea face să te simți foarte descurajat și oarecum deprimat. Cu toate acestea, probabil că ești prea zguduit ca să ai chef să discuti . Petrece ziua ținându-te ocupat și eliminând frustrarea. Uită de asta pentru o vreme. Acest lucru ar trebui să-ți permită să vezi situația mai obiectiv, astfel încât să fii în starea de spirit potrivită să vă împăcați.

Săgetător

Ar putea exista un fel de dezechilibru fizic minor sau ați putea fi obosit. Acest lucru te-ar putea scoate puțin din fire, mai ales dacă ești stresat de responsabilitățile de muncă. Evită computerele și acordă-ți timp pentru a alerga sau a merge la o plimbare scurtă.

Capricorn

S-ar putea să te trezești mai iritat decât de obicei de ciudateniile prietenilor, colegilor, partenerilor și copiilor. În astfel de momente, cel mai bine este să rămâi centrat și să faci efortul de a fi cald și prietenos. Tensiunea cu ceilalți poate face o zi inconfortabilă.

Vărsător

Dificultățile temporare de acasă te determină să rămâi acasă dar chestiunile de muncă sunt presante, așa că ești într-o dilemă. Cea mai înțeleaptă decizie este probabil să ai grijă mai întâi de viața ta personală. Problemele profesionale te vor aștepta, în continuare, și mâine.

Pești

Unele comunicări destul de tulburătoare ar putea veni în calea ta astăzi, poate din afara țării. Probabil că acest lucru nu va fi grav dar ar putea fi suficient pentru a te simți iritat. Schimbările din jurul tău ar putea interfera cu rutina ta zilnică. Un vecin sau o rudă ar putea fi bolnav și s-ar putea să te simți obligat să-l ajuți puțin. Este în regulă, atâta timp cât nu te angajezi la prea mult.

 

×