x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 aprilie 2024. Berbecilor li se cere o favoare. Taurii se ocupă de gospodărie. Balanțele sunt apreciate

Horoscop zilnic, 17 aprilie 2024. Berbecilor li se cere o favoare. Taurii se ocupă de gospodărie. Balanțele sunt apreciate

de Moira Dună    |    16 Apr 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 17 aprilie 2024. Berbecilor li se cere o favoare. Taurii se ocupă de gospodărie. Balanțele sunt apreciate
Sursa foto: Hepta

Gemenii se dedică muncii, Racii se ocupă de sarcini casnice, Leii socializează, Fecioarele sunt recompensate, Scorpionii se simt vinovați, Săgetătorii au multe obligații, Capricornii au probleme la serviciu, Vărsătorii sunt nostalgici iar Peștii se odihnesc.

Berbec

Nu fi surprins dacă vecinii vin la ușa ta cerându-ți o favoare – și nu doar să împrumute o cană cu zahăr! În timp ce răspunsul tău inițial va fi să spui da (la urma urmei este în natura ta), gândește-te de două ori. Această „favoare” ar putea implica un angajament major de timp. Asta vrei să faci? Poți să-ți pui nevoile personale înaintea prietenilor tăi și să fii totuși un vecin bun. Nu-ți face griji, vor înțelege.

Taur

Este posibil să te trezești astăzi cu o constrângere de a curăța sau a organiza ceva. Răsfață-ți dorințele domestice astăzi. Mâine, probabil, vei fi într-o stare de spirit cu totul diferită!

Gemeni

Astăzi ar trebui să fie o zi „fără bariere”, în timp ce îți faci o strategie următoare în carieră. Dacă ai fi în armată, ai fi ajung până acum un general cu 5 stele - simțul tău tactic este atât de bun. Din păcate, biroul tău nu împarte stele. Va trebui să fii mulțumit cu o mărire de salariu și o promovare - după toată munca ta grea. 

Rac

Astăzi ar putea fi în mare parte dedicată sarcinilor casnice. Nu este tocmai cea mai plină de farmec, dar îți face o oarecare plăcere în a te ocupa de necesitățile zilnice. Plătește  facturi, spală rufe, lucrează în curte și gătește. Partenerul sau familia vor aprecia eforturile tale. Este și mai distractiv dacă nu se așteaptă de la tine. 

Leu

Aceasta va fi o zi destul de încărcată pentru tine și probabil că vei iubi fiecare minut din ea. Te poți aștepta să întâlnești mulți oameni. Vor fi excursii secundare și ocoliri pe care nu le anticipai, dar sunt cu atât mai încântătoare datorită spontaneității lor, precum prânzul neașteptat cu un prieten. Astfel de momente furate îți îmbogățesc viața.

Fecioară

Ai muncit din greu în ultima vreme și meriți recunoștința profesională. Ca rezultat al eforturilor tale, este probabil să fi primit sau să primești în curând un bonus, o mărire de salariu sau o promovare. Sărbătorește, dar numai o noapte. Dacă lași petrecerea să continue la nesfârșit, nota de plată ar putea fi prea mare chiar și pentru tine! Fii cumpătat și muncește din greu. Acesta este adevăratul tău bilet către viața bună.

Balanță

Aceasta va fi probabil o zi orientată spre satisfacerea nevoilor familiei. Te simți iubit și apreciat de cei din jur. Ai o natură voluntară și darnică.

Scorpion

Vinovăția poate fi un motivator puternic dar nu este unul pur. Astăzi te-ai putea simți obligat să ajuți un membru al familiei cu ceva la care ai prefera să nu participi. Există momente, ca acesta, când datoria față de familie depășește dorințele personale. Fă tot posibilul să fii de ajutor și amabil, chiar dacă ar putea fi un moment dificil pentru tine. Te vei simți bine cu tine odată ce totul este teminat.

Săgetător

Astăzi te-ai putea simți copleșit de obligații și angajamente față de ceilalți. Nu există nici un moment liber pentru tine, nici măcar pentru o pauză de baie! În mod clar, ceva este dezechilibrat. Este timpul să preiei controlul asupra vieții tale. Este minunat că ai un spirit atât de darnic și generos, dar nu faci nimănui nicio favoare dacă te epuizezi. Fă-ți timp pentru a umple din nou fântâna sufletului tău.

Capricorn

Cei care cunosc realitatea, găsesc lipsa ta de încredere frustrantă. Talentele tale sunt surprinzătoare pentru simplii muritori, dar rar îți asumi creditul pentru toate abilitățile tale. Astăzi ai ocazia de a participa la un proiect care ți-ar putea afecta cariera. Este posibil să eziți, să cântărești capacitățile în minte și să rămâi pe loc. 

Vărsător

S-ar putea să fii într-o dispoziție liniștită și reflexivă astăzi. Ai putea primi o comunicare de la un vechi prieten care îți aminește de vremurile bune ale tinereții tale. Nu poți să nu te uiți la unele dintre deciziile tale esențiale și să te întrebi cum ar fi fost viața ta dacă ai fi făcut alte alegeri. Nu are rost să joci acel joc. Nu te întreba despre „ce ar fi dacă”. Îmbrățișează ceea ce ai.

Pești

Astăzi uiți să socializezi, să lucrezi și să răspunzi la telefon. Stai acasă și odihnește-te. Scoate-ți vechile anuare sau albume foto și distrează-te reflectând la momentele bune din trecutul tău. Bucură-te de liniște. Ascultă ticăitul ceasului și vântul afară. Măsoară timpul după umbrele care se mișcă prin cameră. Oferă-ți această zi de meditație.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic