x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 17 decembrie 2023. Surprize neașteptate pentru ziua de duminică

Horoscop zilnic 17 decembrie 2023. Surprize neașteptate pentru ziua de duminică

de Vali Deaconescu    |    16 Dec 2023   •   14:00
Horoscop zilnic 17 decembrie 2023. Surprize neașteptate pentru ziua de duminică
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 17 decembrie 2023. Berbecii vor evita discuțiile în contradictoriu, Capricornii au probleme financiare, iar Vărsătorii au parte de o zi dificilă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Evită discuțiile despre politică, religie și idei filozofice, deoarece este ușor să te lași purtat de gândurile tale. Nu-ți irosi energia vorbind degeaba. Între timp, un prieten te-ar putea surprinde prin adoptarea unei anumite poziții. S-ar putea să întâlnești și o persoană cu adevărat remarcabilă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Părinții și șefii (precum și poliția) te-ar putea surprinde. Acest lucru ar putea fi din cauza confuziei tale legate de ceva legat de proprietatea comună, taxe, datorii, moșteniri sau ceva legat de averea și resursele cuiva. Fii precaut astăzi!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Planurile de călătorie sunt imprevizibile astăzi. Între timp, conversațiile cu partenerii și prietenii apropiați sunt lipsite de fermitate și impresionabile. Nimeni nu pare să știe exact ce se întâmplă. Prin urmare, fii inteligent și nu crede tot ce auzi. Nimic nu este de încredere. Este mai bine să știi că te afli într-o situație decât să fii sigur de informații false.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Amână deciziile importante despre cum să împarți sau să împarți ceva, mai ales o moștenire sau o proprietate comună, deoarece nimeni nu este în starea mentală potrivită pentru a lua o decizie inteligentă. Este ușor să faci presupuneri, mai ales presupuneri greșite. Între timp, verifică detaliile bancare, pentru că ceva te-ar putea surprinde.

Leu (23 iulie - 22 august)

Așteaptă-te să fii surprins când vorbești cu un prieten, soț sau partener. Ar putea face o sugestie neașteptată? Ar putea vrea să răstoarne lucrurile într-un anumit fel? Între timp, romantismul este dezamăgitor și cu siguranță confuz. Părinții ar trebui să fie vigilenți cu cei mici, în special cu lichidele și substanțele otrăvitoare.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Rutina ta de muncă ar putea fi întreruptă astăzi. Defecțiunile echipamentelor sau problemele cu computerul sunt probabile. Acest lucru ar putea fi și mai complicat dacă lucrezi de acasă, deoarece discuțiile în familie și problemele de acasă sunt și mai confuze. Cu toate acestea, ești hotărât să continui! Fii atent la încrederea falsă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Părinții ar trebui să fie vigilenți, deoarece aceasta este o zi predispusă la accidente pentru copiii tăi. Între timp, toată lumea va întâmpina anulări ale planurilor sociale și evenimente neașteptate legate de sport, plimbări distractive și artă. Conversațiile zilnice sunt pline de confuzie și presupuneri.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Fă tot ce poți pentru a menține pacea astăzi, deoarece armonia domestică este amenințată. Acest lucru s-ar putea întâmpla din cauza unui accident minor la domiciliu. Aparatele s-ar putea să nu funcționeze. Este probabil să apară întreruperi de curent. În plus, ceva legat de bani și fluxul de numerar este confuz, ceea ce este întotdeauna neliniștitor.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Astăzi nu ai încrederea și energia completă pe care le ai de obicei. Acest lucru ar putea fi din cauza întreruperii rutinei tale zilnice. Reține: aceasta este o zi predispusă la accidente, atât verbal, cât și fizic. Prin urmare, acordă atenție tot ceea ce spui și faci. Mergi cu atenție.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii atent la banii și posesiunile tale, pentru că ceva neobișnuit ar putea să le afecteze. Protejează ceea ce ai împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Între timp, te simți vag confuz în legătură cu ceva astăzi. Fii atent la cheltuielile impulsive.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este o zi dificilă! Pe de o parte, problemele legate de bani, fluxul de numerar și posesiuni sunt confuze și nu pot fi încredințate. În plus, te simți neliniștit. De fapt, aceasta este o zi predispusă la accidente pentru tine. Ironia sorții, te simți și încrezător și proactiv. Fii atent!

Pești (19 februarie - 20 martie)

Când asculți autoritățile, șefii și părinții, iei totul cu un strop de sare, deoarece există o atmosferă generală de confuzie peste tot. Oamenii nu sunt cu adevărat siguri de lucruri. Acesta este motivul pentru care te simți neliniștit și tulburat. În caz de îndoială, nu face nimic. Fii cu ochii și urechile deschise pentru a ști ce se întâmplă în jurul tău.

×