x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 mai 2024. Leii au nevoie de răbdare. Scorpionii sunt seducători. Săgetătorii se simt ca în vacanță

Horoscop zilnic, 17 mai 2024. Leii au nevoie de răbdare. Scorpionii sunt seducători. Săgetătorii se simt ca în vacanță

de Moira Dună    |    16 Mai 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 17 mai 2024.  Leii au nevoie de răbdare. Scorpionii sunt seducători. Săgetătorii se simt ca în vacanță
Sursa foto: Hepta

Berbecii au îndoieli cu privire la unele situații, Taurii reflectează la experiențe recente, Gemenii au o zi bună, Racii socializează, Fecioarele trebuie să vie atente la ceilalți, Balanțele revin la normalitate, Capricornii și Vărsătorii au grijă de ei, iar Peștii sunt încrerzători.

Berbec

Ți-a fost destul de ușor să detectezi adevărul din spatele situațiilor pe care le-ai întâlnit în ultima vreme. Cu toate acestea, începând de astăzi, abilitățile tale analitice nu vor fi atât de sigure. Sușurile și coborâșurile relațiilor tale te nedumeresc și nicio analiză nu oferă o soluție. O anumită lipsă de angajament din partea altor oameni va stârni îndoieli și vei începe să te întrebi dacă ești cu adevărat apreciat și înțeles.

Taur

Cât de intense au fost zilele trecute! Ai putea petrece luni întregi doar reflectând la aceste experiențe recente. Dar starea de spirit nu este favorabilă introspecției în acest moment. O schimbare de temperament te încurajează să-ți împărtășești viața mai generos. Dar cu cine? Aceasta poate fi întrebarea zilei.

Gemeni

ZIua de azi te poate ajuta să te desparți de întuneric și dezamăgire. O influență mai jucăușă încearcă să-și facă loc în relațiile tale, în special în angajamentele tale emoționale. Ți-ar putea reîmprospăta interesul pentru viața amoroasă. Dacă nu ai petrecut suficient timpcu partenerul tău, ar fi bine să compensezi acum. Partenerul tău va fi încântat.

Rac

Uneori simți că navighezi printr-o ceață deasă dar oacum lucrurile devin clare. Cerul este însorit și senin! Așteaptă-te la o invitație de a face o mică excursie sau la o ofertă de a face parte dintr-un grup. Nu rata nicio ocazie de a te distra. 

Leu

A fost cineva apropiat de tine nepoliticos fără nicio provocare? Ai fost ținta unor critici neplăcute? Începând de astăzi și în zilele următoare, te poți aștepta să te retragi oarecum pentru a-ți linge rănile. Ai nevoie de mai multă armonie și blândețe în dragoste și probabil că vei obține asta în curând. Fii răbdător!

Fecioară

Să ai o părere personală cu privire la orice întrebare nu este cel mai dificil lucru din lume. Mai dificilă este confruntarea cu o oarecare obiectivitate a opiniilor altora. Energia cerească actuală marchează o schimbare către o mentalitate mai orientată științific. Acesta nu mai este momentul să te afirmi, ci mai degrabă să înveți de la ceilalți.

Balanță

Ajunge să te gândești la tine! A sosit ora să tragi câteva concluzii. Va trebui să integrezi ceea ce ai învățat cu diferitele emoții și situații în care te afli acum. Normalizarea va fi cuvântul cheie în zilele următoare.

Scorpion

Seducția prin cuvinte este adevărata ta putere. Ai un mare talent pentru orice implică cuvinte. Așa că vei putea atrage și mai mulți admiratori în jurul tău astăzi! Cu energia planetară actuală la lucru, veți obține cu siguranță primul premiu la orice concurs de cuvinte. Dacă te-ai gândit să scrii o scrisoare de dragoste sau un profil pentru un site de întâlniri, fă-o acum!

Săgetător

Te simți ca în vacanță!. Această configurație planetară oferă adesea oamenilor senzația că au o minte proaspătă și o dispoziție calmă. Problemele care odată păreau atât de complicate acum par simplu de rezolvat. Ai putea să te distrezi și scriind. S-ar putea să fii surprins de rezultate.

Capricorn

Spui da de fiecare dată când cineva îți cere o favoare? Este uneori greu să găsești timp pentru tine deoarece ești atât de ocupat să vii în salvarea unui prieten sau a unui membru al familiei? Energia cerească de astăzi îți cere să te gândești la tine. Nu face absolut nimic dacă asta îți dorești. Ai grijă de tine înainte de a avea grijă de toți ceilalți.

Vărsător

Corpul tău reflectă cine ești? Dacă ai senzația că nu, probabil că imaginea pe care o ai despre tine nu este tocmai corectă. Aruncă o privire atentă la tine pentru a reajusta acea imagine. Vei vedea cum corpul tău este oglinda exactă a cine ești în acest moment. 

Pești

A fost greu în ultimele zile să comunici cu cei apropiați? Ești puțin sceptic în privința farmecului tău? De fapt, te-ai simțit oarecum nesigur pe tine în general? Este o zi excelentă pentru un nou început. Ești plin de încredere. Ai un dar firesc pentru diplomație, iar rafinamentul tău va fi din nou remarcat și apreciat.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic