x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 17 octombrie 2023. Majoritatea semnelor sunt preocupate de dragoste

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2023. Majoritatea semnelor sunt preocupate de dragoste

de Moira Dună    |    16 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 17 octombrie 2023. Majoritatea semnelor sunt preocupate de dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbecii fac schimbări î n casă, Taurii primesc un mesaj de dragoste, Gemenii obțin bani, Racii au oportunități profesionale, Leii sunt creativi, Fecioarele își fac un nou prieten, Balanțele și Scorpionii se simt atrași de cineva de la locul de muncă, Săgetătorii sunt pasionali, Capricornii vor o relație serioasă, Vărsătorii adoptă un animal de companie iar Peștii sunt inspirați.

Berbec

Un eveniment pe care vrei să-l organizezi la tine acasă te inspiră să redecorezi. Poate vrei să vopsești un obiect de mobilier sau să adaugi câteva plante. Simțul tău estetic este bun, așa că nu-l amâna. Vei fi foarte mulțumit de rezultate.

Taur

O femeie îți trimite un mesaj de dragoste, posibil mama ta. Dacă este scris, probabil va fi lung. Dacă vorbești la telefon, conversația va dura mult timp. Oricine ar fi, relația voastră va deveni mai bună.

Gemeni

Primești o sumă de bani. Poate că ai așteptat-o de mult timp. S-ar putea să ai niște planuri clare pentru bani. Poate vrei să investești. Orice ar fi, vei dori să sărbătorești.

Rac

Energiile de astăzi îți vor aduce noroc și succes. Apar noi oportunități de a-ți crește statutul și veniturile. Îți poți face prieteni noi, inclusiv pe cineva mai în vârstă decât tine, care ar putea fi un potențial iubit. Aceasta ar trebui să se dovedească a fi o zi norocoasă, de la prietenie la dragoste, de la educație la afaceri.

Leu

Ai multă creativitate și vei găsi câteva modalități ingenioase de a-ți promova interesele de afaceri. În următoarele câteva zile vei fi foarte concentrat, lucrând la ideile de astăzi. Scrie-le.

Fecioară

Te-ai putea întâlni cu o cunoștință de sex feminin pe care o cunoști printr-un grup. Până la sfârșitul zilei, această persoană s-ar putea transforma intr-o cunoştinţă ocazională într-un prieten. Vei descoperi că această femeie nu este doar o persoană caldă și bună, ci și cu domenii de interes asemănătoare cu ale tale. Singura precauție este că această persoană este dură în ceea ce privește afacerile!

Balanță

Vei simți o afecțiune puternică pentru cineva pe care l-ai întâlnit la serviciu. Dacă înseamnă sentimente de dragoste, nu ar fi o idee bună să le exprimi deschis. Sentimentul ar putea trece la fel de repede cum a apărut sau persoana ar putea fi indisponibilă emoțional. Fii discret!

Scorpion

Ai un puternic sentiment de dragoste pentru cineva de departe. Ar putea fi cineva cu care ești implicat profesional. Dacă este o atracție romantică, probabil simte la fel dar este prea rezervată pentru a le exprima. Nu forța lucrurile, lasă-le să curgă. Relația s-ar putea dovedi a fi de durată dacă ești atent!

Săgetător

Iubirea și pasiunea pot fi în mintea ta. Dacă ești singur, ai putea fii atras de cineva pe care îl cunoașteți prin afaceri, așa că ai nevoie de puțină precauție. Invită această persoană la prâns sau o cină profesională și apoi vedeți unde ajungeți. S-ar putea să nu obții ceea ce îți dorești astăzi, dar poți crea uo șansă pentru mâine!

Capricorn

Dacă ești singur, s-ar putea să tânjești după un iubit. Dacă ești într-o relație, te gândești să o transformi în ceva serios. Dacă ești căsătorit, s-ar putea să te gândești la copii. 

Vărsător

Te-ai gândit să adopți un animal de companie? Dacă da, astăzi este o zi grozavă pentru a merge la un adăpost. Dacă îți dorești, nu lăsa obiecții minore să-ți stea în cale. Un animal de companie îți face viața minunată. 

Pești

Cineva pe care îl iubești ți-ar putea inspira o anumită activitate creativă. Ai putea să scrii un cântec sau o poezie despre prietenul tău, să desenezi sau să pictezi un portret sau să gătești o masă specială. Nu ezita din timiditate sau jenă. Prietenul tău va fi impresionat. Eforturile tale vor fi apreciate și vă vor face relația mai bună. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic