x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 aprilie 2024. Gemenii și Săgetătorii se distrează. Fecioarele sunt nerăbdătoare

Horoscop zilnic, 18 aprilie 2024. Gemenii și Săgetătorii se distrează. Fecioarele sunt nerăbdătoare

de Moira Dună    |    17 Apr 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 18 aprilie 2024.  Gemenii și Săgetătorii se distrează. Fecioarele sunt nerăbdătoare
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Peștii sunt optimiști, Taurii strălucesc, Racii se relaxează, Leii iau lucrurile mai ușor, Balanțele comunică bine, Scorpionii sunt preocupați de un proiect, Capricornii socializează, Vărsătorii trebuie să fie atenți la cei din jur.

Berbec

Berbecul, în loc să sape adânc în butoi, să caute doar merele deformate, învinețite și putrezite, se concentrează să le aducă în evidență pe cele strălucitoare și roșii aprinse. În acest fel, vei aduce râsete și zâmbete celor din jurul tău, mai degrabă decât încruntari. Orice vei aduce la suprafață va fi distribuit în lung și lat, așa că asigură-te că ai ajuns la vremurile bune.

Taur

Există multe zone în care poți străluci. Trebuie doar să fii tu însuți pentru a câștiga inimile celorlalți. Există o bunătate în manierele tale care atrage oamenii aproape de tine. Știi că nu este o întâmplare. 

Gemeni

S-ar putea să te gândești să ceri sfatul altora. Partenerii apropiați ar putea scoate în evidență situația, așa că, dacă ești în căutarea unui sfat metafizic profund, poate vrei să cauiți în altă parte. Mai presus de toate, răsfățață-te cu perioade relaxante. Această zi este potrivită pentru a juca jocuri de societate, a viziona un film sau pentru a citi cea mai recentă ediție a revistei tale preferate.

Rac

Ieși la aer curat. Este important să-ți exersezi corpul cu o activitate fizică sau cel puțin să-ți împrospătezi spiritul cu o plimbare. Acesta este un moment grozav pentru tine. Te simți viu și bucuros în legătură cu viața ta. Alătur-te  altora pentru a recunoaște tot ce avi și mulțumește pentru cină.  

Leu

Să iei decizii astăzi este aproape imposibil pentru tine. De aceea ar trebui să le lași în seama altcuiva. Mergi cu partenerul tău, astfel încât să nu fii nevoit să te gândești cu adevărat încotro te îndrepți. Treaba ta este să te concentrezi pe partea emoțională a lucrurilor și să visezi în siguranță pentru toată lumea. Natura ta iubitoare și grijulie este o marfă valoroasă în aceste zile. Protejează și prețuiește acest dar.

Fecioară

Aceasta va fi una dintre acele zile în care te enervezi dacă cineva ia  prea greu o hotărâre. Nu vei avea răbdare să accepți pe nimeni care continuă să treacă peste fiecare detaliu al unei probleme. Este mai probabil să vrei să iei o decizie pur și simplu, de bine sau de rău.

Balanță

Folosește puterea cuvintelor ca mijloc artistic pentru a te exprima. Natura ta senzuală este poetică. Nu ar trebui să privezi pe alții de acest talent, așa că arată-l lumii. Poate că ești emoționat să scrii o poezie de dragoste unui partener. Oricât de banal ar suna, este de fapt foarte romantic.

Scorpion

Orice lucru la care mucentși în acest moment poate fi extins cu ajutorul unui partener, în special un proiect creativ sau o lucrare scrisă. Privește cum o sămânță a unei idei înflorește într-un întreg câmp al creativității. Amintește-ți că ești limitat doar de propria ta imaginație, așa că visează mare.

Săgetător

Profită de senzația uşoară, zburătoare a zilei, în loc să te enervezi. Nu te poți ascunde în dormitorul tău pentru totdeauna. Ei bine, ai putea, dar ai ajunge să pierzi și nimeni nici măcar n-ar observa. Aceasta este o zi bună să ieși și să te distrezi cu prietenii. Amintește-ți să râzi cât mai des posibil.

Capricorn

Cu cât vorbești mai mult cu oamenii, cu atât vei avea mai mult succes. Oamenii sunt o resursă valoroasă, așa că accesează această fântână nemărginită. Agilitatea ta cu faptele și cuvintele este impresionantă, așa că folosește-o în avantajul tău. Prietenii sunt o sursă de mare bucurie și acesta este un moment minunat pentru a fi cu ei. În cea mai mare parte, nu contează ce faci. Persoana cu care ești este importantă.

Vărsător

Ai grijă de oamenii care vorbesc mult și promit lumii, dar au dificultăți în a acționa. S-ar putea să fii prins în capcană astăzi. Simte-te liber să te implici în activități sociale cu partenerii, dar nu semna niciun acord comercial major în acest moment.

Pești

Puterea ta pozitivă este deosebit de vizibilă astăzi. S-ar putea să descoperi că radiazi. Acest lucru se datorează naturii tale politicoase, blânde și pașnice. Ești bijuteria care nu este întotdeauna remarcată sau apreciată atât de mult cum ar trebui. Mai mult ca sigur, lași la latitudinea altora să facă prima mișcare. Ia în considerare să fiți instigatorul astăzi. Lumea este în mâinile tale.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic Horoscop 18 aprilie