x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Este o zi excelentă pentru schimbări

Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Este o zi excelentă pentru schimbări

de Vali Deaconescu    |    17 Dec 2023   •   14:20
Horoscop zilnic 18 decembrie 2023. Este o zi excelentă pentru schimbări
Sursa foto: Unsplash.com

Horoscop 18 decembrie 2023. Taurii se vor concentra pe studiu, Racii vor avea discuții importante, iar Peștii fac planuri de călătorie pentru sărbători.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Cu dorința ta de a schimba peisajul, planurile de călătorie par incitante. S-ar putea să faci și planuri incitante legate de educație, școală sau ceva legat de medicină și lege. Între timp, aceasta este o zi excelentă pentru a rezolva probleme legate de proprietate comună și moșteniri.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Îți va fi ușor să studiezi astăzi sau să abordezi informații exigente legate de lege sau medicină. Este o zi excelentă pentru a explora romantismul online sau cu cineva dintr-o altă cultură sau țară. Vei fi priceput în soluționarea disputelor legate de proprietatea comună sau moșteniri.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Este o zi excelentă pentru a rezolva afaceri vechi și a finaliza probleme legate de moșteniri, taxe, datorii și proprietăți comune. Lucrurile vor merge în favoarea ta! Între timp, fii răbdător cu partenerii și prietenii apropiați. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Aceasta este o zi excelentă pentru discuții importante cu partenerii, soții și prietenii apropiați. Acestea pot avea legatură cu îngrijirea și educația copiilor. Ar putea fi vorba și despre detalii de vacanță, evenimente sportive sau planuri sociale.

Leu (23 iulie - 22 august)

Problemele legate de muncă sau ceva legat de jobul tău ar putea fi soluționate pentru că discuțiile cu colegii vor fi pozitive. De fapt, ceilalți te vor ajuta, ceea ce face aceasta zi perfectă pentru a încheia afaceri vechi. Este, de asemenea, o zi bună pentru a aborda problemele familiale sau orice are legatură cu sănătatea ta.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Pentru că începi săptămâna într-un spațiu creativ, discuțiile despre ieșiri sociale, vacanțe, copii, evenimente sportive și, desigur, romantism, vor decurge foarte bine. Conversațiile online vor fi incitante.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Discuțiile în familie sunt favorizate astăzi. De asemenea, este o zi bună pentru a aborda reparații casnice pe care le-ai tot amânat. Oricum ar fi, poți face progrese sau poți finaliza lucruri pe care le-ai ignorat sau evitat. Caută modalități de a îmbunătăți aspectul casei tale.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În ciuda întârzierilor, greșelilor amuzante și problemelor de transport, aceasta este o zi pozitivă pentru a-ți începe săptămâna! Abilitatea ta de a socializa și a vorbi cu vecinii, frații și rudele este caldă și prietenoasă, motiv pentru care ceilalți vor răspunde pozitiv. Cere ceea ce vrei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Aceasta este o zi puternică pentru tine. Tu domini! Între timp, discuțiile despre problemele din spatele scenei legate de bani, câștiguri sau ceva ce deții vor merge bine. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Poți să vorbești cu ușurință pentru a intra sau a ieși din orice astăzi. În special, vei avea succes în relațiile cu prietenii, grupurile și conferințele. Cu toate acestea, cel mai mare succes al tău va veni prin finalizarea afacerilor vechi și contactarea persoanelor din trecutul tău.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Este o zi minunată pentru cercetare, pentru că poți tăia prin detalii pentru a găsi ceea ce cauți. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a împărtăși speranțele și visele tale pentru viitor cu cineva pentru a obține feedback-ul lor.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Discută despre planurile de călătorie sau ceva legat de probleme legale sau medicale cu un prieten, în special dacă încerci să finalizezi aceste planuri. Între timp, arăți bine altora săptămâna aceasta pentru că soarele este sus pe cerul tău, arătându-te într-o lumină favorabilă. Da!

×