x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 decembrie. Se anunță o zi presărată cu conflicte

Horoscop zilnic, 18 decembrie. Se anunță o zi presărată cu conflicte

17 Dec 2019   •   11:43
Horoscop zilnic, 18 decembrie. Se anunță o zi presărată cu conflicte
Sursa foto: pixabay.com

Berbec, 18 decembrie

Provocările nu lipsesc azi și, astfel, înveți să lucrezi sub presiune. În plus, începi să acorzi mai multă atenție sănătății și adopți o dietă echilibrată care să te ajute să ai mai multă energie.

Taur, 18 decembrie

Azi va trebui să te înarmezi cu răbdare, pentru că nu reușești să ajungi pe aceeași lungime de undă cu oamenii cu care interacționezi. Pe de altă parte, discuțiile cu partenerul de cuplu te ajută să te relaxezi.

Gemeni, 18 decembrie

Este posibil să intri într-un conflict cu o persoană care nu vrea să îți acorde sprijin într-o problemă foarte importantă pentru tine. Încearcă să nu îți lași viitorul în mâinile altora, ci muncește pentru ce îți dorești.

Rac, 18 decembrie

Vrei să îți faci vocea auzită, iar azi nu mai vrei să faci compromisuri când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești. Încearcă, totuși, să nu adopți o atitudine agresivă față de oamenii din jurul tău.

Leu, 18 decembrie

Ai multă încredere în propria persoană, iar criticile cu care te întâlnești azi nu reușesc să te demotiveze. Muncești mult azi și ai determinarea să duci toate lucrurile pe care ți le pui în minte la bun sfârșit.

Fecioară, 18 decembrie

Intri într-un conflict mare cu o persoană importantă din viața ta. Încearcă să privești totul cu multă deschidere și spune ce gândești. Este necesar să îi demonstrezi acestei persoane că ai totul sub control.

Balanță, 18 decembrie

Empatia este mai prezentă decât în mod normal și, prin urmare, încerci să îi ajuți pe toți cei cu care interacționezi. Încearcă totuși să nu uiți să acorzi puțin timp și odihnei.

Scorpion, 18 decembrie

Ai tendința să îți impui opiniile și să nu asculți indicațiile celor de la locul de muncă. Acest lucru te poate aduce în conflict cu un superior. Încearcă să asculți mai mult, iar totul o să meargă exact așa cum îți dorești.

Săgetător, 18 decembrie

Nu vrei să lași pe cineva din viața ta să preia controlul asupra deciziilor tale. Încearcă totuși să nu desconsideri intențiile bune ale acestei persoane, ci optează pentru o discuție deschisă.

Capricorn, 18 decembrie

Ai multă energie pozitivă azi și te bucuri de reușite pe toate planurile. În plus, petreci mult timp cu partenerul de cuplu azi. În cazul în care nu ești într-o relație, ai șanse să cunoști pe cineva interesant.

Vărsător, 18 decembrie

Nu vrei să mai faci compromisuri, însă va fi nevoie să ai o discuție cu partenerul de cuplu și să încercați să ajungeți la un numitor comun. Pe de altă parte, azi reușești să acumulezi multe informații.

Pești, 18 decembrie

Vrei să faci multe lucruri azi, însă nu reușești să te concentrezi pentru că ai tendința să te apuci de mai multe lucruri în același timp. Încearcă să îți faci o listă de priorități care să-ți ghideze activitatea.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic 18 decembrie