x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 18 octombrie 2023. Gemenii și Vărsătorii sunt lipsiți de energie. Leii au prea multe obligații

Horoscop zilnic, 18 octombrie 2023. Gemenii și Vărsătorii sunt lipsiți de energie. Leii au prea multe obligații

de Moira Dună    |    17 Oct 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 18 octombrie 2023. Gemenii și Vărsătorii sunt lipsiți de energie. Leii au prea multe obligații
Sursa foto: Hepta

Berbecii trebuie să se ferească de bârfe, Taurii se văd cu persoane dragi, Racii vor o seară romantică, Fecioarele se concentrează greu, Scorpionii și Săgetătorii cheltuie multi bani pe un cadou, Capricornii au o dilemă, iar Peștii au parte de întârzieri în trafic.

Berbec

Există un aer de dezinformare și neînțelegere, așa că evită bârfele. Acest lucru ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut deoarece toate evenimentele sociale din următoarele câteva zile te pun în contact constant cu conversațiile cunoscute. Fii plăcut, zâmbește și dă din cap, dar nu pune întrebări pentru că oamenii nu se vor opri din vorbit!

Taur

Vizitele cu prietenii și familia sunt în prim plan. Indiferent dacă ei vin la tine sau tu mergi la ei, cu siguranță vei avea o seară încântătoare. Este exact ceea ce ai nevoie după frustrarea unei zile lungi. Distrează-te!

Gemeni

Ești cam lipsit de energie, astfel că este o zi ideală pentru a citi și a te ocupa de documente. Orice scrii va fi clar și fluid. 

Rac

Este posibil să simțiți frustrare și singurătate astăzi. Tot ce îți dorești este să petreci o seară liniștită cu iubitul tău, dar nu-l poți găsi nicăieri. Avioanele întârzie și traficul la orele de vârf este aglomerat.  elefoanele mobile nu ajută. Prietenul tău poate fi la fel de bine pe Lună. Când vă reconectați, întâlnirea va fi electrică!

Leu

S-ar putea să simți că pereții se închid în tine. Nu lăsa să se întâmple asta. Faceți tot ce trebuie pentru a-ți întineri spiritul și motivația. S-ar putea să te fi blocat în unele obligații destul de plictisitoare. Ești prea inteligent să-ți risipiți mintea așa. Ia o pauză de la rutină și distreaz-te. Îți va face plăcere să dansezi toată noaptea!

Fecioară

Astăzi ar putea fi o zi ciudată deoarece îți este din ce în ce mai greu să te concentrezi. De obicei, ești eficient și liniștit.  Acceptă faptul că nu te vei mișca în ritmul tău obișnuit. Poți recupera mâine timpul pierdut.

Balanță

Este dificil să te conectezi cu iubitul tău. Ești ocupat cu probleme și obligații personale. Deși aveți toate intențiile de a vă întâlni la cină, nu veți reuși. Este frustrant, dar continuă să încerci. Când vă veți reuni în sfârșit, va  fi minunat!

Scorpion

Ai un spirit generos, dar astăzi s-ar putea să fii îngrijorat că ai exagerat. Dacă ai cumpărat cuiva un cadou scump, s-ar putea să fii îngrijorat că ai depășit bugetul. E prea târziu să-l returnezi. Nu-ți face griji prea mult. Prietenul tău va fi încântat.

Săgetător

Ai fost întotdeauna practic în chestiuni financiare, dar uneori consumerismul îți poate provoca stres. Bineînțeles că vrei să arăți persoanei speciale din viața ta cât de mult îți pasă, dar trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a dovedi asta? Găsește un echilibru cu care puteți trăi amândoi. Nu trebuie să cumpărați o mașină. Un mic semn de atenție ar fi apreciat.

Capricorn

Este posibil să te simți atras în două direcții diferite. Te afli într-un punct culminant al carierei tale și nu vrei să pierzi impulsul. În același timp, simți cu tărie că ți-ar plăcea să petreci timp mai mult cu cei dragi. Dacă ai putea fi în două locuri deodată! Familia ta s-ar bucura să te aibă în preajmă.

Vărsător

Nu prea ai energie astăzi și deci nu vei fi productiv. Nu poți face mare lucru în privința asta. Prioritizează-ți sarcinile astfel încât să îndeplinești ceea ce este absolut necesar. Orice altceva va trebui să aștepte până mâine. Între timp, ai grijă la alimentație și fă o plimbare în natură.

Pești

Călătoriile vor fi probabil întârziate din cauda unor dificultăți mecanice. În cele din urmă vei ajunge la destinație, dar va trebui să ai răbdare. Dacă te îndrepți spre aeroport, ia o rman cu tine pentru a face așteptarea mai suportabilă. Dacă mergi prin oraș, ascultă muzica preferată. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic