x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 19 februarie 2018: Săgetătorii se bucură de stabilitate profesională

Horoscop zilnic 19 februarie 2018: Săgetătorii se bucură de stabilitate profesională

18 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 19 februarie 2018: Săgetătorii se bucură de stabilitate profesională

Horoscop 19 februarie. Berbec

Cineva în care aţi investit capital afectiv începe să se manifeste deschis şi cald. Vă aflați la început de drum, iar relaţia abia de acum promite.
Taur

Minimalizaţi importanta unor nemulţumiri în echipa în care lucraţi.Nu uitați că lucrurile neînsemnate pot provoca disfuncţionalităţi majore.
Gemeni

Ieşiţi dintr-o alianţa care v-a sprijinit necondiţionat în situaţii critice. Încercați sî procedati cu elegantă şi lăsaţi o cale deschisă spre voi.
Rac

Se impune un triaj al priorităţilor, căci manifestaţi o tendinţa de a vă implica în tot. Fără un echilibru nu veți reuși să realizați nimic.
Leu

Aveţi nevoie de susţinere pentru a vă asuma o implicare mai profundă în sfera unei relaţii. Procesul e de durata iar cheia este o abordare treptată.
Fecioara

Astăzi vă imaginaţi în tot felul de ipostaze extreme.Deşi chiar e posibil să fiţi prinşi în unele complicaţii, scenariile sunt foarte exagerate.

Balanţă

Dragostea şi banii intră azi în conflict, pentru că va trebui să renunţaţi la unul din ele. Nu se pot da sfaturi, singuri trebuie să găsiţi răspunsul.

Scorpion

Va fi o zi a concluziilor. Vă dați seama că ați cam amânat prea mult momentul în care trebuie să trageți linie şi în sfârşit acționați ferm.

Săgetător

În sfera profesională va bucuraţi de o stabilitate confortabilă. Solicitări mai mari apar în casă, unde veţi fi obligaţi să dezamosati nişte tensiuni.
Capricorn

La serviciu aveţi parte de un spectacol în toată regulă. Poate fi vorba de o ceartă între colegi, o şedinţa halucinantă sau nişte manifestări ridicole.

Vărsător

Vă apasă o grijă financiară de care se impune să vă detaşaţi. Trebuie să fiţi disponibil sufleteşte pentru cei apropiaţi şi să profitați de timpul liber.
Peşti

Astăzi e posibil să vi se conteste autoritatea într-un cerc restrâns. Nu vă supărați fără motiv. Luaţi această situație cu calm şi mult realism.

 

×
Subiecte în articol: horoscop