x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 decembrie 2023. Taurii vor să afle adevărul. Gemenii se fac auziți. Săgetătorii își depășesc limitele.

Horoscop zilnic, 20 decembrie 2023. Taurii vor să afle adevărul. Gemenii se fac auziți. Săgetătorii își depășesc limitele.

de Moira Dună    |    19 Dec 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 20 decembrie 2023. Taurii vor să afle adevărul. Gemenii se fac auziți. Săgetătorii își depășesc limitele.
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Balanțele au nevoie de echilibru emoțional, Racii sunt tenaci, Leii schimbă metoda de lucru, Fecioarele sunt hotărâte, Scorpionii au nevoie de rațiune, Capricornii iau lucrurile mai ușor, Vărsătorii sunt energici iar Peștii se conectează la grupul din care fac parte.

Berbec

Nu te lăsa copleșit de emoții în munca pe care o ai de făcut. Vei avea un succes mai mare atunci când te îndepărtezi de ceea ce încerci să obții. O perspectivă mai neutră asupra problemei te va face mult mai eficient. Ai putere și ar trebui să o folosești. Cheia este să te asiguri că nu te stăpânește.

Taur

Aflarea adevărului într-o anumită situație este cheia pentru tine. Astăzi vrei să duci lucrurile la un alt nivel și la un punct de vedere mai înalt. Acest lucru nu se poate întâmpla până când toate faptele nu sunt clare. Amintește-ți promisiunile pe care le faci și ține-te de ele. Emoțiile tale puternice sunt încărcate cu energie. Nu-i arde pe alții cu ea!

Gemeni

Imaginează-ți că faci parte dintr-un cor magnific. Rolul tău este să cânți frumos, dar fii conștient și de celelalte voci. Rămâi integrat în evenimentele de astăzi. Nu încerca să fii prevăzător, dar asigură-te că vocea ta este auzită.

Rac

Ceea ce nu poți găsi într-un loc, vei putea găsi în altul. Nu renunța până nu găsești ceea ce cauți. Cheia este să iei puterea emoțiilor tale și să o folosești. O atitudine cinică nu va face decât să complice lucrurile și să îngreuneze lucrul cu alți oameni.

Leu

Păstrează lucrurile ușoare astăzi. Dacă ești deschis către noi moduri de a face lucrurile, îți pot veni gânduri revoluționare. Ar trebui să anticipezi viitorul și să elimini eventualele probleme. Aceeași metodă convențională care funcționează de ani de zile poate să nu fie cea mai bună soluție pentru job. Caută alte soluții.

Fecioară

Nu te lăsa copleșit de energia intensă a zilei. În loc să te lași stârnită de ea, menține-ți puterea internă. Ființa ta interioară are o cantitate extraordinară de atracție care poate conduce oamenii. Nu te împotmoli în nehotărâre. Amintește-ți că orice cale pe care o alegi este cea corectă. Nu poți greși!

Balanță

Emoțiile tale vor fi intense. Există o mare putere în cuvintele tale. Lasă focul să ardă. Energia este contagioasă. Aceasta este una dintre acele zile în care poți face schimbări importante în planurile tale. Nu-ți fie frică de o transformare dramatică.

Scorpion

Lucrurile se pot întâmpla în jurul tău astăzi. Te-ai putea simți ca un spectator care urmărește o producție de teatru. De fapt, energia ta este necesară în centrul scenei. Echilibrează drama nebună cu un pic din rațiunea ta solidă.

Săgetător

Ai atins un punct culminant emoțional. Acest sentiment poate fi foarte puternic. Marile transformări sunt posibile sub această tendință actuală. Eliberează-te de rutina obișnuită și simte-te liber să-ți depășești limitele.. Caută un sens mai profund în loc să urmărești mulțimea și tendințele actuale. Nu este momentul să fii ieftin sau meschin.

Capricorn

Conexiunea cu spațiul tău interior este incredibil de valoroasă. Realizează că marea transformare vine atunci când eliberezi controlul. Lasă lucrurile să curgă fără probleme și nu-ți face griji despre organizarea și planificarea tuturor acțiunilor tale. Păstrează lucrurile simple și ușoare. O înțelegere generală a situației va veni de la sine.

Vărsător

Valorifică energia zbuciumată a zilei. Acesta este un moment minunat pentru a te exprima într-o manieră puternică. Poți ajunge la extreme, așa că ai grijă cum îți folosești puterea. Cheia este să nu te atașezi prea mult de ideile tale și de rezultatele pe care le dorești. Lucrurile se vor întâmpla așa cum trebuie să se întâmple.

Pești

Activitatea din jurul tău crește și ar trebui să adaugi energia ta în grup. Nu simți că trebuie să-ți iei aparatură scumpă pentru a fi parte din mulțime. Ceea ce ai nevoie pentru a te conecta nu are legătură cu ceva ce poți cumpăra dintr-un magazin. Vine din inima ta. Angajează-te în discuții intelectuale. 

×