x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 20 februarie 2024. Taurii se simt obosiți. Gemenii sunt stresați. Vărsătorii nu se pot concentra

Horoscop zilnic, 20 februarie 2024. Taurii se simt obosiți. Gemenii sunt stresați. Vărsătorii nu se pot concentra

de Moira Dună    |    19 Feb 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 20 februarie 2024. Taurii se simt obosiți. Gemenii sunt stresați.  Vărsătorii nu se pot concentra
Sursa foto: Hepta

Horoscop 20 februarie 2024. Berbecii sunt dezorganizați, Taurii se simt obosiți, Gemenii sunt stresați, Racilor le este dor de un membru al familiei, Leii sunt ocupați, Fecioarele supărate, Balanțele sunt frustrate de un proiect, Scorpionii sunt supărați, Săgetătorii se simt blocați, Capricornii sunt lenți,iar Peșii sunt confuzi.

Berbec

Ai fost invitat la o petrecere care ar trebui să aibă loc astăzi? Ai putea uita o mulțime de lucruri importante și printre acestea ar putea fi un eveniment social, poate legat de afaceri. S-ar putea să nu fie una dintre cele mai bune zile ale tale. De obicei, ai o memorie ca un elefant. Dar, deocamdată, ține-ți calendarul la îndemână!

Taur

Te simți epuizat, așa că putea fi mai lent în asimilare decât de obicei, iar cei din jurul tău ar putea fi surprinși că tu, în mod normal foarte energic, pari să te miști ca un melc. Petrece cât mai mult timp odihnindu-te. Dacă trebuie să lucrezi, concentrează-te asupra sarcinilor de rutină care necesită foarte puțin efort conștient.

Gemeni

Deși partenerul tău s-ar putea simți foarte senzual în acest moment, s-ar putea să nu ai chef Ai avut câteva zile stresante și abia te poți mișca. Afecțiunea ta, cu siguranță, nu s-a diminuat, dar partenerul tău ți-ar putea interpreta comportamentul în acest fel. Orice ai decide să faci, asigură-te că prietenul tău știe exact cum te simți.

Rac

Casa ta ar putea fi un loc mohorât astăzi Este posibil ca un membru al familiei să fie plecat și tuturo celorlalți că este dor de el. O modalitate de a distrage atenția familiei este să-i convingi să curețe casa în așteptarea unei primiri calde!

Leu

O rudă mai în vârstă sau un vecin ar putea avea nevoie de ajutorul tău astăzi. Acesta poate fi un moment foarte incomod pentru ca cineva să ceară ajutor, deoarece ai o mulțime de treburi proprii. Cu toate acestea, îl vei ajuta. Ai grijă să-ți planifici timpul cu atenție și să încerci să nu faci prea multe deodată.

Fecioară

Talentele tale creative ar putea părea total blocate astăzi. Este posibil să ai un proiect la care vrei cu adevărat să lucrezi. Ai concentrarea mentală, dar elementul creativ s-ar putea să nu fie acolo. Acest lucru s-ar putea dovedi atât de frustrant încât vrei să arunci ceva. Fă acest lucru dacă este necesar (de preferință o pernă). Totuși, singurul răspuns ar putea fi să-ți amâni munca până mâine. Ar trebui să revii la normal până atunci.

Balanță

Aceasta nu este o zi bună pentru a sta acasă și a face treburi casnice. Dacă o faci, unele gânduri triste și destul de iraționale te pot chinui pe tot parcursul zilei. Indiferent cum este vremea, ar fi mult mai bine să ieși și să faci orice care să-ți țină mintea concentrată pe ceva pozitiv. Mergi la cumpărături, participă la un eveniment sportiv, vez un film sau vizitează un prieten. 

Scorpion

Unele știri dezamăgitoare te-ar putea pune într-o stare destul de sumbră. Cineva apropiat s-ar putea să fie brusc nevoit să părăsească orașul pentru câteva săptămâni și vei fi singur.  Va trebui doar să rămâi în legătură prin telefon sau e-mail și să aștepți cu nerăbdare momentul când prietenul tău se va întoarce. Ar trebui să fii destul de ocupat în acele zile, oricum!

Săgetător

Activitățile de strângere de fonduri ale unui grup merg foarte bine  dar astăzi probabil vei descoperi că lucrurile par blocate. Este posibil ca cecurile să nu vină prin poștă, oamenii importanți să nu răspundă apelurile telefonice sau cineva să nu se prezinte pentru a face treaba. Această situație este frustrantă, dar probabil că nu va dura mai mult de astăzi. Până mâine ar trebui să fii din nou ocupat.

Capricorn

Problemele legate de carieră s-ar putea deplasa atât de încet astăzi, încât ai putea fi tentat să renunți. Nici sa nu gandești asa! Este doar una dintre acele zile în care nimic nu pare să meargă bine, deși practic totul ar trebui să meargă foarte bine pentru tine. Nu te aștepta la multe progrese astăzi. Pune un calendar cu desene animate pe perete, astfel încât să te poți distra,

Vărsător

Dacă ai ceva pe care încerci să-l studiezi, nu este ziua potrivită. Nu te poți concentra iar ceea ce citești nu înțelegi. Dacă nu este cu adevărat necesar, cel mai bine ar fi să lași cărțile deoparte până mâine, deoarece probabil că astăzi nu vei absorbi prea multe. 

Pești

Vise întunecate, deprimante, ți-ar putea afecta somnul, probabil alternând cu unele prostii care te fac să râzi în hohote. Te-ai putea trezi dimineața total confuz de aceste imagini, iar tendința ta ar putea fi să le respingi. Nu face asta. Visele tale încearcă să-ți spună ceva despre tine. Ai avut suișuri și coborâșuri emoționale în ultima vreme? Ai râs și ai plâns alternativ pentru ceva? 

 

×