x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 21 noiembrie: Peștii beneficiază de un bun echilibru energetic

Horoscop zilnic 21 noiembrie: Peștii beneficiază de un bun echilibru energetic

20 Noi 2017   •   20:55
Horoscop zilnic 21 noiembrie: Peștii beneficiază de un bun echilibru energetic

Berbec

O călătorie vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă de care dispuneţi. Este de dorit să trataţi cu grijă orice răceală.

Taur

Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă. Simţul posesiunii şi dorinţa autoritară pot aduce neplăceri.

Gemeni

Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Un prieten vă ajută să rezolvaţi o problemă delicată.

Rac

Dispuneţi de multă tenacitate şi putere de muncă şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. Șeful vă apreciază şi doreşte să vă susţină iniţiativele.

Leu

Astăzi ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Vreți să plecaţi cu partenerul de suflet, dar o problemă de familie vă va ţine pe loc.

Fecioara

Nemulţumirile din viaţa personală se vor atenua dacă veţi arăta mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de suflet. Fiți precaut.

Balanţa

Partenerul vă va acorda tot sprijinul de care aveţi nevoie şi asta vă va ridica mult moralul. Astăzi pot să apară unele cheltuieli nedorite.

Scorpion

Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate, de siguranţă este foarte mare. Comoditatea vă poate crea probleme în relaţia cu familia.

Săgetător

Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu fiinţa iubită, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună.

Capricorn

Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, dar atenţie, vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient.

Vărsător

Activităţile de divertisment vă tentează în mod special, mai ales că acestea vă dau posibilitatea să petreceţi mai mult timp în compania fiinţei iubite.

Peşti

Vă aşteaptă o zi favorabilă și veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează în continuare.

 

×
Subiecte în articol: horoscop