x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 22 august 2023. Balanțele, Săgetătorii și Vărsătorii sunt preocupați de dragoste

Horoscop zilnic, 22 august 2023. Balanțele, Săgetătorii și Vărsătorii sunt preocupați de dragoste

de Moira Dună    |    21 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 22 august 2023. Balanțele, Săgetătorii și Vărsătorii sunt preocupați de dragoste
Sursa foto: Hepta

Berbecii petrec timp cu cei din jur, Taurii sunt ocupați, Gemenii și Scorpionii sunt tensionați, Racii confuzi, Fecioarele creative, Capricornii trebuie să ia lucrurile mai ușor, iar Peștii indeciși.

Berbec

Lucrurile ar trebui să meargă destul de bine în dragoste. Urmărește proiecte creative în medile sociale. Cu cât petreci mai mult timp cu ceilalți, cu atât vei fi mai împlini. Ești alimentat de energia altora. Petrece timp cu oamenii pe care îi iubești și vei simți un sentiment puternic al valorii de sine.

Taur

Ține-ți mintea ocupată cu sarcinile de bază care trebuie făcute. Poți realiza multe prin multitasking, notând un plan și respectându-l. Ai multe lucruri de făcut, așa că nu mai amâna. Dacă te simți blocat de ceva, nu-ți fie teamă să ceri ajutor. Prietenii și colegii de muncă sunt cele mai mari resurse ale tale în acest moment.

Gemeni

Lucrurile ajung într-un punct critic. Micile probleme din relațiile tale, pe care le-ai ignorat, revin. Cineva este provocator dar nu deveni paranoic. Nu e toată lumea împotriva ta. 

Rac

S-ar putea să te simți confuz, așa că respiră și încetinește. Inima și mintea ta bâzâie în toate direcțiile, așa că încearcă să te liniștești. Nu trebuie să vii cu vreo soluție. Încercarea de a realiza anumite lucruri te va frustra și îți vei pierde timpul. 

Leu

Îmbrățișează-ți pe cei dragi. Lasă-ți inima să conducă. Lucrurile vor curge în felul tău dacă le lași. Nu încerca să lupți cu norocul care vine. Dacă încerci să forțezi ușa să se deschidă, aceasta nu se va clinti. Bați usor și se va deschide de la sine. Mintea ta este rapidă astăzi. Fă lucrurile să se miște într-o direcție pozitivă. Sari pe spirala ascendentă către succes.

Fecioară

Ascultă păsările astăzi. Au un cântec pentru tine, care îți spune să fii fericit. Fă-ți timp să faci lucruri care te fac să te simți bine. Conectează-te cu oameni creativi și cu proiecte artistice. Păstrează lucrurile ușoare și înălțătoare. Poate fi greu să iei o decizie cu privire la ceva în acest moment, dar nu lăsa asta să te împiedice să fii productiv.

Balanță

Aceasta este o zi bună pentru a face o mișcare îndrăzneață față de cineva. Focul tău interior arde mai puternic ca niciodată. Împărtășește această căldură. Răspândirea iubirii tale îi va face pe ceilalți fericiți. 

Scorpion

S-ar putea să simți că inima ta necesită puțin mai multă atenție decât de obicei. Ar putea exista o persoană apropiată care are nevoie de tine. Oricum, această situație va provoca tensiune într-o relație importantă. Dacă ești singur acum, probabil că acest lucru este de bine. Lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par.

Săgetător

Mai întâi trebuie să deschizi brațele pentru a da și a primi. Dacă brațele tale sunt ocupate, va fi mai greu pentru oameni să te îmbrățișeze. Ține-ți brațele libere pentru a primi dragostea de care ai nevoie. Amintește-ți că a oferi este la fel de important ca și a primi.

Capricorn

Petrece timp cu cineva pe care îl iubești dar păstrează lucrurile ușoare. Nu te aștepta ca alții să simtă neapărat lucrurile pe care le simți tu. S-ar putea să te simți disprețuit atunci când alții nu îți acordă atenția pe care crezi că o meriti. Nu o lua personal. Nu te aștepta la angajamente majore sau conversații profunde.

Vărsător

Dragostea este în aer. Vei fi răsplătit pentru că ai atât de multe lucruri de oferit. Răspândește-ți dragostea peste tot. Treci din loc în loc și de la persoană la persoană, primind zâmbete. Lasă-ți grijile deoparte. Există toate motivele să fii fericit. Râsul te menține tânăr.

Pești

Te simți indecis când vine vorba de o situație romantică. S-ar putea să-ți pui întrebări despre cum să procedezi. Nu te lăsa copleșit de toate posibilitățile. Fă lucrurile pas cu pas. Cu cât analizezi mai mult fiecare mic gest, cu atât te vei înnebuni mai mult. Nu alerga în cerc. Confruntă-ți problemele.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic