x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic 22 februarie 2018: Berbecii intră în posesia unei moșteniri

Horoscop zilnic 22 februarie 2018: Berbecii intră în posesia unei moșteniri

21 Feb 2018   •   19:10
Horoscop zilnic 22 februarie 2018: Berbecii intră în posesia unei moșteniri

Horoscop 22 februarie. Berbec

Astăzi sunteți preocupați să intraţi în posesia unor drepturi financiare. Poate fi vorba despre o moştenire sau un partaj de bunuri. Acţionaţi cu etică.

Taur

Reuşiţi să daţi dovadă de echilibru într-un context ostil .Rămâneţi constant în această stăpânire de sine,mult mai benefică decât negativismul.

Gemeni

Veţi primi reproşuri că nu aţi apreciat suficient nişte sacrificii. Reflectaţi şi eventual recurgeţi la un gest prin care să reparaţi neglijenţa.

Rac

Unele neînţelegeri vă pot afecta relaţia de cuplu. Sunt lucruri minore,dar ignorarea lor poate eroda în timp şi cea mai trainică afecţiune.

Leu

Grijile pe care vi le-aţi făcut în ultima perioada sunt inutile. Finanţele se menţin la nivelul dorit, iar în celelalte privinţe veţi elimina presiunile.

Fecioara

Continuaţi să adoptați un stil de viaţă sănătos. Aţi câştigat puncte importante în această directie şi e păcat să renunţaţi. Fiţi deschişi la comunicare.

Balanţă

Firea cumpătată vă ajută să faceţi faţă unei perioade austere, în care va trebui să ţineţi sub control situația. Faceţi din asta un exerciţiu de perfecţionare.

Scorpion

O zi plăcută,în compania unui grup în care va simţiţi valorizat. Ideile voastre vor avea trecere şi veţi deveni astfel un fel de consilier pentru mulţi.

Săgetător

E timpul să vă reamintiţi că dincolo de nori e soare mereu. Indiferent de micile nemulţumiri pe care viaţă le aduce,căutaţi partea bună.

Capricorn

Astăzi emanati energie şi un aspect înfloritor. Nişte noutăţi de ordin administrativ va solicită atenţie, iar un prieten vine cu o propunere interesantă.

Vărsător

Astrele fac ca totul să se lege foarte firesc astăzi în ceea ce vă priveşte. Priviţi cu recunoştinţă  ce primiţi şi încercaţi să răspundeţi la fel.

Peşti

Nişte planuri de călătorie, o vizită inopinată şi multă agitaţie. Pentru a nu fi depăşiţi de toate acestea,implicate-va în fiecare cu măsură .

×
Subiecte în articol: horoscop Horoscop 22 februarie