x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 august 2023. Berbecii întâlnesc o persoană interesantă. Gemenii și Peștii au probleme cu tehnologia

Horoscop zilnic, 23 august 2023. Berbecii întâlnesc o persoană interesantă. Gemenii și Peștii au probleme cu tehnologia

de Moira Dună    |    22 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 august 2023. Berbecii întâlnesc o persoană interesantă. Gemenii și Peștii au probleme cu tehnologia
Sursa foto: Hepta

Taurii au musafiri, Racii au dificultăți financiare, Leii vor să iasă din casă, Fecioarele sunt confuze, Balanțele vor să facă o călătorie, Scorpionii sunt preocupați de profesie, Săgetătorii trebuie să amâne o vacanță, Capricornii sunt intuitivi, iar Vărsătorii au nevoie de răbdare.

Berbec

Dacă ești singur, s-ar putea să întâlnești pe cineva nou și interesant astăzi. S-ar putea să simți că acesta este partenerul perfect pentru tine. Fii precaut! Această nouă persoană minunată poate avea probleme cu banii sau poate fi geloasă și posesivă. Mergi înainte dacă te simți bine, dar cu prudență și nu decide nimic important până nu sunteți sigur că această persoană este în regulă.

Taur

S-ar putea să ai ceva de făcut acasă dar musafirii neaștepți ar putea avea alte idei pentru ziua ta. Nu te supăra. Explică-le politicos dar ferm și fă aranjamente pentru a te întâlni cu prietenii mai târziu. Probabil că vor înțelege, așa că nu este nevoie să încerci să fii gazdă când mintea ta este în altă parte.

Gemeni

Comunicarea electronică ar putea fi dificilă astăzi - telefoane, e-mail, copiatoare. S-ar putea să pierzi și mult timp în trafic.  Dacă trebuie să vorbești cu cineva, cel mai bun lucru de făcut poate fi să vă întâlniți.

Rac

Ai probleme cu banii și va fi greu să găsești o modalitate de a le face față acum. Situația este temporară. Pune toate hârtiile deoparte deocamdată. Dacă aștepți o zi până când te simți  mai puțin stresat, vei putea să gestionezi mai bine situația și să jonglați cu bugetul pentru a face totul să funcționeze.

Leu

S-ar putea să simți că vei înnebuni dacă nu ieși afară o vreme. Dar responsabilitățile te pot ține în casă. Este important să faci măcar o plimbare rapidă prin cartier. Acest lucru ar trebui să-ți aducă o uşurare, cel puţin pentru moment.

Fecioară

Vizualizări psihice bruște care par importante ți-ar putea apărea astăzi dar ai putea fi confuză cu privire la semnificația lor. Acest lucru ar putea să te deranjeze astăzi, dacă nu îți scrii gândurile. Uneori, procesul de înregistrare a ideilor tale poate aduce la lumină sensul unei perspective. Dacă acest lucru nu ajută, păstrează-ți notele până mâine. Lucrurile ar trebui să devină mai clare.

Balanță

Tu și unii prieteni ați putea decide spontan să faceți ceva aventuros,  cum ar fi o excursie în afara orașului. Acest lucru ar putea fi distractiv. Asigurați-vă că mergeți într-un loc pe care unul dintre voi îl cunoaște destul de bine sau există un ușor pericol să vă pierdeți sau să vă loviti de trafic la momentul nepotrivit. De asemenea, asigură-te că alții știu unde te afli, astfel încât nimeni să nu-și facă griji.

Scorpion

Știrile despre o pauză neașteptată a carierei ar putea să apară. Acest lucru poate fi interesant și ar trebui să facă o mare diferență în viața ta. De data aceasta cu siguranță necesită puțină modestie. Dacă te porți prea mândru sau încântat, s-ar putea să stârnești ceva invidie în rândul colegilor tăi, iar acest lucru s-ar putea întoarce să te bântuie mai târziu. Păstrează-ți entuziasmul pentru familia ta.

Săgetător

Dacă ai de făcut o călătorie pe distanță lungă cu avionul, amână dacă poți. Fii pregătit pentru întârzieri, bagaje pierdute sau vreme rea. Călătorește ușor, ajungi devreme la aeroport și ia niște reviste. Dacă plănuiești o călătorie, nu confirma aranjamentele. Așteaptă câteva zile.

Capricorn

Subconștientul tău este activ astăzi. S-ar putea să ai intuiții psihice și niște vise ciudate. Oricât de complicate ar fi, încearcă să-ți spună ceva, eventual despre relația ta cu un prieten sau iubit. Fă o listă cu simbolurile și apoi înțelegi ce înseamnă ele pentru tine. Simbolurile din aceste vise sunt probabil foarte personale.

Vărsător

Aceasta nu este o zi bună pentru a o întâlnire de dragoste. Păstrează conversațiile scurte și fă aranjamente pentru a vă întâlni în câteva zile. Prietenul tău ar putea fi într-o stare de spirit foarte agitată și s-ar putea supăra la o remarcă nevinovată din partea ta. Acest lucru ar putea provoca o ceartă neplăcută. Fii răbdător!

Pești

Unele gadget-uri tehnologice pe care le foloseștis-ar putea să iasă din funcțiune astăzi. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant pentru tine, dar nu-ți arunca frustrările asupra lor. Asta nu ar ajuta! Rămâi calm și apelează la un profesionist pentru a rezolva problema. Gândește-te la cheltuială ca la o contribuție la propria sănătate mintală.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic