x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 iulie 2024. Berbecii reacționează exagerat. Vărsătorii au nevoie de o pauză. Peștii își ascultă instinctele

Horoscop zilnic, 23 iulie 2024. Berbecii reacționează exagerat. Vărsătorii au nevoie de o pauză. Peștii își ascultă instinctele

de Moira Dună    |    22 Iul 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 23 iulie 2024. Berbecii reacționează exagerat. Vărsătorii au nevoie de o pauză. Peștii își ascultă instinctele
Sursa foto: hepta

Taurii și Leii trec prin transformării, Gemenii au probleme de comunicare, Racii și Balențele primesc informații, Fecioarele trebuie să-și asume responsabilități, Scorpionii au îndoieli, Săgetătorii să fie atenți la manifestările altora, Capricornii iau lucrurile încet.

Berbec

Este posibil să fi fost atât de emoționat cu privire la o anumită problemă încât să fi dus-o mult prea departe. Din fericire, raționamentul tău a ajuns în sfârșit din urmă sentimentele. Acum este timpul pentru socoteală. Oferă creierului tău șansa de a rezolva lucrurile și de a readuce situația la echilibru. Prima ta tendință poate fi să reacționezi exagerat și să faci lucrurile să se îndrepte în direcția opusă. Fă tot posibilul să reziști acestei tentații.

Taur

S-ar putea să experimentezi o transformare în gândirea ta. Întrebând mereu, treci prin probleme dificile care necesită o schimbare constantă a punctelor de vedere. Simte-te liber să te deschizi către noi moduri de a gândi, în timp ce respingi vechile moduri care nu-ți mai sunt de folos. Acum este un moment grozav să iei în considerare un nou val de gândire.

Gemeni

S-ar putea să fii copleșit de un atac de comunicare din partea cuiva de la care nu te așteptai. S-ar putea ca această persoană să pună brusc o piedică în planurile tale. Este important să te adaptezi și să permiti schimbările constante care vor veni în calea ta. Nu fi atât de atașat de un anumit mod de a face lucrurile încât să nu reușești să vezi înțelepciunea într-o abordare nouă și diferită.

Rac

Cineva s-ar putea simți obligat să-ți dea anumite informații, chiar dacă nu le-ai cerut. Ai grijă să nu respingi aceste informații fără să le iei în considerare în mod corespunzător. Această cunoaștere îți vine cu un motiv și este posibil ca aceasta să fie chiar informația de care ai nevoie acum pentru a finaliza puzzle-ul. Nu neglija nimic, indiferent de cât de ezoteric pare.

Leu

Este timpul să aplici, în sfârșit, cunoștințele pe care le-ai acumulat și să ajungi să recunoști adevărul. Poate că te-ai concentrat pe fapte, în timp ce contemplezi semnificația lor. Acum este timpul să scoți aceste informații la iveală. Nu există nicio îndoială că această acțiune poate face furori, dar este în regulă. O temă cheie a zilei este transformarea, așa că nu ezita să contribui și tu.

Fecioară

Când vine vorba de probleme care necesită o gândire reală, ai grijă să lași pe altcineva să preia controlul. S-ar putea să ai o atitudine destul de leneșă în acest moment și ar putea fi tentant altcineva să gândească în locul tău. Această atitudine este de natură să te conducă pe calea greșită pentru tine. Să-ți asumi responsabilitatea pentru tine înseamnă să gândești pentru tine, așa că fă-o!

Balanță

Este probabil să existe o forță puternică la locul de muncă care încearcă să manipuleze modul în care te gândești la o anumită situație. Fii conștient de sursa faptelor tale. S-ar putea ca cineva să-ți ofere informații, astfel încât să acționezi într-un mod favorabil planului său. Este posibil ca alții să nu se uite la interesele tale, așa că este important să fii tu acela. Nu accepta lucrurile orbeste fara întrebări.

Scorpion

S-ar putea să ai îndoieli atât de mult cu privire la o decizie încât, chiar și după ce o iei, eziți să o duci până la capăt. Odată ce te-ai hotărât cu privire la ceva, rămâi acolo. Ai încredere în propriul proces mental. Odată ce începi să clădești, poate fi dificil să găsești siguranța de care  nevoie deoarece vei aluneca inevitabil pe panta alunecoasă a îndoielii de sine.

Săgetător

Alți oameni pot încerca să-și exercite puterea chiar și atunci când nu este locul lor. Acesta este un moment în care oamenii pot încerca să-și arate IQ-ul oferind fapte aleatorii care nu oferă nimic util pentru situația în cauză, ci doar servesc pentru a-și dovedi cunoștințele ezoterice. Încearcă să nu cumperi manifestările de putere ale altora. Mai mult ca sigur, nu există prea multă substanță.

Capricorn

Odată ce creierul tău se agăță de ceva, probabil că vei duce asta la extrem. Ai grijă să nu te suprasoliciți într-o anumită problemă care necesită o atitudine mai rațională, mai temperată. S-ar putea să ai probleme. Nu aborda problemele pe care nu ești pregătit să le gestionezi. Ia lucrurile încet și menține un punct de vedere moderat, conservator. Dacă mergi prea departe, dă înapoi și ia o pauză.

Vărsător

Lucrurile mergeau bine până când te-ai lovit dintr-o dată de o problemă neașteptată. Chiar dacă încă lucrezi la fel de mult, roata pur și simplu nu se va întoarce. Poate că este timpul să cobori și să iei o pauză. 

Pești

Încerci să te implici prea mult în partea mentală a lucrurilor. Poate vrei să rezolvi totul în mintea ta. Vei descoperi că există forțe puternice care încearcă din răsputeri să-ți manipuleze gândirea. Ar putea fi bine să te îndepărtezi de situație. Mergi cu instinctele tale, mai degrabă decât să te bazezi atât de mult pe gândurile tale.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic