x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 23 septembrie 2024. Taurii sunt lipsiți de energie. Racii trebuie să acorde atenție familiei. Vărsătorii să fie atenți la bârfe

Horoscop zilnic, 23 septembrie 2024. Taurii sunt lipsiți de energie. Racii trebuie să acorde atenție familiei. Vărsătorii să fie atenți la bârfe

de Moira Dună    |    22 Sep 2024   •   11:40
Horoscop zilnic, 23 septembrie 2024. Taurii sunt lipsiți de energie. Racii trebuie să acorde atenție familiei. Vărsătorii să fie atenți la bârfe
Sursa foto: Hepta

Berbecii sunt perfecțoniști, Gemenii și Balanțele au probleme cu banii, Leii meditează, Fecioarele, Săgetătorii și Capricornii au neînțelegeri în dragoste, Scorpionii au neclaritățil la locul de muncă, iar Peștii nu obțin ce caută.

Berbec

Totul ți se poate părea greșit astăzi. Casa nu arată bine, mobilierul trebuie ajustat și probabil că nici nu ești mulțumit de felul în care arăți. Perfecționismul tău ar putea interveni și s-ar putea să treci în acțiune, hotărât să faci totul bine. Nu te deranja! Probabil că nu poți face nimic ca să arate cum trebuie. Relaxează-te. Vei vedea lucrurile altfel mâine.

Taur

O mică adunare în cartierul tău ar putea atrage oameni interesanți dar s-ar putea să nu te simți în formă și să te gândești să stai acasă. Energia ta este scăzută, după o perioadă stresantă. S-ar putea să-ți facă bine să faci un efort și să ieși. Depinde de tine, desigur, dar bucură-te de seară orice ai face.

Gemeni

O verificare rapidă a soldului tău bancar ar putea dezvălui că este puțin mai mic decât te aștepți. Probabil că nu vei intra în panică dar te simți puțin dezamăgit. Nu pierde timpul. Banii pot fi câștigați întotdeauna. Relaxează-te, hotărăște-te să cheltui mai puțin, ai grijă de nevoi și ține-te de un plan financiar. În curând te vei bucura că ai luat măsuri.

Rac

Lucrezi până târziu? Ce ar putea fi atât de important încât să te împiedice să fii atent la familia sau partenerul tău? Probabil nimic! Aruncă o privire obiectivă la ceea ce crezi că trebuie făcut în seara asta. Probabil vei descoperi că firma ta nu va falimenta dacă renunți la unele sarcini. Fă cât de mult poți și apoi du-te acasă la cei dragi. Si ei sunt importanti!

Leu

Un grup de rugăciune sau meditație online s-ar putea întâlni în seara asta, și s-ar putea să te lași purtat de dimensiunile spirituale pe care le iau aceste meditații. Te simți confortabil cu oamenii din acest grup și ești recunoscător pentru prietenia și sprijinul pe care le oferă. Rămâi cu acest sentiment în seara asta și încearcă să te agăți de el cât de mult poți. Te poate ajuta să treci prin momente grele.

Fecioară

Astăzi ai putea fi singură și nu poți ajunge la un partener actual sau potențial. Acest lucru ar putea aduce o stare inconfortabilă Nu pierde timpul simțindu-te dezamăgit. Găsește ceva care să-ți distragă atenția până când prietenul tău poate veni să te vadă și te poți distra puțin.

Balanță

Ți-ai putea examina conturile astăzi și descopei că există mult mai puțini bani decât credeai. Nu este grav, dar poate fi totuși dezamăgitor. Ar putea exista un nou contract în etapele finale ale negocierilor care se va dovedi favorabil și poți găsi o modalitate de a compensa deficitul. Între timp, reduc cheltuielile, astfel încât finanțele să rămână sănătoase până la materializarea noului contract.

Scorpion

Ai înnebunit cu toate cerințele care ți se impun? Nu dispera. Reflectă la tot ce se întâmplă. Gândește-te unde vrei să faci modificări. Odată ce ai luat o decizie, nu ezita să o implementezi. Este mai ușor decât să aștepți o oportunitate mare și să le faci pe toate odată. Acea șansă s-ar putea să nu vină niciodată. Abordarea pas cu pas poate aduce rezultate satisfăcătoare.

Săgetător

Dacă în prezent ești implicat romantic, iubitul tău ar putea să treacă de la ceea ce pare a fi o lașitate la pasiune. S-ar putea să nu știi exact cum să faci față. Dacă ești singur, ai putea întâlni pe cineva pe care îl găsești atrăgător, dar să nu uiți să obții datele lui de contact! Ține hârtia și stiloul la îndemână. Nu vrei să ratezi nimic!

Capricorn

Ți-ai făcut planuri ca iubitul tău să vină pe la tine? Dacă da, nu te grăbi să te pregătești. Prietenul tău probabil va întârzia. Evenimentele dincolo de controlul oricui au intervenit și s-ar putea să trebuiască să aștepți. Nu te înnebuni din cauza asta. Nu-ți imagina tot felul de scenarii oribile. Prietenul tău va veni, chiar dacă mai târziu decât era planificat. Distrază-te!

Vărsător

Un prieten poate avea niște bârfe suculente pentru tine. Poate cineva se căsătorește. Nu ești genul care să creadă prea mult în bârfă, dar prietenul tău ar putea fi atât de convingător încât să crezi totul. Fii sceptic! Ceea ce auzi poate să nu fie minciuni, dar ar putea fi exagerat. Așteaptă până când te vezi cu oamenii în cauză înainte de a accepta bârfa ca adevăr.

Pești

Un cadou de ultimă oră pe care ai vrut să-l cumperi pentru cineva special ți-ar putea scăpa astăzi. Poți merge în mai multe magazine și nu-l mai găsești. Acest lucru ar putea fi dezamăgitor, dar nu dispera. Există și alte opțiuni. Poți să-l comanzi online sau să găsești altceva și să salvezi acest articol special pentru o zi de naștere. Relaxează-te și bucură-te de cumpărături, notează horoscope.com.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic