x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 iulie 2024. Taurii se pregătesc de călătorie. Fecioarele au mintea limpede. Săgetătorii iau decizii rapide

Horoscop zilnic, 24 iulie 2024. Taurii se pregătesc de călătorie. Fecioarele au mintea limpede. Săgetătorii iau decizii rapide

de Moira Dună    |    23 Iul 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 24 iulie 2024. Taurii se pregătesc de călătorie. Fecioarele au mintea limpede. Săgetătorii iau decizii rapide

Berbecii, Gemenii și Capricornii primesc informații, Racii și Leii spun ce gândesc, Balanțele comunică bine, Scorpionii au o gândire neconvențională, Vărsătorii trebuie să renunțe la perfecțiune iar Peștii trebuie să facă unele compromisuri.

Berbec

Informațiile vin neregulat astăzi. Este dezvăluită o mare cantitate de comunicare nonverbală și ar trebui să asculți nu numai cu urechile, ci și cu ochii și inima. Păstrează-ți mintea deschisă. Lasă-i pe alții să-și termine gândurile înainte să judeci. Probabil că ar fi mai bine să nu faci deloc judecăți.

Taur

Apare o oportunitate neașteptată de a face o scurtă călătorie. Acceptă și vezi unde se duce. Dacă nu ai niciun motiv real să călătorești, inventează unul. Oricum nu ai nevoie de de motiv. Este timpul să explorezi alte moduri de a trăi. Dacă nu este momentul potrivit să ieși și să călătorești, măcar fă-ți un plan acum pentru o călătorie mai târziu.

Gemeni

Dacă nu ești foarte atent s-ar putea să ratezi ceea ce se spune. Informațiile importante sunt transmise rapid, așa că nu rata acțiunea. S-ar putea să nu fie important pentru tine să fii de acord cu tot ce auzi dar măcar ascultă și ia în considerare serios să încorporezi elemente în punctul tău de vedere. Nu respinge alte opinii doar pentru că sunt noi și diferite de ale tale.

Rac

Exprimă-ți în mod activ gândurile. Vei descoperi că trebuie schimbate o mulțime de informații. Ai puterea de a transmite un mesaj puternic și atent altora, așa că nu renunța la această ocazie. De asemenea, s-ar putea să găsești că oamenii au argumente dar nu lăsa acest lucru să te împiedice să-ți exprimi adevăratele gânduri cu privire la subiectul în discuție.

Leu

S-ar putea să te simți puțin pierdut. Cumva, ceea ce gândești și simți nu se coordonează cu conversația. Nu trebuie să fii de acord cu grupul doar pentru a simți că vă potriviți. Menținerea propriului punct de vedere este esențială.

Fecioară

Gândirea ta este clară și ascuțită iar conștientizarea ta mentală ascuțită. Ar trebui să o folosești pentru a te îndrepta către proiecte noi, de perspectivă. Nu-ți pierde timpul aiurea. Mergi direct la miezul problemei. Îți vei depăși cu ușurință adversarii într-un joc de scrabble sau șah. Angajează-te în activități care îți exersează creierul. Nu ai niciun motiv să te îndoiești de tine astăzi.

Balanță

Ești predispus să vii cu niște gânduri noi și radicale astăzi, pe care ar trebui să te simți liber să le împărtășești altora. Există oportunități în jur de care ar trebui să profiți. Fii agresivă cu gândurile tale progresive. Comunicarea cu oameni care posedă puncte de vedere opuse se va dovedi destul de valoroasă.

Scorpion

Astăzi este o zi grozavă pentru a-ți exprima gândurile. Ai mintea limpede și gata să abordeze orice problemă mentală care îți iese în cale. Tendința ta este către modalități libere și neconvenționale de rezolvare a problemelor. Scrieți mailuri, vorbește la telefon, surprinde pe cineva cu o vizită personală. Conectează-te cu prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult timp.

Săgetător

Cineva îți poate pune la încercare capacitățile mentale. Tendința ta naturală ar putea fi să iei informațiile, să le gândești pentru un timp și să revii cu decizia sau opinia ta la o dată ulterioară. Adevărul este că lucrurile se mișcă rapid și deciziile trebuie la fel. Ai încredere în procesele tale mentale.

Capricorn

Informații neașteptate s-ar putea să vină la tine astăzi. Vei descoperi că aceste informații sunt extrem de importante, așa că asigură-te că păstrezi toate liniile de comunicare deschise. Ești predispus să înveți câteva lecții importante despre colarobarea armonioasă cu ceilalți pentru a-ți îndeplini nu doar propriile nevoi, ci și pe cele ale altora. 

Vărsător

Nu fi atât de obositor cu treburile altora. Dacă ar fi fost menit să fii inclus în conversație, ai fi fost invitat. Suspiciunea asupra acțiunilor și motivelor altora îi va face doar să-și piardă încrederea în tine. Păstrează pentru tine orice gânduri abrazive și critice. Perfecțiunea este un subiect fierbinte în mintea ta. Realizează că singura persoană pe care o poți controla ești tu.

Pești

Alți oameni ar putea avea opinii opuse despre cum ar trebui făcute lucrurile. Fii pregătit pentru luptă deoarece este posibil ca alții să aibă limbi ascuțite. Compromisul este cheia pentru a găsi soluții care să funcționeze pentru toată lumea. Că cea mai bună soluție este probabil una la care niciuna dintre părți nu s-a gândit singură. Lucrați împreună pentru a găsi cea mai bună situație pentru toți cei implicați.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic