x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2015. O zi in care cea mai mare bucurie pe care ai putea-o avea este reprezentata de o calatorie peste mari si tari

Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2015. O zi in care cea mai mare bucurie pe care ai putea-o avea este reprezentata de o calatorie peste mari si tari

23 Noi 2015   •   19:33
Horoscop zilnic, 24 noiembrie 2015. O zi in care cea mai mare bucurie pe care ai putea-o avea este reprezentata de o calatorie peste mari si tari


Horoscop 24 noiembrie. Berbec
Cu cat esti mai precaut si mai vigilent, cu atat mai bine pentru tine. Accepta limitarile care iti sunt astazi impuse si actioneaza in conformitate cu acestea, chiar daca acest lucru presupune sa avansezi cu pasi marunti. Stapaneste-te si vei ajunge sa stapanesti intreaga lume. O zi in care esti sfatuit sa nu iei decizii care au ca subiect viata ta amoroasa.

Horoscop 24 noiembrie. Taur
Se pare ca iti este din ce in ce mai greu sa iti duci planurile la indeplinire, in conditiile in care realitatea obiectiva difera foarte mult de visurile tale si de dorintele pe care le ai. Poate ca trebuie sa te ocupi de prioritatile actuale, de detaliile vietii tale de zi cu zi, lasand pentru saptamana viitoare implementarea planurilor pe termen mediu si lung.

Horoscop 24 noiembrie. Gemeni
Desi esti pregatit pentru orice fel de schimbare, inca mai exista lucruri, persoane si situatii care te tin legat de trecut. Sfatul este acela de a-ti planui cu mare rabdare pasii pe care urmeaza sa ii faci, in conditiile in care nu ai controlul asupra celor care se intampla. Pastreaza o stransa legatura cu cei care iti pot fi de ajutor. Cat de curand vei avea nevoie de acestia.

Horoscop 24 noiembrie. Rac
Detaliile legate de parteneriatele tale iti cam fac viata amara. Probabil ca incepi a-ti da seama de ce anume ai nevoie si cauti sa afli ce poti face pentru a readuce lucrurile pe fagasul lor normal. Insa, daca te gandesti sa ceri ajutorul cuiva, asteapta-te sa ai surprize atunci cand vei afla cu cine – de fapt – ai de-a face. Pastreaza-ti mintea limpede.

Horoscop 24 noiembrie. Leu
Conteaza mai putin pe cine anume ajuti, atat timp cat inima ta este destul de mare pentru a putea oferi tot ceea ce le este necesar acestora. De altfel, aceasta este cea mai buna cale catre un suflet curat. Chiar daca resursele tale sunt limitate, nu te grabi sa iti faci ganduri negre; maine va fi o alta zi si vei primi mai mult decat crezi.

Horoscop 24 noiembrie. Fecioara
O zi in care cea mai mare bucurie pe care ai putea-o avea este reprezentata de o calatorie peste mari si tari sau poate intr-o alta dimensiune. Cu toate acestea, oricat de mult ai vrea sa te relaxezi, visand cu ochii deschisi, ai putea avea parte de un eveniment care sa te aduca fortat cu picioarele pe pamant. Ar putea fi una dintre cele mai frumoase surprize, in familia ta.

Horoscop 24 noiembrie. Balanta
Inca una dintre zilele in care esti sfatuit sa ai rabdare si sa nu te grabesti a targe concluzii, mai ales daca acestea au legatura cu relatia ta de cuplu sau cu persoana iubta. Pe de alta parte, cu cat opui mai multa rezistenta, cu atat mai vulnerabil vei fi, deci fii pea tat de maleabil in gandire pe cat poti fi. Ofera-i persoanei iubite libertatea de care si tu ai nevoie.

Horoscop 24 noiembrie. Scorpion
Este posibil ca acum sa iti fie confirmate unele banuieli, legate de persoana iubita. Suspiciunea nu iti este de folos, nici gandurile paranoice. Poate ca cel mai simplu ar fi sa asculti si o alta parere, inainte de a lua vreo decizie. Spre seara este posibil sa ai parte de o intalnire minunata, cu prieteni dragi sufletului tau.

Horoscop 24 noiembrie. Sagetator
O zi in care poti face toate schimbarile pe care le vrei, atat timp cat efectul acestora nu ii afecteaza pe cei din jurul tau. Ajutorul de care ai nevoie nu va conteni sa apara, sfatul fiind acela de a nu alunga pe nimeni din preajma ta, pentru ca nu stii cine ste trimis sa iti ofere favoruri si sprijin.

Horoscop 24 noiembrie. Capricorn
Multe sunt cele care ti se impun, astazi. Insa, pentru toate acestea este un timp potrivit pentru actiune. Cu alte cuvinte, nu te grabi sa faci mai multe decat este nevoie, uitand sa te relaxezi; tot ceea ce ai de facut este sa fii atent la atributiile tale actuale. Cu cat esti mai calculate si mai constient de ceea ce ai de facut acum, cu atat mai usor iti va fi sa realizezi aceste lucruri.

Horoscop 24 noiembrie. Varsator
Desi ai o tactica infailibila, desi stii foarte bine ce anume ai de facut pentru a obtine ceea ce ti-ai propus, se pare ca orizonturile tale nu sunt foarte clare, astazi. Si, pentru ca progresul iti este blcat, risti sa capeti o atitudine pesimista. Cel mai rau lucru pe care il poti face, astazi, este sa iti hranesti temerile, in loc sa cauti alternative demne de respect.

Horoscop 24 noiembrie. Pesti
Indiferent de ce anume se intampla, nu te lasa prins intr-o lume imaginara; este nevoie de tine si de inspiratia ta in aceasta realitate obiectiva. Prin extensie, onoreaza-ti responsabilitatie, mai ales pe cele de la locul tau de munca, pastrandu-ti o atitudine pozitiva.

Alina Carciumarescu
Horoscop oferit de Astrocafe.ro
 

×
Subiecte în articol: horoscop