x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 aprilie 2024. Racii se gândesc la o călătorie. Leii se îndrăgostesc. Fecioarele se răsfață

Horoscop zilnic, 25 aprilie 2024. Racii se gândesc la o călătorie. Leii se îndrăgostesc. Fecioarele se răsfață

de Moira Dună    |    24 Apr 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 25 aprilie 2024. Racii se gândesc la o călătorie. Leii se îndrăgostesc. Fecioarele se răsfață
Sursa foto: Hepta

Berbecii se simt atractivi, Taurii sunt preocupați de spiritualitate, Gemenii încearcă lucruri noi, Balanțele au probleme de comunicare, Scorpionii nu se simt prea bine, Săgetătorii vor să se distreze, Capricornii vor să redecoreze, Vărsătorii primesc vești bune iar Peștii așteaptă vești legate de bani.

Berbec

Fără îndoială că astăzi te simți atractiv și pasional. Nu fi surprins dacă un fost iubit ia legătura cu tine pentru a încerca să reaprindă vechea flacără. Atenția este măgulitoare, desigur, dar este puțin probabil să ai vreo dorință de a continua relația. Ești mulțumit de ceea ce ai acum. 

Taur

Pe măsură ce îmbătrânești ești din ce în ce mai atras de chestiuni spirituale. Nu este vorba despre vreo religie anume, mai mult ești destul de curios despre metafizică și unele dintre artele antice. Mergi la bibliotecă sau în librărie pentru a citi despre aceste subiecte. S-ar putea să vre să formezi un grup de studiu.

Gemeni

Nu ezita să încerci ceva nou. Dacă te-ai gândit să te alături unui club de carte sau să urmezi un curs, acum este momentul să începi. Este posibil să întâlnești oameni interesanți. Ve găsi oameni calzi și prietenoși. Aceasta este doar infuzia de distracție de care ai nevoie.

Rac

Probabil că te vei simți optimist și entuziasmat de viața ta. De asemenea, s-ar putea să te simți sexy, un sentiment de care cu siguranță ar trebui să profiți! De ce să nu plănuiești o seară romantică alături de persoana iubită? Nu ezita să vorbești despre visele tale de călătorie. Nu se știe niciodată, s-ar putea să-ți împărtășească dorința. 

Leu

Astăzi este o zi plină de posibilități. Te-ai putea îndrăgosti la prima vedere sau măcar să întâlnești pe cineva care să-ți capteze interesul! Ești pasional și dornic să te dedici unei cauze demne sau unei activități creative. Nu te aștepta însă ca lucrurile să meargă bine de la început. S-ar putea ivi unele obstacole dar rezultatul final va merita efortul.

Fecioară

Chiar dacă nu există nimeni special în viața ta în acest moment, acesta nu este un motiv să nu te simți bine. Ieși la o masă bună sau, mai bine, comandă mâncare la pachet și cina acasă, cu muzică, lumânări. Ar trebui să te apreciezi, chiar dacă nimeni altcineva nu o face în acest moment.

Balanță

Comunicarea este blocată la toate nivelurile. Ești nerăbdător să vorbești cu persoana iubită dar pur și simplu nu poți să o contactezi. Simți că Universul conspiră împotriva ta. Ia inima. Partenerul tău te va contacta destul de curând, iar întâlnirea va fi electrică!

Scorpion

Durerea de stomac și durerea de cap sunt pur și simplu rezultatul excesului recent. Nu-ți face griji - vei fi în formă până mâine dimineață. Data viitoare când cineva îți oferă mai multe porții de mâncare sau băutură, gândește-te să refuzi politicos.

Săgetător

S-ar putea să te simți jucăuș astăzi. Partenerul tău va aprecia cu siguranță starea ta. De ce să nu plănuiești o zi distractivă împreună făcând altceva decât rutina obișnuită? Mai degrabă decât cină și film, ce zici de prânz și o vizită la un muzeu sau la o galerie de artă? Amândoi ați muncit din greu în ultima vreme. Relația ta va beneficia de o infuzie de spontaneitate.

Capricorn

Nu fi surprins dacă ai dorința de a redecora dar ai grijă să nu exagerezi. Ai tendința de a transforma proiectele mici în proiecte mari. Deocamdată, mulțumește-te să cumperi niște plante și poate covoare și perne. Lasă renovarea bucătăriei și băii pentru mai târziu.

Vărsător

Asigură-te că răspunzi la toate apelurile telefonice și citești toate mesajele și e-mailurile. Este posibil să primeștiniște vești interesante. Ți se poate oferi o nouă poziție. Sau o dragoste veche vrea să reluați relația. 

Pești

Aștepți informații financiare care întârzie. Ai însă  încredere că va ajunge în curând, iar atunci dificultățile tale legate de bani vor dispărea. 

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic