x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 august 2023. Scorpionii caută imposibilul. Peștii se încurcă în detaliile unei întâlniri

Horoscop zilnic, 25 august 2023. Scorpionii caută imposibilul. Peștii se încurcă în detaliile unei întâlniri

de Moira Dună    |    24 Aug 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 25 august 2023. Scorpionii caută imposibilul. Peștii se încurcă în detaliile unei întâlniri
Sursa foto: Hepta

Berbecii și Taurii au parte de întârzieri, Gemenii trebuie să rezolve probleme legate de bani, Racii au un musafir enervant, Leii și Vărsătorii au probleme cu un document, Fecioarele își fac griji, Balanțele se ocupă de acte plictisitoare, Capricornii nu comunică bine.

Berbec

Descoperi că ai uitat acasă un lucru de care ai nevoie.  Nu există nicio cale de ocolire și va trebui să te întorci. Asta te-ar putea face să întârzii. Stai calm! Aceasta este o iritație temporară care va trece. La prânz, răsfățață-te cu un pahar de vin sau cu o ceașcă liniștitoare de ceai.

Taur

S-ar putea să fie nevoie să petreci mult timp în mașină. Ai putea să ratezi unii dintre oamenii pe care trebuie să-i vezi. Iritațiile se pot transforma rapid în furie dacă nu ești atent. Alege să nu mergi cu mașina, dacă poți.

Gemeni

S-ar putea să fie nevoie să te ocupi de documente care implică bani iar acest lucru tepoate îndepărta de ceea ce îți place cel mai mult - să lucrezi la propriile proiecte și să petreci timp cu iubitul tău. Nu te înnebuni prea mult din cauza asta sau ai putea face greșeli. Corectarea acestor erori ar consuma mai mult timp. Ai grijă de asta metodic și rapid și vei putea să te întorci la viața ta.

Rac

Un vizitator nefericit, probabil o femeie, ar putea veni astăzi acasă la tine. Această persoană este nervoasă. Dacă nu te poți scuza, pune niște muzică sau poate un film amuzant. S-ar putea să fii surprins de rezultate! Unele acorduri liniștitoare sau câteva râsete pot face minuni. Fii deștept!

Leu

Aștepți un document important? Dacă da, s-ar putea să nu ajungă. Dacă nu apare astăzi, sună persoana care l-a trimis și cere sș-ți trimită o copie. Mai bine să ai două exemplare decât să aștepți unul care nu va veni niciodată.

Fecioară

Grijile legate de bani ar putea să te enerveze maxim. Este mai bine să te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci pentru a-ți rezolva dificultățile decât să pierzi timpul îngrijorându-te. acă rămâi concentrat, poți realiza minuni. Alcătuiește un plan de acțiune și pune-l în practică.

Balanță

Probabil că te așteaptă o mulțime de documente plictisitoare. S-ar putea să fii distras și iritat. Nu-ți face griji pentru alții. Concentrează-te pe propria ta muncă. Veți provoca o iritare suplimentară dacă te superi pe toată lumea. Vei termina cu sarcinile tale când ei abia le-au început cu ale lor!

Scorpion

Unele fapte de care ai putea avea nevoie pentru anumite proiecte sunt neclare. Probabil că vei întâlni lucruri interesante, dar nu exact ceea ce cauți. Dacă sarcina nu este urgentă, ar putea fi o idee bună să o amâni puțin. Altfel vei petrece prea mult timp căutând imposibilul.

Săgetător

Ar trebui să fii atent la visele tale dar în seara asta subconștientul tău s-ar putea să-ți trimită niște informații eronate. Dacă mesajul este evident, acordă atenție acestuia, dar dacă trebuie să-ți bați capul prea tarepentru a discerne ce înseamnă simbolurile, ele s-ar putea să nu însemne nimic. Uneori un vis este doar un vis.

Capricorn

O comunicare greșită cu un partener de afaceri sau romantic ar putea provoca iritare. Explică faptele clar ori de câte ori oferi informații. Asigură-te că partenerul tău înțelege ceea ce spui înainte să acționeze. Ține minte, este mai bine să pui o întrebare stupidă decât să faci o greșeală stupidă!

Vărsător

Lucrezi cu multe documente? Dacă da, s-ar putea să descoperi astăzi că unele dintre acestea lipsesc. Ar putea părea că au dispărut într-o gaură neagră. Sunt șanse ca cineva să le aibă și să nu fie conștient de asta. 

Pești

O comunicare ratată - sau o comunicare greșită - cu un partener romantic te-ar putea găsi așteptând în locul nepotrivit. Dacă vrei să te întâlnești cu cineva special în seara asta, asigură-te că obții detaliile complete ale locației, inclusiv adresa exactă, intersecția și indicațiile rutiere. Notează! Și nu uitați de oră.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic