x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2023. Fecioarele sunt obosite. Balanțele vor să călătorească

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2023. Fecioarele sunt obosite. Balanțele vor să călătorească

de Moira Dună    |    24 Ian 2023   •   11:45
Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2023. Fecioarele sunt obosite. Balanțele vor să călătorească
Sursa foto: Unsplash.com

Berbecii primesc vești, Taurilor le cresc veniturile, Gemenii vor să învețe, Racii sunt preocupați de condiția fizică, Leii trebuie să fie empatici, Scorpionii au informații despre bani, Săgetătorii au relații tensionate, Capricornii sunt stresați, Vărsătorii pasionali, iar Peștii au nevoie de reparații în casă.

Berbec

Primești niște vești tulburătoare. Este posibil să nu te vizeze în mod direct, poate fi legat de ceva care se reflectă indirect asupra ta. Ar putea fi o bârfă despre cineva pe care îl cunoști. Oricum ar fi, verifică informațiile pentru că este probabil să fie denaturate. Situația este mai bună decât pare.

Taur

Creșterea veniturilor provoacă o schimbare de valori, mai ales în privința afacerilor. Ai grijă să nu pierzi din vedere ceea ce contează cu adevărat. Banii sunt meniți să-ți ofere o viață mai confortabilă, nu să strice caracterul. 

Gemeni

Stresul, efortul și un mic conflict în cadrul unui parteneriat de afaceri, romantic sau creativ te-ar putea face să te gândești să-i pui capăt. Nu face nimic neplăcut acum. Mai gândește-te. Este posibil să fie o situație temporară. Petrece timp singur și oferă partenerului tău puțin spațiu.

Rac

S-ar putea să te simți puțin nesigur în legătură cu condiția ta fizică, așa că vrei să compenzezi lipsa de mișcare din ultimele săptămâni. E bine, dar ia-o încet. Nu este ziua în care să teîforțezi. Te-ai putea epuiza și asta nu va ajuta la nimiv. Antrenează-te, dar ritmul tău.

Leu

Un prieten poate trece prin niște schimbări destul de mari și să vină la tine pentru a-l asculta. Problema este că s-ar putea să fii puțin stresat și să nu ai chef să auzi despre necazurile altcuiva. Arată totuși puțină compasiune. S-ar putea să ai nevoie de un umăr pe care să plângi la un moment dat în viitor.

Fecioară

Prea multe solicitări impuse de alții te-ar putea face să te simți folosit, abuzat și stresat. S-ar putea să să-ți pierzi cumpătul. Însă tot ce trebuie să faci este să înveți să spui nu. S-ar putea să nu fie ușor, deoarece ai tendința de a dori să mulțumești pe toată lumea, dar trebuie să ai grijă de tine.

Balanță

S-ar putea să vrei să îți lărgești orizonturile. Te gândești să călătorești ori chiar să te muți într-un loc îndepărtat. Revenirea la școală ar putea fi, de asemenea, o posibilitate. Mintea ta este preocupată acum să se dezvolte, nu pe câștig. 

Scorpion

S-ar putea să primești câteva informații despre cum să-ți crești veniturile într-o perioadă scurtă de timp. Aceste informații pot fi sau nu valide. Fii precaut. Verifică faptele înainte de a acționa.Oportunități mari abundă și ar trebui explorate, dar ceea ce auzi astăzi s-ar putea să nu fie una dintre ele.

Săgetător

Relațiile cu parteneri de tot felul - de afaceri, romantici, profesionali - ar putea fi oarecum tensionate. Este posibil să fi fost stresați cu toții. Ar fi astfel o idee bună să mențineți contactul dintre voi la minimum. Dacă nu poți, încearcă să fii cordial și cooperant, chiar dacă nu ai chef.

Capricorn

Stresul din cauza suprasolicitarii te-ar putea face să te simți epuizat. Aceasta este o zi potrivită să stai acasă și să te recuperezi. Ferește-te de situațiile stresante și fă lucruri pe cont propriu, de preferință sarcini de rutină. Seara, comandă o pizza și vizionează un film. 

Vărsător

Ai putea simți un val de pasiune senzuală. Poate vrei să te întâlnești cu un iubit dar nu poți chiar acum. Alte responsabilități ar putea împiedica ceea ce vrei să faci. Poate că cel mai bine este să programezi o întâlnire, chiar dacă este foarte târziu seara. .

Pești

Unele probleme pot apărea cu echipamentele pe care le folosești acasă. Aparatele sau instalațiile sanitare ori electricitatea ar putea necesita reparații. Acest lucru ar putea fi o tragedie pentru tine. Va însemna  să stai acasă pentru a aștepta ajutor. Găsește o carte bună și instalează-te pe canapea. Nu-ți face griji, se va rezolva.

×
Subiecte în articol: horoscop zilnic