x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2024. Leii găsesc o nouă modalitate să câștige bani. Capricornii plănuiesc o călătorie

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2024. Leii găsesc o nouă modalitate să câștige bani. Capricornii plănuiesc o călătorie

de Moira Dună    |    24 Ian 2024   •   11:45
Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2024.  Leii găsesc o nouă modalitate să câștige bani. Capricornii plănuiesc o călătorie
Sursa foto: Hepta

Horoscop 25 ianuarie 2024. Berbecii sunt harnici, Taurii comunică bine cu partenerul, Gemenii au musafiri, Racii își dezvoltă noi abilități, Fecioarele sunt intuitive, Balanțele sunt preocupate de carieră, Scorpionii ies în oraș, Săgetătorii sunt energici, Vărsătorii au vise neobișnuite iar Peștii sunt preocupați de dragoste.

Berbec

Prietenii și familia te ajută la treabă. Acest lucru se întâmplă deoarece ți-ai consolidat comunicarea cu ceilalți. Vechea zicală „Poți prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet” este foarte adevărată. După ce termini sarcinile, organiează rapid o petrecere.

Taur

Dragostea înflorește, astăzi, deoarece comunicarea cu iubitul tău este mai bună. Vă simțiți mai în largul vostru unul în prezența celuilalt. La un moment dat, probabil că veți ieși amândoi cu un grup de prieteni. Așteptați-vă la niște discuții interesante și fascinante, pe care probabil le vei continua după ce rămâneți singuri.

Gemeni

Primești musafiri cu care discuți despre lucruri care duc la unele dezacorduri intense, dar nu vă veți certa. Intuiția îți permite să înțelegi și să explici idei complexe și vei putea, de asemenea, să aplanezi neînțelegerile. Oferirea de delicii gustoase ar putea ajuta să netezești penele ciufulite.

Rac

Dacă ești pasionat de computere și internet, așteaptă-te să petreci mult timp înf fața unui ecran. Intelectul se unește cu intuiția pentru a ajunge la inspirație și perspicacitate. Profită la maximum pentru că s-ar putea să dezvolți niște abilități noi și de durată!

Leu

Folosirea computerelor, fie pentru a-ți crește veniturile, fie pentru a-ți gestiona banii, ți s-a părut grea dar astăzi vei înțelege foarte repede. Simțul tău practicm inteligența și intuiția îți vor oferi un avantaj pe care nu-l ai de obicei. Dacă te concentrezi să înveți totul astăzi, probabil că va continua să vă fie util pentru o lungă perioadă de timp.

Fecioară

Intelectul și sentimentele sunt unite astăzi, mai ales când ai de-a face cu prietenii. Înțelegerea celorlalți este mai bună datorită intuiției. S-ar putea să fii interesat de metafizică, probleme ecologice, sociale sau umanitare. Folosește-ți capacitățile mentale și emoționale extinse pentru a discerne care sunt cele mai bune pentru tine.

Balanță

O viziune practică concentrată și îmbunătățită, întărită de intuiție, îți poate fi de mare ajutor astăzi, când te gândești la probleme de carieră. Te așteaptă o schimbare și poate vrei să te gândești la diferite opțiuni. Nu te grăbi să iei o decizie. Ar putea fi o idee bună să lași diferite posibilități să fiarbă în subconștient pentru o zi.

Scorpion

Probabil că nu vei dori să petreci mult timp acasă. Cel mai probabil, vei dori să fiți în oraș sau poate doar să te plimbi pe o stradă a orașului urmărind oamenii trecând. Ai intuiții și revelații pe care probabil le vei putea înțelege mai mult decât de obicei întrucât mintea și sentimentele sunt unite. Notează-ți ideile!

Săgetător

Intelectul și intuiția se unesc într-o uniune vie și explozivă în care întregul este cu siguranță mai mare decât suma părților. Nu irosi această energie. Lucrează la orice proiecte creative în care ești implicat sau începe unul Este posibil ca această energie să nu mai apară pentru o perioadă și vei dori să profiți la maximum de ea.

Capricorn

Gândurile de călătorie ar putea fi în minte astăzi și s-ar putea să te chinui cu ideea de a merge într-un loc pe care ți-ai dorit întotdeauna să-l vizitezi. Un prieten sau un iubit ar putea dori să te însoțească. Singura problemă este să te hotărăști unde vrei să mergi. Acest lucru ar putea implica o decizie destul de dificilă. Urmeaza-ti inima.

Vărsător

Unele vise neobișnuite ți-ar putea veni în seara asta și s-ar putea să te trezești cu ideea că sunt foarte importante. Totuși, imaginile ar trebui să fie foarte clare și probabil că nu vei avea prea multe probleme să înțelegi ce înseamnă. Intelectul se unește cu intuiția într-o val de perspicacitate. Profită la maximum de acest avantaj acum și, mai târziu, decide cum să acționezi cel mai bine, pe baza revelațiilor tale.

Pești

Relațiile de tot felul ar trebui să fie înfloritoare în acest moment. Mintea și emoțiile se unesc într-un parteneriat benefic, permițându-ți să-i înțelegi pe cei apropiați. Implicațiile romantice sunt favorizate, pe măsură ce înțelegerea valorilor, atitudinilor și motivațiilor partenerului tău devine mai clară pentru tine. Fă-ți cunoscute noile tale perspective, de preferință într-un mod subtil, și nu verbal. 

×